• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vücuttaki yağ dokusu Gebeliğe engelmidir??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm rabbim nasip etsin kucağımıza almayı hamile kaldınmıda olmadı yoksa gebelik yaşanmadımı hiç ben şimdi Aslan pençesine başladım
Canım ben seninle eylül ayinda hamile kalmistim hatirliyormusun.123 çikmisti.sormustun.sonra 364 olmustu.
Bebek buyümüş.sonra kalbi durmuş.9.
Haftada kürtaj oldum.1 kasimda.aslan pencesi neye yariyor canim.

Canım ben seninle eylül ayinda hamile kalmistim hatirliyormusun.123 çikmisti.sormustun.sonra 364 olmustu.
Bebek buyümüş.sonra kalbi durmuş.9.
Haftada kürtaj oldum.1 kasimda.aslan pencesi neye yariyor canim.
Geçmiş olsun canım ya şimdi hatırladım evet rabbim hayırlısını versin bize 3 ay koruma verdi kadımın başında Aslan pençesine başladım hem tekrarlayan düşüklerde kullanılıyormuş hemde ben Ağustos’ta Aslan pençesi kullandım eykül de hamilelik oluştu ocak ayına hazırlık yapıyorum :)

Geçmiş olsun canım ya şimdi hatırladım evet rabbim hayırlısını versin bize 3 ay koruma verdi kadımın başında Aslan pençesine başladım hem tekrarlayan düşüklerde kullanılıyormuş hemde ben Ağustos’ta Aslan pençesi kullandım eykül de hamilelik oluştu ocak ayına hazırlık yapıyorum :)
Saol canım.
Rabbim gönlune göre versin canım.inş yeniden olur ikimizin de.sen yine yap aslan percesini.belki yine hemen olur.

Back