• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vücuttaki yağ dokusu Gebeliğe engelmidir??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar biz 2 senedir bebek istiyoruz fakat 1 düşük 1 de dış gebelik yaşadım Ocak’ta korunma sürecimiz bitiyor fakat ben zayıfım baya aynı zamanda yemekte ayırıyorum endokrin bölümüne gittim tiroidle alakalını şey çıkmadı ama yağ dokunu arttırmaya çalış dedi acaba gebelikle alakası varmıdır ?
Yağ dokusuyla bir alakası olduğunu zannetmiyorum pek ama belli bir kilonun altında olan bayanlar adet problemi yaşıyor olamıyor yada düzensiz oluyor belki o amaçla demiş olabilir

:KK70:Haklısın diyetisyene gidicem bakalım bende bir önerisi olur belki

Gıt bakalım yapabılecek mısın :D ben yapamadım valla nerdeyse bır haftada yedıgımı bır gunde yemem ıcın yazmıs :D ıstune gecelerı uyumadan buyuk bır bardak sute fındık cevız bal atıp rondodan gecırıp uyumadan once ıccekmısım tvbe est. Onu ıcsem acıle gıderım ne ıykusu :D

Su hayatta en uyuz olduğum iki insan tipi var ;

1. İkizler burcuna sahipse
2. Yiyip kilo almayan. Arkadas biz mi anormaliz siz mi? :KK14:

Şaka bir yana eger sağlıklı bir bireysen zayif olmanin hicbir mahsuru yok bence. Zaten daha önce hamile kalmissin. Hamile kaldigin zaman istemedigin kadar kilo löp diye yapışıyor. Hele birde kilo almaya elverişli bir bünyeye sahipsen sittin sene kurtulamiyorsun zaten o löplerden. :mad:

Şaka bir yana eger sağlıklı bir bireysen zayif olmanin hicbir mahsuru yok bence. Zaten daha önce hamile kalmissin. Hamile kaldigin zaman istemedigin kadar kilo löp diye yapışıyor. Hele birde kilo almaya elverişli bir bünyeye sahipsen sittin sene kurtulamiyorsun zaten o löplerden. :mad:
Ikizleri bende sevmiyorum :D

İkizleri bende sevmiyorum :) sağlığım yerinde şükür bağışıklık sistemim güçlü öyle kolay kolay hasta olmam salımda zayıflık genetik Yani anne tarafı ya Doğumdan sonra yada 30 yaştan sonra alıyor ben 3 kilo fln alsam yeter çokta takmıyordum kafama ama doktor öyle söyleyince yine aynı şeyleri yaşarsın die korktum

Gıt bakalım yapabılecek mısın :KK70: ben yapamadım valla nerdeyse bır haftada yedıgımı bır gunde yemem ıcın yazmıs :KK70: ıstune gecelerı uyumadan buyuk bır bardak sute fındık cevız bal atıp rondodan gecırıp uyumadan once ıccekmısım tvbe est. Onu ıcsem acıle gıderım ne ıykusu :KK70:
Oooo gece gece içilirmi ya benden cici bebeyle mama hazırlayıp içine muz ve ceviz atıyorum :KK70:

Merhaba arkadaşlar biz 2 senedir bebek istiyoruz fakat 1 düşük 1 de dış gebelik yaşadım Ocak’ta korunma sürecimiz bitiyor fakat ben zayıfım baya aynı zamanda yemekte ayırıyorum endokrin bölümüne gittim tiroidle alakalını şey çıkmadı ama yağ dokunu arttırmaya çalış dedi acaba gebelikle alakası varmıdır ?
Banada aynısı söylendi yağlı yemeye hayvansal gıda tüketmeye çalışıyorum östrojen hormonunu etkiliyormuş düşük yağ oranı

Banada aynısı söylendi yağlı yemeye hayvansal gıda tüketmeye çalışıyorum östrojen hormonunu etkiliyormuş düşük yağ oranı
İyi bir diyetisyen araştırıyorum Eskişehir’de çok fazla yok önerdikleri bişey olursa yazarım siz diyetisyene gittinizmi ?

İyi bir diyetisyen araştırıyorum Eskişehir’de çok fazla yok önerdikleri bişey olursa yazarım siz diyetisyene gittinizmi ?
Ben diyetisyene gitmedim benim yağ oranım düşük ama kilom değil vejeteryan olduğum için düşük şuanda hayvansal gıda tüketmeye başladım tereyağ et tavuk gibi birde yer fıstığı yiyin bol bol içindeki değerlerinin yarısı kaliteli yağ ben yemeye başladım sivilce bile yaptı :)

Ben diyetisyene gitmedim benim yağ oranım düşük ama kilom değil vejeteryan olduğum için düşük şuanda hayvansal gıda tüketmeye başladım tereyağ et tavuk gibi birde yer fıstığı yiyin bol bol içindeki değerlerinin yarısı kaliteli yağ ben yemeye başladım sivilce bile yaptı :)
O derece :) ozaman bende onlara dikkat ediyim

Ehe ayni ben :) bence kilonda sorun yok daha cok pıhtılasma sorunu gibi duruyor
Onun da kg ile baglantili oldugunu sanmiyorum
:)) Aynen kadın doğumcu kilodan bahsetmedi endokrin bahsedince şaşırdım ben yine dikkat ediyim de yine aynı şeyleri yaşamaya hiç hazır değilim rabbim hayırlısını verir inşallah

:)) Aynen kadın doğumcu kilodan bahsetmedi endokrin bahsedince şaşırdım ben yine dikkat ediyim de yine aynı şeyleri yaşamaya hiç hazır değilim rabbim hayırlısını verir inşallah
Canım sen bi ara bhcg testi yaptirmistın yanlis hatirlamaiyorsam eylül ayinda.34.5 çıkmıstı sanki.ne yaptin.nasıl oldun?o zamandan sonra konusamadik.

Back