Evet :) 20 kilo almistim ben...ama pufff diye gittiMerak etme hamile kalınca dünyayı yemek isticeksin :)
Ostrojen master hucrelwrinden salınıyormuş. Yani yağ lazım kadınaMerhaba arkadaşlar biz 2 senedir bebek istiyoruz fakat 1 düşük 1 de dış gebelik yaşadım Ocak’ta korunma sürecimiz bitiyor fakat ben zayıfım baya aynı zamanda yemekte ayırıyorum endokrin bölümüne gittim tiroidle alakalını şey çıkmadı ama yağ dokunu arttırmaya çalış dedi acaba gebelikle alakası varmıdır ?
Ben kiloluyum diye hamile kalamıyorum Sense zayifsin diyemiMerhaba arkadaşlar biz 2 senedir bebek istiyoruz fakat 1 düşük 1 de dış gebelik yaşadım Ocak’ta korunma sürecimiz bitiyor fakat ben zayıfım baya aynı zamanda yemekte ayırıyorum endokrin bölümüne gittim tiroidle alakalını şey çıkmadı ama yağ dokunu arttırmaya çalış dedi acaba gebelikle alakası varmıdır ?
Aboww bacim erimis bitmissin sen :) simdi kac kilosun? Ne zmn dogum yaptin?40 kg ile hamile kaldim ben
Ama....
Kilo almak icin baya pekmeze (hurma pekmezi) corekotu gunluk 1 tatlı kasigi
Aylik d vitamini ampul
Bir sure zeytin yagi ictim vs vs vs oyle hamile kaldim ben yillar sonra...kg almak icin abandim bunlara ilk aydan hamile kaldim...surpriz oldu yani
İlk gebelikten sonra genetik yaptırdık kan pıhtılaşması çıktıOstrojen master hucrelwrinden salınıyormuş. Yani yağ lazım kadına
Tabi siz gebe kalmışsınız iki senede iki kez bence o konuda sorun yok
Kadın Doğum doktorum öyle bişey demedi endokrin bölümüne çıkmıştım o söyledi bu zayıflıkta tekrardan aynı şeyleri yaşayabilirsin dedi moralim bozulduDoktor kiloyla alakali mi dedi?
Ben 46 kg hamile kaldim boyum da 177. Kürdan gibiydim pek alakasi oldugunu sanmiyorum.
Hayirlisi olsun hakkinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?