• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vücuttaki yağ dokusu Gebeliğe engelmidir??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seten2611

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
968
307
23
34
Merhaba arkadaşlar biz 2 senedir bebek istiyoruz fakat 1 düşük 1 de dış gebelik yaşadım Ocak’ta korunma sürecimiz bitiyor fakat ben zayıfım baya aynı zamanda yemekte ayırıyorum endokrin bölümüne gittim tiroidle alakalını şey çıkmadı ama yağ dokunu arttırmaya çalış dedi acaba gebelikle alakası varmıdır ?

40 kg ile hamile kaldim ben
Ama....
Kilo almak icin baya pekmeze (hurma pekmezi) corekotu gunluk 1 tatlı kasigi
Aylik d vitamini ampul
Bir sure zeytin yagi ictim vs vs vs oyle hamile kaldim ben yillar sonra...kg almak icin abandim bunlara ilk aydan hamile kaldim...surpriz oldu yani

Annem 38 kilo ablama
45 kiloyken bana hamile kalmış
Üstelik annem ters rahim durumu olan bir kadın. Ablama evlendikten 5 ay sonra bana da ablam 16 aylıkken hamile kalmış.
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Yağ dokusundan östrojen salınır.onun için kilo önermişlerdir biraz alırsanız iyi olur.çünkü çok zayıf insanlarda adet bile kesilebiliyor östrojen eksikliğine bağlı.

45 kiloyum 4 lü bal yiyorum bal polen arısütü fln ama kilo alamıyorum tekrardan aynı şeyleri yaşayacağım diede korkuyorum

Doktor kiloyla alakali mi dedi?
Ben 46 kg hamile kaldim boyum da 177. Kürdan gibiydim pek alakasi oldugunu sanmiyorum.
Hayirlisi olsun hakkinizda

ay canım bence alakası yltur ama alsan bırazcık ıyı olur gece yatmadan makarna falan ye abur cubur ye

Merhaba arkadaşlar biz 2 senedir bebek istiyoruz fakat 1 düşük 1 de dış gebelik yaşadım Ocak’ta korunma sürecimiz bitiyor fakat ben zayıfım baya aynı zamanda yemekte ayırıyorum endokrin bölümüne gittim tiroidle alakalını şey çıkmadı ama yağ dokunu arttırmaya çalış dedi acaba gebelikle alakası varmıdır ?
Ostrojen master hucrelwrinden salınıyormuş. Yani yağ lazım kadına
Tabi siz gebe kalmışsınız iki senede iki kez bence o konuda sorun yok

Teyzem 48 kiloyla ikiz hamile kaldı doğumu yakın suan 60 kilo oldu vitamin eksikliği falan mı var kiloyla alakali olduğunu düşünmüyorum

Yengem 35 kiloyken hamile kalmıştı. Ki siz hamile kalıyorsunuz zaten, sorun düşük olması. Bunun araştırılması gerekiyor. Ne diyor doktorlar?

Ben kiloluyum diye hamile kalamıyorum Sense zayifsin diyemi

• Beğen
Reactions: H M
Ben de çok zayıftım. 36 kilo idim 2 yıl hamile kalamadim her türlü testi olduk sorun da cikmadi 45 kilo iken aşılama ile hamile kaldım. Ama direk bir bağlantısı var mıdır bilemiyorum. Bir doktor kilo almazsan hamile kalamazsin dedi. Bir başka doktor hamile kalırsın ama tasiyamazsin dedi.
Şunu söyleyebilirim sadece zayifken hamile kalirsan ve hamilelik bulantısı cekersen çok zorlanirsin. Yine de kilo almaya çalış.

Zayıflık hamile kalmaya engel değil. Çevremde bu şekilde hamile kalan çok kişi var. Ben de 45 kiloyla kaldım zaten.

Yağ dokusunun çok azalması adeti dahi keser. Elbette obezken hamile kalanlar da, çok zayıfken hamile kalanlar da var ama yine de beslenmenize dikkat etmeye özen gösterin.

40 kg ile hamile kaldim ben
Ama....
Kilo almak icin baya pekmeze (hurma pekmezi) corekotu gunluk 1 tatlı kasigi
Aylik d vitamini ampul
Bir sure zeytin yagi ictim vs vs vs oyle hamile kaldim ben yillar sonra...kg almak icin abandim bunlara ilk aydan hamile kaldim...surpriz oldu yani
Aboww bacim erimis bitmissin sen :) simdi kac kilosun? Ne zmn dogum yaptin?

Doktor kiloyla alakali mi dedi?
Ben 46 kg hamile kaldim boyum da 177. Kürdan gibiydim pek alakasi oldugunu sanmiyorum.
Hayirlisi olsun hakkinizda
Kadın Doğum doktorum öyle bişey demedi endokrin bölümüne çıkmıştım o söyledi bu zayıflıkta tekrardan aynı şeyleri yaşayabilirsin dedi moralim bozuldu :(

Back