Sivilceli Ciltler vücuttaki parazitlerde sivilce oluşumuna neden olur

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
ahmet maranki vücuttaki parazitlerin saç dökülmesi sivilce vb. şeylere neden olduunu söyledi ve bunun içinde yapımı çok kolay bir kür önerdi.bende faydalı olacağını düşündüğümden sizlerle paylaşmak istedim.İşte bu kürün formülü:
3 diş sarımsak kabuğu soyulmamış
1 tatlı kaşığı papatya
1 bardak sıcak su
sarımsağı ve papatyayı 1 bardağa koyup üzerini sıcak su ile doldurun.5-10 dk dinlendirdikten sonra günde iki defa yemeklerden önce için...

annem yine ahmet marankinin bağırsak parazitleri için 1 bardak havuç suyunun yanında 5 diş sarımsağın suyunun sıkılıp karıştırılıp 1 hafta sabah aç karnına içerek bağırsak kurtlarından kurtulacağını söyledi..Ben normalde havuç suyunu çok severim sık sık içerim.Neyse faydası olur diye denedim bunu ama sarımsak suyu midemi mahvetti yemek borusunu, midemi yaktı geçti 4 gün uygulayabildim anca bıraktım sonra...

bu arada bu kürü yazdığın için teşekkürler annem bu kürden de bahsetmişti kendisi onu denicek bakalım sonuç ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…