Vücuttaki bazı bölgelerin kararması

hankar

Kuzusunu bekliyor..
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
411
4
46
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar,

Hamileliğimin sonlarına yaklaştıkça koltukaltı, genital ve kasık bölgesinde kararmalar oldu. Özellikle kasık ve genital bölgesinde inanılmaz boyutta çok kötü duruyor sanki ten rengim koyunun ötesinde zenci teninde oldu:43::43:.

Aynı sorun sizlerde de var mı yoksa benim ki farklı bir durum mu ? Cildiye doktoruna gitmek de istemiyorum açıkçası utanıyorum..

cnm aynı yerlerde bende de kararma var ve cnm çok sıkılıyor.doğumdan sonra böyle kalmaz inşallah diye dua ediyorum.Koltuk altımı siyah boya ile boyamışım gibi duruyor.Genital bölgem ve kasıklarım ise sanki zenci birine aitmiş gibi duruyor.Moralim sıfır yani :((

cnm aynı yerlerde bende de kararma var ve cnm çok sıkılıyor.doğumdan sonra böyle kalmaz inşallah diye dua ediyorum.Koltuk altımı siyah boya ile boyamışım gibi duruyor.Genital bölgem ve kasıklarım ise sanki zenci birine aitmiş gibi duruyor.Moralim sıfır yani :((

canım ya benım doktorum erkek ve bu durumu ona sormaya da utanıyorum netten arastırıyorum ve genelde cogu annede olmus ama dogum sonrası kalıcı olan da geçen de varmıs . inşallah bizimkisi gecer benim de canım cok sıkılıyor bu duruma. olmadı dogum sonrası cılt doktoruna gıdıcez.

canım çok normal bu lekeler..benim çok yakın bir arkadaşımda 7.aydan itibaren bunlar çıkmaya başlamıştı hemde boynunun altında göğüslerinde vajinal bölgede koltuk altında..ama doğumdan sonra yavaş yavaş hepsi geçti..kiminde olurmuş böyle lekeler bunlar doğum lekeriymiş kalıcı değil yani merak etme:34:

canım çok normal bu lekeler..benim çok yakın bir arkadaşımda 7.aydan itibaren bunlar çıkmaya başlamıştı hemde boynunun altında göğüslerinde vajinal bölgede koltuk altında..ama doğumdan sonra yavaş yavaş hepsi geçti..kiminde olurmuş böyle lekeler bunlar doğum lekeriymiş kalıcı değil yani merak etme:34:

canım ya benım doktorum erkek ve bu durumu ona sormaya da utanıyorum netten arastırıyorum ve genelde cogu annede olmus ama dogum sonrası kalıcı olan da geçen de varmıs . inşallah bizimkisi gecer benim de canım cok sıkılıyor bu duruma. olmadı dogum sonrası cılt doktoruna gıdıcez.

inşallah geçer canım.benim doktorum bayan ama ben her gittiğimde bir sürü şey sorduğum için bazı soracaklarımı unutuyorum.annem kararmaların normal olduğunu söylüyor ama geçip geçmeyeceğine dair bişey söyleyemiyor.kararmış bi şekilde nasıl doktorların karşısına çıkıpta doğum yapacağımı bilmiyorum :((

biraz rahtladım acıkcası yorumlardan sonra ınsallah gecicidir bizimkisi , yoksa durum vahim :)

inşallah geçer canım.benim doktorum bayan ama ben her gittiğimde bir sürü şey sorduğum için bazı soracaklarımı unutuyorum.annem kararmaların normal olduğunu söylüyor ama geçip geçmeyeceğine dair bişey söyleyemiyor.kararmış bi şekilde nasıl doktorların karşısına çıkıpta doğum yapacağımı bilmiyorum :((

bizimkilere de sordum gecer dıyorlar ama ben eskısı gıbı olacagını sanmıyorum, göbek cizgisini pek umursamıyorum ama diğer bölgeler üzüyor insanı. aynısını dün kız kardesime söyledim bu halde nasıl acıcam doktorun karsısına gecicem , kırma zenci gibiyim :) ama şöyle bir durum var biz o sancı da sanki utancç mı duyacağız. bir de doktorlar bu durumun normal oldugunu biliyorlardır.

bizimkilere de sordum gecer dıyorlar ama ben eskısı gıbı olacagını sanmıyorum, göbek cizgisini pek umursamıyorum ama diğer bölgeler üzüyor insanı. aynısını dün kız kardesime söyledim bu halde nasıl acıcam doktorun karsısına gecicem , kırma zenci gibiyim :) ama şöyle bir durum var biz o sancı da sanki utancç mı duyacağız. bir de doktorlar bu durumun normal oldugunu biliyorlardır.

muhtemelen biliyorlardır ama ben ilk defa böyle kapkara olunca bi garip hissettim.doktor karşısında kendimi kötü hissedeceğim 2 durum var.birisi bu kararma durumu birisi de temiz olmama durumu.

Benim de göbeğimi tam ortadan ikiye bölen siyah bir çizgi var. Karnım büyüdükçe o da uzuyor.Göğsümün altından başlayıp aşağıya kadar uzanıyor. bÖYLE BAYAĞI KALIN BİR İP GİBİ. İlk hamileliğimde de oldu doğumdan yaklaşık bir yıl sonra tamamen geçmişti.

Son düzenleme:
muhtemelen biliyorlardır ama ben ilk defa böyle kapkara olunca bi garip hissettim.doktor karşısında kendimi kötü hissedeceğim 2 durum var.birisi bu kararma durumu birisi de temiz olmama durumu.

Biz artık son donemlere girdik bunu önlemek için her hafta bakımımızı yapmak Allah muhafaza erken dogum riskine karsı sanki her hafta bu hafta son gibi dikkat etmeliyiz.

Benim de göbeğimi tam ortadan ikiye bölen siyah bir çizgi var. Karnım büyüdükçe o da uzuyor.Göğsümün altından başlayıp aşağıya kadar uzanıyor. bÖYLE BAYAĞI KALIN BİR İP GİBİ. İlk hamileliğimde de oldu doğumdan yaklaşık bir yıl sonra tamamen geçmişti.

Benim de aynen göğüs altından göbek deliğine kadar ince hafif koyü bir çizgi , göbekten ta genitale kadar da daha koyü ve kalın bir ip seklinde var. Bir yıl süre ne kdr fazla demek ki diğer bölgelerdeki kararmalar da bir yıla ancak gececek.

kızlar sakın üzülmeyin o çizgiden bende de vardı 1 yılı bulmuyor geçmesi
hatta şöyle diyeyim hani doğum yapınca koca bi karnımız kalıyor ya, karnımız küçüldükçe o çizgide kayboluyor hiç tasa etmeyin
diğer bölgeler hakkında bi fikrim yok fakat kararma kararmadır diye düşünüyorum. elbet geçecek Allahın izniyle yine fit hatunlar olacaksınız :52:

kızlar sakın üzülmeyin o çizgiden bende de vardı 1 yılı bulmuyor geçmesi
hatta şöyle diyeyim hani doğum yapınca koca bi karnımız kalıyor ya, karnımız küçüldükçe o çizgide kayboluyor hiç tasa etmeyin
diğer bölgeler hakkında bi fikrim yok fakat kararma kararmadır diye düşünüyorum. elbet geçecek Allahın izniyle yine fit hatunlar olacaksınız :52:

aslında bazen cok dert ediyoruz gibime geliyor önemli olan bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almak ama işte insan her seyi istiyor :) dogum öncesi nasılsak dogum sonrası da öyle olmak istiyoruz. dün eşime baktım gayet fit , rahat bi de kendime baktım kocaman bir göbek ile salmış bir hatun. herşeyi biz çekiyoruz genelde inşallah bebeklerimiz de buna göre kıymetlerimizi bilir.

benimde bacak aralarımda kararma çok fazla, hatta ben kilolu olduğum için bacaklarım sürttü ondan karardı heralde diye düşünmüştüm ama şimdi bunları okuyunca ne yalan söyliyim rahatladım biraz ;) yalnız değilim demekki

Benim de oglumda karnımda upuzun kapkara bı cızgı olusmustu ne kadar zamanda gecti hatırlamıyorum ama sonradan hiçbisey kalmadı simdi tekrar aynı yerde aynı sekilde var dert etmeyın geciyor

doktor öyle kara kara görse ne olacak görmese ne olacak kocaları düşünmeli ... :)

bir kere görecek , gördüğü kaçıncı aynı durumdaki kadınsındır o da var :)

off kızlar bende geçen gün koltukaltıma baktım ki nasıl kararmış ama hiç hamileliğe yormamıştım sürekli ağdayla alırım çok üzüldüm böyle olmasına ,

umarım geçer koltukaltı çok kötü duruyor, göbekteki koyu çizgiyi takmıyorum o geçiyor ama diğer bölgeler geçermi bilmiyorum :44:

doktor öyle kara kara görse ne olacak görmese ne olacak kocaları düşünmeli ... :)

güzel bi yorum olmuş baya güldüm.aslında doğru söylüyorsun. geçen eşim ne kadar kararmış böyle dedi ve sağolsun moralimi bi kat daha bozdu.benim canımı en çok sıkan göbekteki çizgi değil de koltukaltımın ve aşağı tarafların kararması :((

Back
X