- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
- 53
Aynen ben de ayni sekilde. Ondan korktum da soyleyemedim size ama bilginiz varmis sizin de. Allah korusun.Korktum acıkcasık, babamı kanserden kaybettim, aşırı bas ağrı başladı yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de ayni sekilde. Ondan korktum da soyleyemedim size ama bilginiz varmis sizin de. Allah korusun.Korktum acıkcasık, babamı kanserden kaybettim, aşırı bas ağrı başladı yine
Korktugum için cesarette edemiyorum fazla alnımdan başlıyor kafamın ortasına kadar gidiyor ağrı aralıksız devam ediyor hafta sonu başlamıştı daha gecmediLütfen gidin. Söyleyin muhakkak. Mr da çekerler ya da tomografi falan çekerler.
Doktordan neden korkuyorsunuz? Evde olursanız daha çok korkmalısınız.Korktugum için cesarette edemiyorum fazla alnımdan başlıyor kafamın ortasına kadar gidiyor ağrı aralıksız devam ediyor hafta sonu başlamıştı daha gecmedi
Çok teşekkür ederim , yüzüme bişey batırdıgım zaman hiç bişey hissetmiyordum ve şiddetli bas ağrı var
Kan tahlili yaptılar temiz çıkınca hiç bişey yapmadı yine ağrı kesici ilaç verdi doğru düzgün bakmadı bile, mr istedim gün verdi hafta içi özele gitcem, bi taraftan sına haftam bi taraftan hastane Yoruldum ya yüz hissim yok ama bunu doktora anlatamymNetice ne oldu?
Canım benim bu bahsettigin stres kaynaklı olabilir,migren olabilir,yorgunluk veya hava değişiminde bile olabilir.4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acaba neden böyle olmuş olabilir
Ezber kapasitrm yok, ezberim çok iyi olmasına rağmen şuan ezberlediğim hiç bişry kalmıyo aklmda buna çok üzülüyorumAman ihmal etme ama bak yazıyosun ediyosun buraya demek ki beyinde ciddi bisey yok
Babamdan aynı durumu yaşadı o yüzden korkyrm, yüzüm anestezi etkisinde gibi ve karıncalanıyor bi türlü anlam veremiyorumCanım benim bu bahsettigin stres kaynaklı olabilir,migren olabilir,yorgunluk veya hava değişiminde bile olabilir.
Romatizmal de olabilir,hemen felç gibi durumları düşünme.
Beyin cerrahisi romatizma hastalıkları nöroloji psikiyatri bu dördüne mutlaka giti canım ve stres yapma stres yaptıkça artıyor.Babamdan aynı durumu yaşadı o yüzden korkyrm, yüzüm anestezi etkisinde gibi ve karıncalanıyor bi türlü anlam veremiyorum
Doktorlar boyle durumlarda eline bir pamuk aliyor yada kalemin ucunu önce yüzüne yanaklarina dogru sonra ellerine suruyor hissediyormusun diye ihmal etme4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acaba neden böyle olmuş olabilir
Allah korusun inşallah benimkide stresten kaynaklıdırBeyin cerrahisi romatizma hastalıkları nöroloji psikiyatri bu dördüne mutlaka giti canım ve stres yapma stres yaptıkça artıyor.
Ben doğumdan sonra aynı dediğin şeyi yasamistim.siddetli baş ağrısı uyuşukluk şikayeti ile apar topar acile gittim sinirsel cıktı benimki.
Felç olsa yazamazsın ağzın kayar.
Bende de aynı şeyler var unutkanlık , aklıma bir türlü getiremiyorun çoğu seyiBabamı kaybettim ben de biliyosun
Defnettik geldik hayat gailesi tabi fatura vs ödenecek internet bankacılığı şifremi kredi kartı şifrelerini e devlet şifremi falan hep unuttum beynim durdu sanki 2 3 ay devam etmisti bu durum ellerim cok uyuşmuştu benimde
B 12 eksligi anemide bunu yapar aklinda bulunsun4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acaba neden böyle olmuş olabilir