How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Vücutta uyuşukluk

Çok teşekkür ederim , yüzüme bişey batırdıgım zaman hiç bişey hissetmiyordum ve şiddetli bas ağrı var

Yüz felci hakkında bilgim yok ama stresle de alakalı olabilir, İmkanınız varsa şu an acile tekrar gidin araştırma hastanelerinin aciline Bu ağrı ve uyuşukluk için mutlaka bisey yapmaları gerekli

Kan tahlili yaptılar temiz çıkınca hiç bişey yapmadı yine ağrı kesici ilaç verdi doğru düzgün bakmadı bile, mr istedim gün verdi hafta içi özele gitcem, bi taraftan sına haftam bi taraftan hastane Yoruldum ya yüz hissim yok ama bunu doktora anlatamym

4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acaba :KK43: neden böyle olmuş olabilir
Canım benim bu bahsettigin stres kaynaklı olabilir,migren olabilir,yorgunluk veya hava değişiminde bile olabilir.
Romatizmal de olabilir,hemen felç gibi durumları düşünme.

Canım benim bu bahsettigin stres kaynaklı olabilir,migren olabilir,yorgunluk veya hava değişiminde bile olabilir.
Romatizmal de olabilir,hemen felç gibi durumları düşünme.
Babamdan aynı durumu yaşadı o yüzden korkyrm, yüzüm anestezi etkisinde gibi ve karıncalanıyor bi türlü anlam veremiyorum

Babamdan aynı durumu yaşadı o yüzden korkyrm, yüzüm anestezi etkisinde gibi ve karıncalanıyor bi türlü anlam veremiyorum
Beyin cerrahisi romatizma hastalıkları nöroloji psikiyatri bu dördüne mutlaka giti canım ve stres yapma stres yaptıkça artıyor.
Ben doğumdan sonra aynı dediğin şeyi yasamistim.siddetli baş ağrısı uyuşukluk şikayeti ile apar topar acile gittim sinirsel cıktı benimki.
Felç olsa yazamazsın ağzın kayar.

Babamı kaybettim ben de biliyosun
Defnettik geldik hayat gailesi tabi fatura vs ödenecek internet bankacılığı şifremi kredi kartı şifrelerini e devlet şifremi falan hep unuttum beynim durdu sanki 2 3 ay devam etmisti bu durum ellerim cok uyuşmuştu benimde

4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acaba :KK43: neden böyle olmuş olabilir
Doktorlar boyle durumlarda eline bir pamuk aliyor yada kalemin ucunu önce yüzüne yanaklarina dogru sonra ellerine suruyor hissediyormusun diye ihmal etme

Beyin cerrahisi romatizma hastalıkları nöroloji psikiyatri bu dördüne mutlaka giti canım ve stres yapma stres yaptıkça artıyor.
Ben doğumdan sonra aynı dediğin şeyi yasamistim.siddetli baş ağrısı uyuşukluk şikayeti ile apar topar acile gittim sinirsel cıktı benimki.
Felç olsa yazamazsın ağzın kayar.
Allah korusun inşallah benimkide stresten kaynaklıdır

Babamı kaybettim ben de biliyosun
Defnettik geldik hayat gailesi tabi fatura vs ödenecek internet bankacılığı şifremi kredi kartı şifrelerini e devlet şifremi falan hep unuttum beynim durdu sanki 2 3 ay devam etmisti bu durum ellerim cok uyuşmuştu benimde
Bende de aynı şeyler var unutkanlık , aklıma bir türlü getiremiyorun çoğu seyi

B 12 eksligi anemide bunu yapar aklinda bulunsun

Back