Vücutta uyuşukluk

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acaba neden böyle olmuş olabilir

Birşey yoktur inşallah. Sanırım çok stresiniz var bu aralar. Konularınızdan hatırlıyorum. Her ihtimale karşı sürekli sakız çiğneyin.

Geçmiş olsun Benimde sıklıkla sol gözüm seyrir ve sol tarafında uyuşma olur geçici bisey.. Vitamin eksikliği vardı. Oda geçti. .şimdi fibramiyolji diye bi rahatsızlığım var ondan oluyor dediler.. Stresten kaynaklı Bi sebepe dayanmaksizin .. Yüzunuzu hareket ettiremiyorsaniz yüz felci de olabilir. ÇOK OLSUN...

Cekmeleri lazim aslinda. Norolojiye gideceginizi soylediniz mi. Bir de ilaci neye gore verdiler anlamadim

Çok teşekkür ederim , yüzüme bişey batırdıgım zaman hiç bişey hissetmiyordum ve şiddetli bas ağrı var

Ya çok agrıyo şuan gitsem acil de mr cektiremem mi ya iyice hissizleştim

4,5 gün önce güneşte falan kaldıysanız güneş çarpmışta olabilir. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…