Çok teşekkür ederim çok stresliyim evet , şuan hiç hissim yok korktum birazBirşey yoktur inşallah. Sanırım çok stresiniz var bu aralar. Konularınızdan hatırlıyorum. Her ihtimale karşı sürekli sakız çiğneyin.
Bünyem çok zayıf tahmin eksikliğin var büyük ihtimalVitamin eksikliği belirtileri olabilir bu yazdıklarınız
Sınavlarım vardı hastaneye gec gittim yetişemedim acile gittim oradan ialç nr verdiler uyusuklugu çözemediler hala aynıyımSizi merak ettim durumunuz nasil
Anladim ben mr cekilir diye dusunmustum. Ihmal etmeyin.Sınavlarım vardı hastaneye gec gittim yetişemedim acile gittim oradan ialç nr verdiler uyusuklugu çözemediler hala aynıyım
Acilde neden çekemiyorlarAnladim ben mr cekilir diye dusunmustum. Ihmal etmeyin.
Çok teşekkür ederim , yüzüme bişey batırdıgım zaman hiç bişey hissetmiyordum ve şiddetli bas ağrı varGeçmiş olsun Benimde sıklıkla sol gözüm seyrir ve sol tarafında uyuşma olur geçici bisey.. Vitamin eksikliği vardı. Oda geçti. .şimdi fibramiyolji diye bi rahatsızlığım var ondan oluyor dediler.. Stresten kaynaklı Bi sebepe dayanmaksizin .. Yüzunuzu hareket ettiremiyorsaniz yüz felci de olabilir. ÇOK OLSUN...
Korktum acıkcasık, babamı kanserden kaybettim, aşırı bas ağrı başladı yineBaş ağrısı olmasa neyse diyeceğim de bence hiç ihmale gelmez. Muhakkak yarın düzgün bir hastaneye doktora gidin.
Cekmeleri lazim aslinda. Norolojiye gideceginizi soylediniz mi. Bir de ilaci neye gore verdiler anlamadim
Lütfen gidin. Söyleyin muhakkak. Mr da çekerler ya da tomografi falan çekerler.Ya çok agrıyo şuan gitsem acil de mr cektiremem mi ya iyice hissizleştim
4 5 gündür şiddetli bas agrım vardı, bugün sabahtan beri özellikle basımdan itibaren vücudum uyuşuk , doku hissimi kaybetmiş gibiyim , yüzümü elimi sıkıyorum hiç acı ağrı hissetmiyorum , yarın nörolojiyr gitcem açıkçası korkuyorum her yerinde karıncalanma var, benzer durum babamda da olmuştu ve yüz felci gecirmişti , inşallah kötü bişey çıkmaz, daha önce bu durumu yasayan var mı acabaneden böyle olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?