Vücutta tüylenme..

nisanisan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar. Burda yeniyim. Yani daha önce de takip ediyordum ama sırf bu konu için açtım hesabı. Benim tüm vücudumda tüylenme var. Kol, koltuk altı, bacak, genital bölge temizliğini yaparım zaten. Ama göbek, göğüs, belde de tüylenme var. Ya çok sinirim bozuluyor. Bide saçlarım sarı, yüzümde de tüyler yok denecek kadar ya. Neden vücudumdaki tüylerim de sarı olmamış ki. Anneme diyorum doktora gidelim normal değil diye. Annem kıl tüy yüzünden doktora mı gidilir, abartıyorsun diyo. Ama annemde hiç tüy yok. Benim göğüslerim de çok küçük. Annemle, ablamkiler büyük. Genetik değil yani. Off çok sinirim bozuk. Bunlar yüzünen evlenmicem ben herhalde. Tüm vücut kıllarını nasıl ala bilirim ki? Sarartıcı kullansam onlar da çok uzatıyor diyorlar. Off yardım edin lütfen. Benim durumumda olan varmı?

Bi doktora görün annene bunun bi hastalık habercisi ve ya büyük bir sorun olup daha da büyük sorunlara yol açabileceğini anlat canım . Benim vücudumda öyle malesef saçlarım sarıya yakın ama vücut kıllarım siyah . Ben belim dışındaki her yerimi alıyorum çok uzun sürüyor ama diğer türlü de psikolojik olarak rahatsız oluyorum . Valla bende bıktım bu durumdan ama Allah daha beter dert vermesin diyorum yani napıyım . Sıkıl sıkıl nereye kadar? ?

Merhaba ablalarım benim de vücudum da çok fazla tüy var. Yazın bikini giyemiyorum. Göbeğim, göğüs aram, bel, sırt,omuz vb yerlerde tüylerim var. Daha 15 yaşındayım. Ama bu benim için o kadar kötü ki kompleks haline getirdim. Çok üzülüyorum. Doktora gidersem kötü bir şey çıkar diye çok korkuyorum. Bu yaşta böyle şeylerle uğraşıyor olmam çok üzücü... Kendimi nasıl teselli etmeliyim ?

Kızlar merhaba,
Emin olun hepimiz yaşıyoruz şu çileyi. Kendimizle barışık olmaya çalışmalıyız.
Doktora gitmek iyi bir yöntem. Bir ara ben de doktora gittim testler tahliller vs. süt bezlerimin aşırı salgılandığını öğrendim, bunun sebebi de sürekli kullandığım ilaçlar. Daha sonra lazere gittim 8 seans. Koltuk altı ve bikini bölgesi için. Kıllar daha güçsüz oldular ama kaybolmadılar. Yani size önerebileceğim şey, kuaföre gidip işinizi halletmeniz. Yazın güneşlenip bronzlaşmaya çalışın. Kıllar daha güçsüz seyrek ve tüy halini alabiliyor. Küçük yaşlardayken benim de sırtımda kıllanma vardı ancak hiçbir zaman aldırmadım. Şuan göze çarpmıyor. Hatta annem sırtımı görünce söyler :D hirbir şey kalmamış diye. Yani yediğimiz hormonlu gıdadan tutun ilaçlar, stres koşuşturma soluduğumuz havaya kadar hormonlarımızda bozukluk olabiliyor. Zamana bırakmaya çalışın. Kendinizle olabildiğince barışık olun.

Merhabalar
Benim de tüm vücudum tüylerle kaplı. Zaten akdeniz insanında belirgin ama bende daha da belirgin.Çünkü bende hormon bozukluğu var. Siz de mutlaka doktora gidin. İlaç kullanıyorum ilaç prolaktin hormonunu daha da yükseltiyor. Anormalin de anormalinde kıllar buluyorum vücudumda. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne olacak.

Bu sorun hayatımı büyük oranda etkiliyor. Giyeceğim kıyafetten , erkeklerle ilişkilerime kadar. Off :( Hepinizi tüysüz günler dilerim. :)

Kızlar merhaba,
Emin olun hepimiz yaşıyoruz şu çileyi. Kendimizle barışık olmaya çalışmalıyız.
Doktora gitmek iyi bir yöntem. Bir ara ben de doktora gittim testler tahliller vs. süt bezlerimin aşırı salgılandığını öğrendim, bunun sebebi de sürekli kullandığım ilaçlar. Daha sonra lazere gittim 8 seans. Koltuk altı ve bikini bölgesi için. Kıllar daha güçsüz oldular ama kaybolmadılar. Yani size önerebileceğim şey, kuaföre gidip işinizi halletmeniz. Yazın güneşlenip bronzlaşmaya çalışın. Kıllar daha güçsüz seyrek ve tüy halini alabiliyor. Küçük yaşlardayken benim de sırtımda kıllanma vardı ancak hiçbir zaman aldırmadım. Şuan göze çarpmıyor. Hatta annem sırtımı görünce söyler :KK70: hirbir şey kalmamış diye. Yani yediğimiz hormonlu gıdadan tutun ilaçlar, stres koşuşturma soluduğumuz havaya kadar hormonlarımızda bozukluk olabiliyor. Zamana bırakmaya çalışın. Kendinizle olabildiğince barışık olun.
Çok teşekkür ederim haklısınız kendimizle barışık olmalıyız. Biz kendimizi sevmezsek kabullenmezsek kimse sevmez

Merhabalar
Benim de tüm vücudum tüylerle kaplı. Zaten akdeniz insanında belirgin ama bende daha da belirgin.Çünkü bende hormon bozukluğu var. Siz de mutlaka doktora gidin. İlaç kullanıyorum ilaç prolaktin hormonunu daha da yükseltiyor. Anormalin de anormalinde kıllar buluyorum vücudumda. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne olacak.

Bu sorun hayatımı büyük oranda etkiliyor. Giyeceğim kıyafetten , erkeklerle ilişkilerime kadar. Off :KK43: Hepinizi tüysüz günler dilerim. :)
Aynen öyle size de çok geçmiş olsun inşallah ben de pazartesi doktora gideceğim bir aksilik olmazsa. Hep pozitif düşünmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz tüylerimizden kurtulabiliriz. Ama makalelerden okuduğum kadarıyla sabretmek lazım. Sabrın sonu selamettir. Olsun bu da bizlerin imtihanı Allah daha kötü şeyler yaşatmasın!

aynı sorun bendede var nasıl evlencem nasıl yapcam dıye dusunuyorum gogus bolgemde var gobegımde var kollarım oyle bacagımda komple var ya yarısını alıyorum hep yanı tatıle gıttıgımde gucsuz oluyo yandıgı ıcın gorunmuyo ama sureklı tatılde yapamam bacak topugumdan yukarı dogru olmasaydı ıyıydı lazer olcak artık bıktım ugrasmakdan

Back