- 11 Eylül 2023
- 617
- 71
- Konu Sahibi Kleopatra11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim benimde evladım var akşama kadar onun peşinden koş yanlızım evde hep ailem uzakta eşimin işi nedeniyle görünce o kadar korktum ki acaba damarlarmda bı tikanikli mi var diye endişe ettimNeyden korkuyorsunuz tam olarak anlamadım ama bu bir yere vurma morarması. Benim de var bi bakıyorum nasıl olmuş diyorum ama meğerse çarpmışım. Yani hatırlamayabiliyoruz . Dün öğleden sonra bütün gün sol kolum öyle ağırdı ki romatizma diyorum ama daha önce böyle bir ağrı yaşamadım ne uyuyabiliyorum ne bi şey. Çocuklara bak vs ama mecbue yapıyorum meğer kolum çıkmış. Nasıl ne ara çıktı hatırlamıyorum.
Kendinizi çok dinlemeyin. Çarpmışımdır ya diyin geçin. Çünkü darbe sonrası morartısı bu.
İnan vurduğumu düşünmüyorum çok korktum görünce bacak arkası ya o yüzdenbildiğim kadarıyla bacak kol gibi yerlerde değil de daha çok yumuşak bölgelerde, özellikle karında olan morarmalar kötüye işaret deniyor. fark etmeden vurmuş olabilirsiniz veya sıkışıp kan toplamıştır. tekrar ederse, yenileri çıkarsa, büyürse bir doktora gidebilirsiniz
İşte çocuk peşinde koşmaktan oluyor bu morarmalar. Mesela damar tıkanıklığı vs morarması alt üst baldırlarda böyle değil de her tarafta yaygın şişlik böyle mavilik kızarıklık gibi olur onu zaten anlarsınız. Kafanıza takmayın.Çok teşekkür ederim benimde evladım var akşama kadar onun peşinden koş yanlızım evde hep ailem uzakta eşimin işi nedeniyle görünce o kadar korktum ki acaba damarlarmda bı tikanikli mi var diye endişe ettim
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsunİşte çocuk peşinde koşmaktan oluyor bu morarmalar. Mesela damar tıkanıklığı vs morarması alt üst baldırlarda böyle değil de her tarafta yaygın şişlik böyle mavilik kızarıklık gibi olur onu zaten anlarsınız. Kafanıza takmayın.
Bu şekilde mi bende demir eksikliği var evetDemir eksikliğin vardır çok düşünce morarmalar artıyor benim ondan fazla morlugum oluyordu
Böyle yeşil mavi de oluyor bazen. daha da düşmüş olabilir. kan değerinize baktırın yine deBu şekilde mi bende demir eksikliği var evet
Teşekkür ederim gidicem yarınBöyle yeşil mavi de oluyor bazen. daha da düşmüş olabilir. kan değerinize baktırın yine de