• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücutta ki tüyleri dökmek mümkün mü?

nsrnbyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
60
4
98
İstanbul
merhaba arkadaslar..konuları baya bi dolandım baktım ama benim bu sorunuma bi çare bulamadım:14: şöyle ki; adet düzensizliğinden dolayı vücudumda aşırı tüylenme,kıllanma başladı..göğüs bölgem,ensem,belim vs..ve bunları alamıyorum,çünkü tüm vücudu almak cok zor hem de daha kalın cıkarlar diye korkuyorum..içerden destekle bişe içerek veya yiyerek ya da ne bilim herhangi bişeyle bunları dökmek mümkün mü?önerisi olan paylasırsa cok sevinirim:97:

Aynı sorun bendede var özellikle bel ve göbek kısmımda tüylenmelerim var nasıl dökebiliriz yaaa .

döküleceğini zannetmiyorum kızlar :26: ya ağda ya lazer yada tüy sarartıcı. bende de hormon bozukluğu var malesef :25:

doğal bi yolu olsa keske ben bi kaç seneye lazer yaptrmayı dusunuorm baska caresi yok gbi :S

tüm vücudu lazer yaptırmak cok pahalıya patlar,,agdayla da gene cıkacak puffff:43:

kendiliğinden dökülmüyor ne yapsakta malesef...sarartıcı kullanılabilir.sir ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürüyorlar... bi nebze iyi geldiği söyleniyor.. lazere gelince, sert olan kıllar lazerde tanımlanmıyor.ince tüğler için garanti veriliyor.ve ayrıca tamamen bitmesi garanti densede kıl işte geri geliyor.:52:

kızlar sarartıcı sakın kullanmayın,tüyleri arttırıyo habernz olsun..
bu horman düzensizliğinden oluyo bildiğim kadaryla.. bi doktora gitmek en iyisi

e doktorun yapabileceği bişey yok ki sadece hormon tedavisi yapılır ama o tüyler kalıcı olarak kalıyo ben tedavi görüyorum ama tüylerin dökülmesi için doktor bişey yapamaz

en azından hormanların düzene girer,daha fazla tüylenme olmaz..
benm arkadaşmda da aynı sorun var epilasyona başladı, kökten çözüm bu gibi

Ewett, oksijenli su ve tüy sarartıcılar arttırıyor .

Sir ağda da göbek ve göğüs bölgeleri hassas olduğu için aldıktan ikinci üçüncü gün sonra küçük küçük sivilce yapıyor. :19:

canım mutlaka mutttttlaka doktora git, bir jinekoloğa gittiğimde sorduğu soruların başında bu geliyordu çünkü.. demek ki ilgisi var.. hormonalse ilaçla da düzelebilir ayrıca.. he baktın hormonal değil, o zaman epilasyondan başka çare yok... öyle bir durumda da sir öneririm, üstteki arkadaşımın dediği gibi sivilcelenme yapabiliyor küçük küçük ama bi süre sonra alışıyor vücudun.. özellikle aldırdıktan sonra o bölgelere kese yapıp nemlendiricini ihmal etmezsen sivilce sorunu kalmıyor.. göbek ve kollarda sivilce sorunum vardı da sir sebebiyle, böyle atlattım :)

aynı sorun bendede var maalesef kızlar... bütün vucutta hemde :( ztn beyaz tenliyim kıl da çok olunca felaket oluo :( aslında bi çaresi var gibi naneyi sabah aç karına yer isek vucuttaki tüyler dökülüyormuş :53: annem sölemişti sanırım ender saraçtan duymuş bunu... bi ara aldım ben denedim aç karına yemeyi ama en fazla 1 hafta dayandım iğrenç oluyor aç karına hiçde çekilmiyor :S denemek isteyen varsa denesin..nanenin bi zararı olmaz faydalı bi bitki ama yemek cesaret ister hemde aç karına :53: :53: :53:

aynı sorun bendede var maalesef kızlar... bütün vucutta hemde :( ztn beyaz tenliyim kıl da çok olunca felaket oluo :( aslında bi çaresi var gibi naneyi sabah aç karına yer isek vucuttaki tüyler dökülüyormuş :53: annem sölemişti sanırım ender saraçtan duymuş bunu... bi ara aldım ben denedim aç karına yemeyi ama en fazla 1 hafta dayandım iğrenç oluyor aç karına hiçde çekilmiyor :S denemek isteyen varsa denesin..nanenin bi zararı olmaz faydalı bi bitki ama yemek cesaret ister hemde aç karına :53: :53: :53:

:1: bi demet mi yeniyomş tatlım yaa güldürdünüz beni, altarafı bi kaç yapraktır herhalde ??:26:

bende nane tarifini ıbrahım saraçoğlundan duymuştum. oncelıkle hormon testı yapıp hormonal bı sorun varsa tedavı olun demıstı. eger hormonal değilse de sabah aç karnına taze nane tuketin demişti . ama mıktarını söylemedi. bide aslan pençesi tarifi vermişti ama hatırlayamadım şuan. ınternette yazar ama tarifi.:61:

Son düzenleme:
bende bu konu hakkında yeni başlık açmıştım .tüyü döküp azltanlar var diye.kendimde şuan marvelclean kullanıyorum 10 gündür yok tüyler.jilet gibi yapmıyor yani.sizede tavsiye ederim.denemekten bi zarar gelmez.belki drdinize çare olur.bende çok tüylüyüm .hemde heryerim tüylü.eğer uzun vadede işe yararsa bilgilendirim.:29:

nane bütün tüylerimizi dökmesin ? saçımızdan kaşımızdan da olmayalım yahu:76:

Back