- 12 Ağustos 2024
- 109
- 6
- 32
- Konu Sahibi busra coban
Selamlar,
Vücuda yayılan iğne batması gibi bi his ve sonrasında kaşıntı yaşıyorum. Sizce nedir?
Vücuda yayılan iğne batması gibi bi his ve sonrasında kaşıntı yaşıyorum. Sizce nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır. Deride hiçbi şey yokKaşıntı hangi bölgelerde ? Sivilce tünel tarzı izler var mı ? Bu aralar uyuz salgını var. Aklıma o geldi. Onun da kaşıntısını iğne batması gibi tarif ediyorlar.
Devam ediyor mu durumunuz ya da sebebini bulabildiniz mi ? 2 aydır aynı durumu yaşıyorum.Selamlar,
Hayır bulamadım. Hala aynı durumdayımDevam ediyor mu durumunuz ya da sebebini bulabildiniz mi ? 2 aydır aynı durumu yaşıyorum.
Dahiliyeye gittim. Tahliller normal çıktı. Nörolojiye gitmemi söyledi vakit bulamadım.Peki bir doktora gittiniz mi ? Ben doktora söyledigimde ayrıntılı tahliller ve emg istediler sonucları henüz çıkmadı fakat ciddiye aldılar. Yani basit birsey olmayabilir.
Sizin sonuçlarınız çıkınca bana da söyler misinizNörolojide çok ayrıntılı testler yapılıyor ve sonuclar cok uzun sürede çıkıyor.
Selamlar,
Tüm vücudumda oluyor. Ürperme hissiyle beraber iğne batması oluyorHangi bölgede oluyor.Benim de göğüs ucum da oluyor bazen.Bu yakında antibiyotik kullandınız mı?
Google da şu şekilde yazıyorTüm vücudumda oluyor. Ürperme hissiyle beraber iğne batması oluyor
Sonuçlarınız çıktı mı?Tabiki.