• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temporal lift midface doktor kararsızlığı

mihrimahrukal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
5
0
1
35
Merhabalar , temporal lift aslında midfacelift yani yanak kaldırtma yaptırmak istiyorum. Ama aklım çok karışık. Doğru hekim bulma , operasyon süreci .. sonrasında büyüyen suratlar . Yada düşen yanaklar .. yaşım 35 göz altı yorgunluğu yanaklarda bi kendinden geçmişlik..
Yaptırıp mutlu olmak istiyorum ama kaşım gözüm kalksın istemiyorum. H.şriinlğlu mu Mehmet Gencer mi ? Sizce

Merhaba ben de doktor arastırmasındayım. Mesela Hakan Bey temporal lift ile alt yüz de toparlanır diyor ama baska doktorlar temporal ile alt yüz yüzde 30 toparlanır, mid face lift de lazım diyor. Çok kararsızım. Fiyatlar da inanılmaz değişken

orta yanak kaldırma kesinlikle yani midface , aylardadır araştırıyorum temporallift şakak geriyor orta yüze alt yüze etkisi %10 hatta . Bazı dr asistanları açık net alt yüze etkisi sıfır dedi

Ben de gözlerim çekilmeden istiyorum ama alnım kaşlarım biraz kalksın. Hüseyin Arslan Alper Gencer Zekeriya Kul ile görüştüm hala kararsızım bunlardan birine ameliyat olan var mı acaba?

Back
X