vücutta bulgusuz kaşıntı

anesta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
33
3
6
46
merhaba bır suredır ara ara vucut genelınde kasıntı oluyor hıc bır belırtı kızarıklık yok sadece kolum kasınıyor ordan basım ordan bacagım boyle gezen bır kasıntı ara ara tekrar eden bır sey ferıttınım 3 ondan dıye okudum ama okadar yaparmı .sınırsel olabılırmıs karacıger enzımlerım normal krem suruyorum yıne kasınıyor varmı aranızda bu sekılde olan teşekkür ler

Nasıl sizin geçti mi bende hamileyim her gün her an kaşıntı var nenlendiriyorum geçmiyor

Alerjik bir bünyeniz olabilir. Kanda alerji seviyesine bir baktırın derim. Yada mevsimsel kuruluktan kaşınıyor olabilri

Bende de aynı durum var ama ben de bacaklarım kollarım daha çok bir sürü şey denedim geçmiyor sanki 1 saat rahatlıyor sonra yine başlıyor

Yaşım 46 perimenepozda yım sanırım ondan olabilir diye okudum dün aynen alevleniyor belli bir süre sonra geciyor

Kan şekerinize de baktırmanızı öneririm. Şeker de ara ara kaşıntı yapabiliyor

Kan şekerim 78 yok normal dedi Dr perimenepozda oluyormuş okuguma gore
ne güzel kan şekeriniz varmış ben de bir süredir benzer durumdayım. en son baktırdığımda karaciğer enzimlerim kullandığım bir suplement yüzünden yükselmişti. sizde de böyle bir durum olabilir mi? farklı bir şey yiyip içtiniz mi son zamanlarda

Takviye kullanmıyorum karaciğer enzimlerim normal yeni baktirdim perimenepozda oluyormuş bu şekilde takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…