- 10 Nisan 2008
- 11
- 0
Mrß herkese ..bende vitiligo hastasıyım ellerimde az bişi ayak parmaklarımda az bişi ve kasık aramda var ve tedavisi olmadığı söyleniyor.. hımm bu arada yüzümde de çıkmıştı ama kortizonlu bir iki krem kullandım tabi doktor vermişti o kremleri çok şükür yüzümde kalmadı .. eşimin bir arkadaşinda vardı ve eşim her gördüğünde o kadar ürkmüşki acaba oya da böyle olurmu diye ve kendisi ile paylaşmiş eşimde de var diye aylar sonra arkadaşini gördüğünde baya düzelmeye başladığını görmüş ve banada getirttik istanbul dan geçen yaz denize giderek tedaviye başladım .. önceden denizden kaçarken şimdi özellikle kremi sürüp güneşe çıktım çayı var buhar kremi var depresan ilaç ve vitamin yolluyor ve bunları kullandım yeni çıkanlar kayboldu ama eskiler geçmesede soldu baya bu yaz devam edeceğim ... inandım buna inanırsak daha ii sunuç alıncağına inanıyorum ben .. vitiligo olan insanlar çok özel yaratılışlı insanlarmış çok hassas çok ince olurlarmış bende gerçekten öyle biriyim.. psikosomatik bir rahatsizlık bu ... birde şunu eklim kalbe yakın yerlere daha kolay düzeliyor kalpten uzaklaştıkça iyileşmesi zor .. mesela eller ayaklar daha zor iyileşior .. çok şükür bende çok ilerlemiyor dilerim ilerlemezde acil şifalar hasta olanlara