• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücutta anı çıkan kızarıklık

Arkadaşlar vücudum da önce sinek ısırığı şeklinde kasintili kırmızı lekeler çıktı doktora gittim alerji iğnesi vurdu ertesi günü duş aldım bu şekilde oldu geçiyor başka yerden çıkıyor kaşıntı yok ama neden olabilir başına gelen oldu mu göğsümün arası açıyor karaciğer filmi çekildim temiz dedi doktor kafayı yicem 😢
Yol yol oluşu uyuza benzemiyor değil. Çok sıcak suyla yıkanmayın

Alerji belli ki. Yediklerinizde bir farklılık var mı yada son süreçte stresli bi durum yaşadınız mı?
Alerji için malum iğneler, belli hap ve kremler var.
Kendi adıma geçiremediğim bir süreçte akapunktur tedavisi gördüm ilaçsız ve daha hızlı çözüme kavuştu.

Ya bu ara bu tür şeyler çok arttı. Ama bu uyuza çok benziyor ben uyuz oldum Şubat'ta tünel açıyor uyuz paraziti o boynunuzdakiler aynı ona benziyor başka bir doktora görünun geceleri kaşıntı var mı ? Sıcak suda daha çok kasiniyolar mi?
Olunca geçmiyormuş siz kurtulabildiniz mi?

Eşimin dönem dönem belli belirsiz alerjileri ve kaşıntıları oluyor birçoğu kantaron yağı ile geçiyor isterseniz siz de bir deneyin 🙏🏻 inşallah sizinki de çabucak geçer

Arkadaşlar vücudum da önce sinek ısırığı şeklinde kasintili kırmızı lekeler çıktı doktora gittim alerji iğnesi vurdu ertesi günü duş aldım bu şekilde oldu geçiyor başka yerden çıkıyor kaşıntı yok ama neden olabilir başına gelen oldu mu göğsümün arası açıyor karaciğer filmi çekildim temiz dedi doktor kafayı yicem 😢
Alerji bu neye alerjiniz olduğunu son zamanda ne yediğinizi iyice araştırın. Düşünün. O şeyden uzak durun doktorunuzun verdiği ilaçları da aksatmayin. Geçmiş olsun

Uyuz göbek kasık ve kollarda yoğun olur ve kaşıntıdan duramazsınız. Su kurdeşeni gibi geldi bana stresten de olabilir bu yüzden. Üzüldüğünüz sıkıntı ettiğiniz bir şeyler varsa etkiler. En güzeli cildiyeye gidin onlar bir aletle detaylı bakıyorlar. Geçen aylarda bende 3 doktora gittim gövdemde kaşıntısız plaklar vardı kepekli benim ki viral bir enfeksiyon sonrası alerjik reaksiyonmuş kendiliğinde geçer dedi doktor ve geçti de. Uyuz diye çok korkmuştum hatta ama kaşıntısız uyuz imkansız dedi gittiğim tüm doktorlar hepsi de uyuz yumurtası var mı diye yine de aletle baktılar. içiniz rahat etsin,n cildiyeye gidin. Çok geçmiş olsun.

Uyuz göbek kasık ve kollarda yoğun olur ve kaşıntıdan duramazsınız. Su kurdeşeni gibi geldi bana stresten de olabilir bu yüzden. Üzüldüğünüz sıkıntı ettiğiniz bir şeyler varsa etkiler. En güzeli cildiyeye gidin onlar bir aletle detaylı bakıyorlar. Geçen aylarda bende 3 doktora gittim gövdemde kaşıntısız plaklar vardı kepekli benim ki viral bir enfeksiyon sonrası alerjik reaksiyonmuş kendiliğinde geçer dedi doktor ve geçti de. Uyuz diye çok korkmuştum hatta ama kaşıntısız uyuz imkansız dedi gittiğim tüm doktorlar hepsi de uyuz yumurtası var mı diye yine de aletle baktılar. içiniz rahat etsin,n cildiyeye gidin. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim benimde kaşıntı yok şuan ama hala çıkıyor jel sürüyorum orası geçiyor başka yerden çıkıyor.

Pazartesi gidicem geçmiyor çünkü çok teşekkür ederim sanki biri tirmalamis gibi oluyor birden anlamadım kafayı yicem artık.

Geçmiyor delircem artık başına gelen oldu mu bu şekilde?

Eklentiler

• IMG_20230603_145545.jpg
    IMG_20230603_145545.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 464
Back