• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Vücut spreyi içti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Şuan suçluluk pskolojisi içindesin ama söz konusu bi bebek annesini babasını ara hemen acile git daha kötüsü olsa napacaksn

Bazı durumlarda geri kusturmak bile tehlikeli. .yada ardından bişey yedirip icirmek. .Şuan burda bir çoğumuz bilmiyoruzdur çaresi tedavisi nasıl olur ama vakit kaybetmeyin en azından 112 yi bile arasaniz ordan yonlendiriyorlar

Umarim gitmissindir
Bundan yıllar önce kardeşim bir kimyasal madde içmişti. Babam birsey olmaz yoğurt yesin dedi. Anam çok puçulandı. Yogurdun 2. Kasiginda kardeşim gitti. Eğer yurtdışında olmasaydik ve ambulans 1 dakikada gelmeseydi kardeşimi kaybetmistik. Lütfen gidin.

Umarim gitmissindir
Bundan yıllar önce kardeşim bir kimyasal madde içmişti. Babam birsey olmaz yoğurt yesin dedi. Anam çok puçulandı. Yogurdun 2. Kasiginda kardeşim gitti. Eğer yurtdışında olmasaydik ve ambulans 1 dakikada gelmeseydi kardeşimi kaybetmistik. Lütfen gidin.
Ne icmisti ki

Insallah hastanedesindir. Umarim birsey olmamistir sabiye:KK17:

Ayy gittiniz mi hastaneye. 3 4 damla olsa neyse de 3 4 yudum fazla gibi sanki

Son durum nedir lütfen bizi habersiz bırakmayın

Ya ben artık cidden anlayamıyorum buraya tıklayıp girip oturup konu açıp uzun uzun yazmak gibi über meşakkatli işler aklınıza gelirken o acil durumda en kötü bir taksi tutup çocuğu hastaneye götürmek nasıl aklınıza gelmiyor? Yani aklınıza gelmiyor da demeyim de "Bir şey olmaz cnm yha altı üstü bir vücut spreyi içsin ne olacak" denmesini beklemiyordunuz herhalde. Umarım hastaneye götürmüşsünüzdür ve ciddi bir durumu yoktur. Geçmiş olsun.

Konuya gel emanet bırakılan yeğeni vücut spreyi içecek 2 saat sonra burya konu açacak birşey olur mu dicik kk hatunları bir panik olacak sonuçta sorumsuz hala/teyze var ortada hastaneye götürmek yerine burda konu açmayı tercih ediyor üstüne üstelik ortadan kayboluyor pes yani !

Korkmuşsun haklısın ve üstüne emanet zor bi durum . Ancak! Burası hastahane değil bizler doktor değiliz bizim yorumlarimizdan karar vericek halin yok. Çok kötü bi durum fakat acil doktora git aksi halde Allah korusun çok kötü olabilir.

Back