- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
Acile götürün hemen ve şişeyide beraberinde götürün.2 saat once 2 bucuk yaşındaki yeğenim yanıma emanet bırakılmıştı. İkimiz tektik. Karnı acıkmıştı ona çorba kattım tabağı odaya götürdüm o sırada vücut spreyi elindeydi dolabın uzerinden nasıl aldı anlamıyorum ulaşabilecek bir yerde de değildi .daha hiç kullanmamıştım ve biraz azalmıştı. Anladıgım kadarıyla 3 4 yudum içmiş hemen koştum elinden aldım ama olan oldu artık. Birazını da üzerine dökmüştü. Belki yutmamıştır diye ağzına su vererek tukurmesini sağladım 5 dakika boyunca. Ama yutmuştu sanırım .yüz ifadesinden belliydi gibi. Yuttu mu ağzına deyince geri mi çekti bilmiyorumElim ayağıma dolaştı. Bişey olur mu çok kötü hissediyorum
allah askina konuyu acile gittik ordan aciyorum de.2 saat once 2 bucuk yaşındaki yeğenim yanıma emanet bırakılmıştı. İkimiz tektik. Karnı acıkmıştı ona çorba kattım tabağı odaya götürdüm o sırada vücut spreyi elindeydi dolabın uzerinden nasıl aldı anlamıyorum ulaşabilecek bir yerde de değildi .daha hiç kullanmamıştım ve biraz azalmıştı. Anladıgım kadarıyla 3 4 yudum içmiş hemen koştum elinden aldım ama olan oldu artık. Birazını da üzerine dökmüştü. Belki yutmamıştır diye ağzına su vererek tukurmesini sağladım 5 dakika boyunca. Ama yutmuştu sanırım .yüz ifadesinden belliydi gibi. Yuttu mu ağzına deyince geri mi çekti bilmiyorumElim ayağıma dolaştı. Bişey olur mu çok kötü hissediyorum
Ay bu hatlar ne iyi olmuş ya.Alo zehir hattını arayıp danışın onlar yönlendirir 114 numarası
Ay bu hatlar ne iyi olmuş ya.
Çogu kişi bilmiyor ama sanırım.Evet gerçekten çok iyi, doğru yönlendirme yapıyorlar en azından bu anlamda hataya düşmemek elimizde
Çogu kişi bilmiyor ama sanırım.
Katılıyorum.Ne yazik ki evet yeterli kamu spotu yapılsa çoğu kişinin haberi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?