Çocuk Hastalıkları Vücut spreyi içti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

limonata76

Polis Yareni- 127•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
234
189
53
31
2 saat once 2 bucuk yaşındaki yeğenim yanıma emanet bırakılmıştı. İkimiz tektik. Karnı acıkmıştı ona çorba kattım tabağı odaya götürdüm o sırada vücut spreyi elindeydi dolabın uzerinden nasıl aldı anlamıyorum ulaşabilecek bir yerde de değildi .daha hiç kullanmamıştım ve biraz azalmıştı. Anladıgım kadarıyla 3 4 yudum içmiş hemen koştum elinden aldım ama olan oldu artık. Birazını da üzerine dökmüştü. Belki yutmamıştır diye ağzına su vererek tukurmesini sağladım 5 dakika boyunca. Ama yutmuştu sanırım .yüz ifadesinden belliydi gibi. Yuttu mu ağzına deyince geri mi çekti bilmiyorumElim ayağıma dolaştı. Bişey olur mu çok kötü hissediyorum

Acile götürün hemen ve şişeyide beraberinde götürün.

Benim arkadasimin kardesi parfum icerek zehirlendi. Doktora götürün lütfen 2 saat beklemeniz hata.

allah askina konuyu acile gittik ordan aciyorum de.

Vücut spreyi markası filan içeriği önemli..Ona göre tedavi uygulanıyor.spreyi alıp hastaneye goturun.durumu anlatin tahlil filanda yapilir.En tehlikeli zamanları şimdi kiyamam ya

114'ü arayın ve ürünle hemen acile gidin. Şimdi ıyi, 5 dk sonra rahatsızlansa ne yapacaksınız? Konu açmak yerine gitseniz artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…