arkadaslar cıldım cok kuru vucudumu nemlendırıp yumusacık yapan bı krem arıyorum nıvea ve dove kullandım daha once ama cok nemlendırmedı şöylee kokusu gusel fıyatı uygun bı krem olsun kullananların Tavsıyelerını beklıyorum:1hug: a.s.
jansons baby nin vücut losyonunu kullanıyom bebek gibi yapıyo fiyatıda 10-15 ytl arası hatta önce yağını sür emince losyonunu ben çok memnunum yumuşacıkk a.s
bırde arkadaslar cıld doktorunun anneme verdıgı bı krem aslında kreme gore baya sıvı EXCİPİAL lipo bırde yıne aynı losyonun EXCİPİAL hydro oralanlarıda yazıo bırı %37 bırı %10 ben bunu okula gıderken bacaklarımı aldıktan sora suruodum ozmanlar... baya nemlı tutuo ama bacagımda kuru bı kac leke vardı onlarıda gecırmıstı bu sayede bılmıodum vucud nemlendırıcısı oldugunu dermotolojık ınceleyıncede farkettım yazın gunesten sorada surmek ıyı gelıomus sanrm bundan deneyebılırım tavsıyede ederım anneme sordugumda bunu soledıa.s
ben de özellikle banyo sonrasında kuruyan cildim için yığınlarca marka denedim..baby yağlarını duş alırken azıcık omuzlarınıza döküp durulanmanızı öneririm.. ancak son zamanlarda favorim susam yağı..kesinlikle öneririm arkadaşlar.. banyo sonrasında cilt tam kurumamışken susam yağını bolca sürün ve biraz bekleyin cild emsin..inanın sonrasında ek bir yağ ya da kreme gerek kalmıyor.. aktarlarda bulabilirsiniz..
arkadasım susam yagının faydalarını bende duydum ama acaba tuylenme yaparmı dıye kullanmaktan cekınıyorum.boyle bır yan etkısı gozlemledınmı acaba kendınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?