• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücut Kremleri Vücut Makyajı Ve Ürünleri Kullanan Varmı?

Vücut kremleri, losyonlar

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
Kızlar Aranızda Hani Şu Sexy Ve Pürüzsüz Bomba Gibi Olmamızı Sağlayan Vücut Ve Bacak Makyajlarından Fondoten Ve Spreylerinden Kullanan Ve Tavsiye Edecek Olan Varmı? Bir de Kullananlara Sorum Olacak;

Bu Makyaj Çok Çabuk Akıyormu Kıyafete Bulaşıyormu? Şimdiden Teşekkürler ;)

Kızlar Aranızda Hani Şu Sexy Ve Pürüzsüz Bomba Gibi Olmamızı Sağlayan Vücut Ve Bacak Makyajlarından Fondoten Ve Spreylerinden Kullanan Ve Tavsiye Edecek Olan Varmı? Bir de Kullananlara Sorum Olacak;

Bu Makyaj Çok Çabuk Akıyormu Kıyafete Bulaşıyormu? Şimdiden Teşekkürler ;)
canım SALLY HANSEN ın bacak çorabını öneririm muhteşem doğal ve asla bulaşmıyor hemde 4 rengi var biri mutlaka uyar sana.Ben Kanyon Eczanesinden alıyorum hep ama sanırım Sally Hansen satan daha birçok eczane var.t$k edeceksin bana kullanınca :)))

Sallay Hansen kullandım ama bir şişe 5 kullanımda bitiyor malum bacaklar uzun, bunun yerine mac ten yüz ve vucut fondoteni aldım hem daha doğal ve parlak durdu hemde 1 senedir kulanıyorum sür sür bitmedi...60 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam mac te şu an bence bu kadar uzun süre kullanmaya değer...

biraz gec oldu ama Otobronz dan bahsetdiginizi anladim :)) canim ona turkiyede corap diyorlar sanirim ama asil yaptigi bacaklari yada surdugun yeri bronzlastirmak, ve rendide hemen cikmaz cok fazla surmedinse giysine yaglanmaz , sadece bacak degil vucuduyun istedigin bolgesine sure bilirsin...

Back
X