vücut ısısıyla yumurtlama takibi yapanlar?

Teslim olma hemen, daha dur. Daha yeni başladık. Hadi canım benim, umudunu yitirme, biz de senin için ve tüm iyi insanlar için dua ediyoruz. Burda da cuma ezanları okundu, hepimiz için dua ediyorum. Öncelikli olan senin vücud ve ruh sağlığın, diğer herşey zamanla olur. Seni çok seviyoruz. İyiki bizimlesin. Şimdi güzel bir gülücük yolla bize, en içten olanlardan..

Cok tesekkur ederim.

Yoo umudumu hic bir zaman yitirmem. Allah ne isterse o olur.

Yani benim demek istedigim bu ay tutturamadik galiba.

Bakin Cuma gunu bir vakit vardir ki o vakit edilen dua kabul olunur, geri cevrilmez. O vaktin ikindinin bitmesine yakin bir saat oldugu hakkinda rivayetler vardir. Yanlis hatirlamiyorsam Hz. Aise ikindinin son saatinde kendisine haber verilmesini soylermis o vakittede duasini edermis.

Bizde duamizi yapalim bu mubarek gunde. Aslinda ben ruyamda gordum bebegimin olacagini ama galiba birkac ay daha var.

a.s.

Arkadaşlar bugün test yaptım ve negatif. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Hala ateşim çok yüksek. Sanırım hastalığım yüzünden. İlaçlarıma tekrar başladım. Daha iyiyim şimdi ama gece berbattım. Yine de ısı takiplerime devam etsem mi acaba?

Arkadaşlar bugün test yaptım ve negatif. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Hala ateşim çok yüksek. Sanırım hastalığım yüzünden. İlaçlarıma tekrar başladım. Daha iyiyim şimdi ama gece berbattım. Yine de ısı takiplerime devam etsem mi acaba?

Su durumda beklemekten baska care yok. Yarin adet gunundu sanirim, bekle bakalim, bir iki gun gecikirse testi tekrarlarsin.

O son kandan sonra bir daha kanaman olmadi dimi??

Su durumda beklemekten baska care yok. Yarin adet gunundu sanirim, bekle bakalim, bir iki gun gecikirse testi tekrarlarsin.

O son kandan sonra bir daha kanaman olmadi dimi??

Hayır olmadı canım. Ben de şaşırdım o neydi öyle. Ne diyelim hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. Sanırım ısı takibi normal durumda geçerli, hastayken yanıltabiliyor. Bugün ısım 37,1 derece idi mesela.

Kızlar hala adet olmadım, ısım hala yüksek. Nolcek şimdik?

Arkadaşlar hayırlı olsun, bugün ısım aniden düştü ve adetim başladı. Ama ısı takibine davam İnşallah, bu ay tecrübe oldu bana. Hayırlısı.

kizlar benimde 4günüm var adetime ama atesim tam bir haftadir hep 36.7. yumurtlamadan önceki hafta hep 36.0- 36.3 arasiydi. sizce ümitleneyimmi???

kizlar benimde 4günüm var adetime ama atesim tam bir haftadir hep 36.7. yumurtlamadan önceki hafta hep 36.0- 36.3 arasiydi. sizce ümitleneyimmi???

Alara merhaba,ben de senin gibiyim 4 gün var adet günüme,ateşim 6 gündür,36.7,sadece kasıklarım ağrıyor,başka net bi belirtim yok,normalde regliden 1 hafta önce göğüslerim,karnım şişerdi:)hala şişmedi,çok üstüne düşmeyeceğim diyorum her ay ama insan ister istemez düşünüyor acaba bu ay mı diyefisfisfis

Kizlar bende adet oldum bugun.

Ilk gun agri kesici almaktan birsey olur mu?

Hayırlısı olsun canım. Ağrın çoksa al ama sonra kesmesin birde adetini. Ben ne zaman ağrı kesici alsam adetim doğru düzgün gelmez, daha berbat olur. Ağrın olduğunda 1 bardak sıcağa yakın ılık suya bol şeker koy karıştırıp iç, bak inşallah adet sancısını süper kesiyor. Boşuna canımız tatlı istemiyor adetliyken, demekki ona ihtiyacı var vücudumuzun. Çok geçmiş olsun bize kafamçokkarıştı.

Hayırlısı olsun canım. Ağrın çoksa al ama sonra kesmesin birde adetini. Ben ne zaman ağrı kesici alsam adetim doğru düzgün gelmez, daha berbat olur. Ağrın olduğunda 1 bardak sıcağa yakın ılık suya bol şeker koy karıştırıp iç, bak inşallah adet sancısını süper kesiyor. Boşuna canımız tatlı istemiyor adetliyken, demekki ona ihtiyacı var vücudumuzun. Çok geçmiş olsun bize kafamçokkarıştı.

Ben agri kesici alinca kesilmiyor, aksine cok guzel geliyor agrisiz bir sekilde:) ama iste adetin son gunune kadar ve yumurtlama zamani alinmamali gibi birsey gordum ondan dolayi almiyorum bu ay?? Ve dunden bu sabaha kadar acaip sanci cektim. Ins. deger.

Kızlar ben bu akşam adaçayı içmeye de başladım. Hadi hayırlısı bakalım :)

Burda maalesef adacayi nerden bulabilirim bilmiyorum. Onun yerini tutmaz belki ama ginseng cayi var korelilerin, ondan icmeye basliyorum. O da vucudun bagisiklik sistemine ve ozellikle beyne cok faydali imis. Zayif bir bayan olarak, kendime dikkat etmem gerektiginin farkindayim, hem kendim ve ins. olursa bebis icin.

Burda maalesef adacayi nerden bulabilirim bilmiyorum. Onun yerini tutmaz belki ama ginseng cayi var korelilerin, ondan icmeye basliyorum. O da vucudun bagisiklik sistemine ve ozellikle beyne cok faydali imis. Zayif bir bayan olarak, kendime dikkat etmem gerektiginin farkindayim, hem kendim ve ins. olursa bebis icin.

Canım eğer iyi gelirse ben sana kargoyla falan göndermeye çalışırım. Ya da buraya gelip giden birilerini bulmak gerek. Önce biz deneyelim, sen kendine sıkıntı etme. Belki işe yaramıyordur. Gerekirse elimizden geleni yapar sana ulaştırırız evvelAllah.

Canım eğer iyi gelirse ben sana kargoyla falan göndermeye çalışırım. Ya da buraya gelip giden birilerini bulmak gerek. Önce biz deneyelim, sen kendine sıkıntı etme. Belki işe yaramıyordur. Gerekirse elimizden geleni yapar sana ulaştırırız evvelAllah.

Canim benim cok ama cok sagolasin. Ben internetten dun gece siparis etmistim ama sonra dusundum, gelmesi en azindan 1 haftayi bulucak, e o zamanlarda benim yumurtlama gunlerime denk geliyor ve iptal ettim. Eger bu ayda hamile kalmaz, adet olursam yine artik obur ay adetin ilk gunu ins. siparis veririm netten.
a.s.

Kızlar adetimin 1. gününden itibaren sabah uyanır uyanmaz yaptığım ölçümler aşağıdaki gibi ve benim kafam allak bullak oldu :uhm:, bu arada sabah ve akşam adaçayı da içiyorum. Lütfen bana akıl verin, bu iş ne zormuş ya :sm_confused:.
1. gün 36,7
2. gün 36,6
3. gün 36,7
4. gün 36,5
5. gün 36,4
6. gün 36,8
7. gün 36,9
8. gün 36,6
9. gün 36,5
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,3
13.gün 36,4
14.gün 36,4

Son düzenleme:
selam kıslar bişiy sorabilirmiyim şu adaçayı ne işe yarıyo ve ne zaman içmeye başlamak lazım yararlı olabilmesi için lütfen bilgi verrirmisiniz? ben ilk defa duyuyorum şu adaçayını lütfen faydası nedir ne zaman içilmesi gerekiyo çok cahiliz ya hiç bişeden haberimiz yokk

X