• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Vücut için nemlendirici (!)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

PembeMuhendisi

Tek Aşkı Kalbimin *A*
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
2.199
247
113
Merhabalar,

Vücudum kış aylarında inanılmaz kuruyor.Özellikle bacak ve kollarım.Lazere gittiğimde lazerin acısından ziyade jilet acısı daha fenaydı.Cildim o kadar kuruydu ki sürekli kanadı,tahriş oldu.Bende banyodan sonra yada fırsat bulduğum vakitler sürebileceğim nemlendirici arıyorum.Dediğim gibi yüz için değil ama vücut için,şimdiden teşekkürler :16:

merhaba ben duştan sonra mutlaka bebek yağı kullanıyorum ıslak cildime faydalı olduğunu düşünüyorum.
ama kız kardeşimin cildi sizin anlattığınız gibi, doktor kesinlikle nemsiz bırakma demişti. o da her duştan sonra hiçbir şey bulamıyorsa bebek yağı kullanır, kullanmadığında bacakları filan pul pul olur. o zaman doktoru eczaneden bir krem vermişti, medikal yağ gibi bir şeydi sanırım paketini hatırlıyorum ama adını hiç hatırlamıyorum, istersen bir eczaneye sor. bir de son gördüğümde neutrigina vücut losyonu almıştı iyi geldi sanki diyordu. ama sanırım en önemlisi duştan sonra filan hiç kuru bırakma mutlaka nemlendirici sür.

merhaba ben duştan sonra mutlaka bebek yağı kullanıyorum ıslak cildime faydalı olduğunu düşünüyorum.
ama kız kardeşimin cildi sizin anlattığınız gibi, doktor kesinlikle nemsiz bırakma demişti. o da her duştan sonra hiçbir şey bulamıyorsa bebek yağı kullanır, kullanmadığında bacakları filan pul pul olur. o zaman doktoru eczaneden bir krem vermişti, medikal yağ gibi bir şeydi sanırım paketini hatırlıyorum ama adını hiç hatırlamıyorum, istersen bir eczaneye sor. bir de son gördüğümde neutrigina vücut losyonu almıştı iyi geldi sanki diyordu. ama sanırım en önemlisi duştan sonra filan hiç kuru bırakma mutlaka nemlendirici sür.

Evet haklısın duştan sonra kesinlikle nemlendirici sürmek gerekiyor,işte bende buna önem vermedim mahvoldum resmen.:18:

excipiyal lipo krem kullanabilirsiniz kuruluğa iyi gelir,Bebe yağı da banyodan sonra süper oluyor tavsiye ederim.

Back
X