- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi nomunomuchua
1 beden büyüğünü dene o haldeSıkışıyor
Bnmki tam oldu birde ipi epey esnek birde bit kadar inci degil de hafif büyükce olanı bendeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 beden büyüğünü dene o haldeSıkışıyor
Yok ipi lastikli onun o inciler iç dış takılıyorlar ipi tam kenara almıyorsun
İncisi normal de yine de biyerlerimi sıkıştırıyor hep. O yüzden çok tercih etmiyorum1 beden büyüğünü dene o halde
Bnmki tam oldu birde ipi epey esnek birde bit kadar inci degil de hafif büyükce olanı bendeki
Anlatilmaz yaşanırBen anlamadım ki yavv
Iyi merak uyandırdin yahu.Anlatilmaz yaşanır
Şimdi kafamda deli sorular var onları sormak istiyorum.Yok ipi lastikli onun o inciler iç dış takılıyorlar ipi tam kenara almıyorsun
Kenara alırken felan dikkat etmek gerekir. Lastikli olduğu için sıkışma ihtimali yüksekŞimdi kafamda deli sorular var onları sormak istiyorum.
Kenara almiyorsak eğer nasıl şey edicez?
Ya koparda kukuya girerse
Eminim bunu okuyan birçok kişi anlamadı.
Yalnız değilimdir umarım
Bunun incileri daha büyükmüşHm bu komple inci bu nasıl olur bilemem ama bana bu 5 tanesi yetiyor Eki Görüntüle 2726606
Oyş içim acıdı şimdi düşününce bile acısı ne kötü olur onunKenara alırken felan dikkat etmek gerekir. Lastikli olduğu için sıkışma ihtimali yüksek
Hm bu komple inci bu nasıl olur bilemem ama bana bu 5 tanesi yetiyor Eki Görüntüle 2726606
Kenara aliyorsun ama cok az...eşlik ediyolar onlarda kopmayi deneyimlemedim daha umarim etmemŞimdi kafamda deli sorular var onları sormak istiyorum.
Kenara almiyorsak eğer nasıl şey edicez?
Ya koparda kukuya girerse
Eminim bunu okuyan birçok kişi anlamadı.
Yalnız değilimdir umarım
Kullandıkça tecrübe kazanıyorsunOyş içim acıdı şimdi düşününce bile acısı ne kötü olur onun
Şimdi anladım tamam ay umarım kötü olur çünküKenara aliyorsun ama cok az...eşlik ediyolar onlarda kopmayi deneyimlemedim daha umarim etmem
Hem oral hem el ile uyarılma hem ilişki sırasında her türlü yani bildiğin 2 katına çıkarıyor eğer o sıkışma hissi can acitmazsa ki bnde etmedi,arkadaşta etti cok zevkli birsey ☺Bunu manken üstünde görmek isterdim.
Ya bir dk ben gerçekten görünüm dışında nasıl bir olay katıyor anlamak istiyorum.
Oral için falan mi Güzel?
Şimdilik biraz oturdu galiba hocam.Hem oral hem el ile uyarılma hem ilişki sırasında her türlü yani bildiğin 2 katına çıkarıyor eğer o sıkışma hissi can acitmazsa ki bnde etmedi,arkadaşta etti cok zevkli birsey ☺
Vay arkadaş neler dönüyormuş ben böyle bir şey giysem kocam güler gibi geliyor
Onu da hiç denemedim. Ben normal pijamaBana jartiyer komik geliyordu.
Bir deneyeyim lan dedim.
Epey hoşuna gitmişti o vakit.
Gençkendi hey gidi!