Vücut çorabı

Evet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da :KK70: şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..

Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.

Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.

Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.

Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/

Yani kilolu kadınlar giymesin mi?

Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
78kiloyum 42 beden giyiniyorum vücut yapım orantılı eşimden aldığım yorum çokta sexsi dedi,hatta normalinden dahada zayıf gösteriyor beni ,siyah olanı seçmiştim sanırım seçilen modelde önemli

78kiloyum 42 beden giyiniyorum vücut yapım orantılı eşimden aldığım yorum çokta sexsi dedi,hatta normalinden dahada zayıf gösteriyor beni ,siyah olanı seçmiştim sanırım seçilen modelde önemli

Ben bir kaç gündür model bakıyorum.
Denemek şart oldu:)

Yeni evli olup böyle şeylere hevesimin hiç olmaması 😄

Ben de başından beri o kadar hevesli sayılmam. Düz kadınımdır.
Ama bakıyorum millet coşturuk.
Denemek lazım demek dedim :KK70:

Siyah renk tercih et derim, ama mutlaka altına ince yüksek topuklu ayakkabı👍

Siyah severim zaten ama ayakkabı giyemem :KK43:
Ben günlük de spor ayakkabı babet kadınıyım çünkü..
Giymesem ne olur ya :/

Ben de öyle çok zayıf değilim 38 bedenim. Aldım denedim. Gerçekten harika bir şey eşim bayıldı. Her vücut hattına yakışır diye düşünüyorum. Bence alın deneyin
38 beden olup bende zayıf degılım deme vallaha carpılırsın manken kız😂

nomunomuchua nomunomuchua denemeye deger, bence al 🖤

Ben de başından beri o kadar hevesli sayılmam. Düz kadınımdır.
Ama bakıyorum millet coşturuk.
Denemek lazım demek dedim :KK70:

Siyah severim zaten ama ayakkabı giyemem :KK43:
Ben günlük de spor ayakkabı babet kadınıyım çünkü..
Giymesem ne olur ya :/
Ayakkabı on dakikalık bi aksesuar olarak düşün zaten eşin ayakkabıyı görmüyor bir süre sonra

X