- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.423
- Konu Sahibi nomunomuchua
Şuan benim de aklımda bu soru var
Yani ya normal külot gibi indircen.
Ya da inciyi kenara çekip ..
Başka nasıl ola ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan benim de aklımda bu soru var
G string var sadece... aynen test ettim. Soyunmadan rahat bir şekilde oluyorOo baby..
Fazla çekici.
Şey açık bölgelerden anladığım kadarıyla soyunmadan oluyor her bir iş hahaha
78kiloyum 42 beden giyiniyorum vücut yapım orantılı eşimden aldığım yorum çokta sexsi dedi,hatta normalinden dahada zayıf gösteriyor beni ,siyah olanı seçmiştim sanırım seçilen modelde önemliEvet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..
Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.
Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.
Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.
Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/
Yani kilolu kadınlar giymesin mi?
Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
G string var sadece... aynen test ettim. Soyunmadan rahat bir şekilde oluyor
78kiloyum 42 beden giyiniyorum vücut yapım orantılı eşimden aldığım yorum çokta sexsi dedi,hatta normalinden dahada zayıf gösteriyor beni ,siyah olanı seçmiştim sanırım seçilen modelde önemli
Siyah renk tercih et derim, ama mutlaka altına ince yüksek topuklu ayakkabıBen bir kaç gündür model bakıyorum.
Denemek şart oldu:)
Bence denemelisinYeni evli olup böyle şeylere hevesimin hiç olmaması
Yeni evli olup böyle şeylere hevesimin hiç olmaması
Siyah renk tercih et derim, ama mutlaka altına ince yüksek topuklu ayakkabı
Ben iki sene önce korayda bulmuştum,vücut çorabı diye sorunca gösteriyorlarIc camasircilarda pentide fln bulabimiyim acaba
38 beden olup bende zayıf degılım deme vallaha carpılırsın manken kızBen de öyle çok zayıf değilim 38 bedenim. Aldım denedim. Gerçekten harika bir şey eşim bayıldı. Her vücut hattına yakışır diye düşünüyorum. Bence alın deneyin
Acaba bulabilirmiyim yaBen iki sene önce korayda bulmuştum,vücut çorabı diye sorunca gösteriyorlar
Ayakkabı on dakikalık bi aksesuar olarak düşün zaten eşin ayakkabıyı görmüyor bir süre sonraBen de başından beri o kadar hevesli sayılmam. Düz kadınımdır.
Ama bakıyorum millet coşturuk.
Denemek lazım demek dedim
Siyah severim zaten ama ayakkabı giyemem
Ben günlük de spor ayakkabı babet kadınıyım çünkü..
Giymesem ne olur ya :/
Bence bulabilirsiniz pentidede var sanırım araştırmaya değerAcaba bulabilirmiyim ya
Yok ipi lastikli onun o inciler iç dış takılıyorlar ipi tam kenara almıyorsunYani ya normal külot gibi indircen.
Ya da inciyi kenara çekip ..
Başka nasıl ola ki?
İncili tangam var ama ben mi yanlış kullanıyorumVücut çorabı guzel evet ama eş kişisi daha ten odaklı biri ise kapali bulabilir onun haricinde inci'li gstring acayip öneririm onun bir kullanma şekli var ki sabahlar olmasın
SıkışıyorYok ipi lastikli onun o inciler iç dış takılıyorlar ipi tam kenara almıyorsun