Vücut Kremleri Vücut Bakımında Kullanıp Memnun Kaldığımız Ürünler

Vücut kremleri, losyonlar
şampuan: head and shoulders
şampuan ve sprey saç kremi: gliss
tonik, nemlendirici, pieling, yüz temizleme köpük ve jeli: diaderm
göz makyaj temizleyicisi: avon
ayak kremi: lapitak
vücut nemlendirici yağ: johnson's baby
vücut şampuanı: fa
vajinal şampuan: sebamed

şimdilik aklıma gelen vazgeçilmez ürünlerim...

saç:blendax şampuan,blendax saç kremi,loreal sıvı saç kremi(fön suyu),elidor krem 7/24 yatıştırıcıyerimsenibenelidorsaç köpüğü,saç spreyi
vucud:lux duş jeli,palmolive duş jeli,peeling,nivea losyon,arko nemlendirici,lapitak ayak kremi,bioder,oriflame balmumlu dirsek kremi,rexona roll-on,she sexy roll-on,bellissima stick deodorant,oriflame stick deodorant,rexona tees,rexona pudralı,divine parfümlü vucud pudrası,lapitak el kremi,neutrogena el kremi,oriflame el kremi,doğal gülsuyu tonik
yüz:nivea temizleyici,niveya temizleme sütü,dermokil tonik
nivea nemlendirici,dove nemlendirici,nivea makyaj temizleyicisi,karemalli maske,nivea dudak nemlendiricisi
:kedi:

Son düzenleme:
Yüzüm için dove sabun ve nivea-deep clean tonikler, nicea üz temizleme jeli
parfum givenchy absolutly irresistable
dudak nemlendirici klasik nivea
bronzlaştırıcı dove glow
SAÇ BıOBLAS VEYA ELSEVE

saç=dfn garlı şampuan ve kremi

vücut nemlendiricisi=johnsons baby bebek yağı

dudak parlatıcısı=nivea kirazlı parlatıcı...

tonik= gül suyu ardından nival kayısı özlü krem

elim için=arko böğürtlenli krem

parfüm=rainbow (kırmızı olanı)

Son düzenleme:
saç- loreal professional şampuan,krem,maske,serum
vücut- palmolive vücut şampuanı
vücut yağı- johsons bebek yağı
vücut nemlendiricisi- johsons yoğun nemlendirici ( önce nemlendirici krem sonra bebek yağı)
vücut losyonu- arada bır kullanıyorum yves rocher losyon ve the body shop butter( hindistan cevizli)
vücut peeling- the body shop hindistan cevizli
el kremi - yves rocher günlük nemlendiri el kremi ve soğuğa karşı koruyucu el kremi
yüz temizleme- barbara bort
tonik-barbara bort
yüz nemlendirici krem- neutrogene su bazlı
peeling ve maske- barbara bort arındırıcı peeling ve kil maskesi

ayrıca yüzüm için doğal defne ve feslegen aromalı sabun kullanıyorum

gece kremi- ilk kırışıklık için yves rocher

ve mutlaka evicap e vitamini..

parfüm- midnight poison

merhaba arkadaşlar neutrogenanın yüz için ürünlerini kullananlar memnunlar mı acaba?

merhaba
ben yüz için nemlendirici kremini kullanıyorum.su bazlı oldugu için yaglandırmıyor sivilce yapmıyor.cok memnunum. şimdi gözaltı kremını arastırıyorum onu denıycem bakalım :)

merhaba
ben yüz için nemlendirici kremini kullanıyorum.su bazlı oldugu için yaglandırmıyor sivilce yapmıyor.cok memnunum. şimdi gözaltı kremını arastırıyorum onu denıycem bakalım :)
Hangi ürününü kullanıyorsunuz?Benim yüzüm yanaklarım,ağız çevrem çok kuru fakat bazen t bölgem çok yağlı olabiliyor,bazen ise çok kuru oluyor.Bana karma olan nemlendiricisini önerdiler büyük boy olanı.Dha losyon şeklinde olduğunu söylediler?Ben karar veremedim sizce hangini almalıyım,kullanmış biri olarak.Bu arada ben temizleme sütünü ve tonikte almayı düşünüyorum.Kuru ciltler için temzileme jeli değil sütü kullanılmalıymış....Kafam karışrı çok yardımcı olur musunuz bu konuda.

Hangi ürününü kullanıyorsunuz?Benim yüzüm yanaklarım,ağız çevrem çok kuru fakat bazen t bölgem çok yağlı olabiliyor,bazen ise çok kuru oluyor.Bana karma olan nemlendiricisini önerdiler büyük boy olanı.Dha losyon şeklinde olduğunu söylediler?Ben karar veremedim sizce hangini almalıyım,kullanmış biri olarak.Bu arada ben temizleme sütünü ve tonikte almayı düşünüyorum.Kuru ciltler için temzileme jeli değil sütü kullanılmalıymış....Kafam karışrı çok yardımcı olur musunuz bu konuda.

bende karma ciltler için olanını kullanıyorum,sana önerdikleri yani. losyon gibi kıvamı cok hafif. jel mı temızleme sütü mü onu bilmıyorum.cunku ben baska marka kullanıyorum.ama bence en ıyısı eczaneye gidip sorman. kullan memnun kalmazsan o zaman baska urun ararsın

Şampuanımı sık sık değiştiriyorum ama şuanda Elseve Nutri Gloss, saç uçları için Dove teraphy serum. Ve haftada 1 TBS Brezilya Fındığı saç maskesi

Duş sabunu: Doğal bademli-zeytin yağlı sabun veya Bagno Di Roma'nın sabunları, The Body Shop duş jelleri veya Watsons peelingler

Vücut kremi: The Body Shop losyonlar, Excipial Lipo, Arko Nem Fındık Vanilya veya Eveline losyonlar ya da Bebek yağı

El kremi: Nivea Hand veya The Body Shop kenevirli el kremi

Ayak kremi: The Body Shop kenevirli

Dudak bakımı: Nivea Hydra Care veya Rosense dudak vazelini veya TBS lip balm lar

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

şampuan ve saç kremi----> elidor mor seri

yüz temizleme ürünlerim---------> turkuaz seriloreal pure zone temizleme losyonu,loreal tonik

yüz bakım-----> göz kremim nivea aqua sensation,gece kremim neutrogena,dudak balmı nivea çilekli balm

clt bakım-------> neutrogena vücut losyonu,arko hindistan cevizli krem,nivea vücut losyonu,nivea softu el kremim yaptm yağlı bi his vermiyor çünkü

duş jeli---------->palmoive turkuaz olanı,avon senses kırmızı,komili hindistan cevizli

deodorant----->rexona mor olanı sexi seri,çok kalıcı

maskem------->yoğurt+limon karışımı, üzüm sürerim,salatalık sürerim,loreal pure zone beyaz serinin maskesi süper arındırıyo cildimi,,,maden suyuyla silerim,kil maskesi var bi de
bal+süt çok severim kısacası maskeler vazgeçilmezim.doğadan faydalanırım

En çok memnun kaldığım ürün Lush The Joy Of Jelly Duş Jölesi oldu.. Kokusuna bayıldım! Ve yine Lush Flying Fox Duş Jeli vazgeçilmezlerim arasında.. Son yıllardır da Arko Cotton 24 Complex Vücut Losyonu'nu bittikçe alıyorum, o da memnun kaldığım ürünler arasında. Vücut maskesi olarak da Avon Planet Spa hoşuma gidiyor.. Banyodan çıktıktan sonra ise Dalin Aloe Vera'lı Bebek Yağı vücudumu yumuşacık yapıyor, kokusu da çok hafif yapılı :KK34:

Son düzenleme:
kızlar avonun sıklaştırıcı vücut kremını kullanan var mı ..?
resmide şu
AVON-CARE-FITOFIRMING-ICERNEMLENDIRICISIKILASTIRICI-VUCUT-LOSYON-400ML_430_medium.jpg

ben the body shop çay ağacı serisini kullandım yüzüm için.çok memnunum artık buldum kızlar en güzelini sonunda:KK52:vücudum içinde yine the body shop vanilyalı body butter ve pilingini kullanıyorum.kokusuna bayıldım çok süper.nemlendirmeside gayet başarılı

Benim cilt tipim yağlı.Bu yüzden hangi marka olursa olsun hep yeşil renkli olanlarından kullanıyorum.:KK1:Saçları ve cildi yağlı olanlara kullandığım ürünleri tavsiye ederim ben memnunum.:KK12:
ŞAMPUANIM : SCAHUMA Vitaminli&Meyveli

SAÇ KREMİM : ELİDOR pembe olan ve ELİDOR Mükemmel Düz(mor olan) (Aslında İpek marka kullanıyorum ama her yerde bulamıyorum.)

YÜZ TEMİZLEYİCİLERİM : LOREAL PURE ZONE Temizleme losyonu/ Toniği / Kremi

DUŞ JELİM : LUX Shimmering Sea ve LUX Grapes&Roses dönüşümlü olarak kullanıyorum(Bazen de FA Yoghurt)

DEODORANTIM : CALDION City(Fuşya Renkli)

OJELERİM: PASTEL/GOLDEN ROSE

VÜCUT KREMİM : DOVE Body Firming Lotion

Şampuan: Sephora hair mania hindistan cevizli şampuan, bath&body works coconut şampuan
Saç kremi:Elidor belirgin katlar veya bukleler için olan saç kremi
Duş jeli: Yves rocher hindistan cevizli duş jeli
Yüz bakımı: Vichy normaderm serisi, neutrogena radiance boost göz kremi
Vücut bakımı: Neutrogena susam yağı
El ve ayak kremi: Neutrogena
Dudak bakımı: Blistex, body shop lip butter
Deodorant: 8X4 heavenly happiness
Parfüm: Günlük kullanım için yves rocher hindistan cevizi parfümü, burberry ve lolita lempicka, gece için coco chanel
Makyaj malzemesi: Loreal true match toz pudra, guerlain terracotta, lancome hypnose drama rimel, avon eye liner,

Hepsinden memnunum...

merhaba arkadaşlar,

deodorantım : rexona
parfümüm : anna sui-dreams
makyaj temizleyicim : diadermin
fondöten : loreal (cam şişede olan)
göz altı kapatıcı : yves roche çift taraflı olanı
allık : cecile bronz ve boirjois'in pembesi
vücut losyonu : yves roche pembe olan
şampuan : bioxcine ve dove beyaz
favori göz farlarım : boirjois metalik lacivert,artdeco tüm renkleri ve maybelline
rimel : maybelline volume express
oje : boirjois ve loreal

şampuan ve maske : bioblas
saç parlatıcı : gliss(pembe şişe)
yüz temizleyicisi : dove sabun
nemlendirici : olay spf 20
yüz maskesi : dondurulmus salatalık küpleri,limon-bal karışımı
parfüm : gucci rush(kırmızı) , hyp.poison
deodorant : rexona (pudrasız)
peeling : neux
vücut kremi : avon planet spa oil, nivea body q10
makyaj : fresh minerals pudra,maybelline rimel(vazgeçemediğim 2 ürün).
dudak bakımı :nivea
duş jeli : kullanmıyorum ama sabun olarak nivea aqua vazgeçilmezim.

şampuan - Lorea'L absolout repair
vucut kremi- Avon
eL kremi-neutrigina
ayak- vazeLin
koLtuk aLtı için Nivea
dudaklar için- avon tarçınLı nemLendirici ( ayrıca sürünce hafif bi doLgunlUk veriyo ve tadı mükemmeL =)
makyaj- MAC- Avon - MaybLine- Lancome
oje- goLden rose
saçLarıma da yumurta ve çeşitLi yağLarLa bakım yapıyorum.
ayrıca epiLasyon öncesi Tendskin kuLLanıyorum kıL dönmesi ve batıkLarı yok ediyor =)

X