Vücut bakımı

missanigra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
24
4
86
Kızlar merhaba çatlaklar için contractubex kremi kullanan varmı gerçekten işe yariyomu acaba ?

çatlak için değil ama ameliyat izi için kullanmıştım büyük oranda geçirdi. çatlak için ilk defa duydum,belki aynı görevi görür.

Bende de biraz var, nasıl oluştular onu da anlamadım ben ortaokuldan beri aynı kilodayım :) kalçalar için hareketler var, özelden yollarım merak edersen.

çatlaklar hareketle veya sporla geçmez ki. O dediğiniz ilacı çok duydum ama ben kese yapıp madecassol krem sürüyordum, bayağı bir azalttı görünümünü. Deneyin isterseniz özellikle keseyi tavsiye ediyorum

Dermaroller'dan çok memnun kalanlar var, bi araştır istersen

Bu alet kuru vücut fırçalama denen (dry body brushing) fırça işlevi mi görüyor? Bunların at kılı olanları var, ben onlardan alacağım. Kan sirkülasyonuna iyi geliyormuş.

Bu alet kuru vücut fırçalama denen (dry body brushing) fırça işlevi mi görüyor? Bunların at kılı olanları var, ben onlardan alacağım. Kan sirkülasyonuna iyi geliyormuş.
Yok hayır başka bir şey. Üzerinde 500 tane çok çok minik titanyum iğneler var. Vücudunuza girip yara etkisi yaratıyor ama kanatma fazla acıtma gibi bir şey olmuyor çünkü çok ufaklar. Ama vücut bunu yara gibi algılayıp oraya onarım yapıyor ve cilt kendini yeniliyor. Ve ciktte çok minik kanallar açtığı için sürdüğünüz yenileyici bakım kremleri vs bilmem kaç kat daha fazla emiliyor. Böyle bir etkisi var biraz anlatmaya çalıştım. Araştırın detaylıca çok faydalı bir şey

Ay iz falan kalmasın? Korkutucu geldi bana. Biraz araştırayım evet

Çatlak için işe yaramaz, çünkü beyaz yara izlerini geçirmiyor contractubex. Lazer tedavisi işe yarayabilir çatlak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…