• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vucumda değişim var fikri olan varmı?

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar ..üç ay önce prolaktin yüksekliğim çıktı ve haftada 2 tam doz olarak dostınex kullandım geçtiğimiz hafta ilaçlarım bitti bu hafta dr.gidicem..vucumda değişimler olmaya başladı yaklaşık 1 aydır 4 kilo aldım göğüslerim küçük sayılmazdı ama gözle görülür şekilde daha dolgunlaştı ve sağ göğsümde yaptığım kontrolde elime bir kitle geliyor sanki ve elleyince ağrı yapıyor diyebilirim acaba süt hormonu tedavisi gördüğüm için göğüsde problemmi oldu diye düşünüyorum prolaktin tedavisini gebe kalabilmek için başladım ..dr.kontrol için gittiğimde umarım sıkıntılı bir durumla karşılaşmam korkuyorum lütfen bana yardım edin en azında neyle karşılaşabileceğimi biraz bilmek istiyorum ..

ben de aynı seler oldu ılac bende aynı etkiyı yaptı ıkı ay once baya yuksek cıktı bende de prolaktın ılacı kullandıktan sona dustu sımdı ıyım şimdi.... ben senınde gene normal seyler yapmıs ben butun wucudum kan toplıcak kadar kasındırdı we yara oldu kan otrudu bı ay butun wucudum ole gezdım .... werdı ılac doktorun dostınex sut hormonlarılya oldu ıcın bı newı normal buyuk ıhtımal gercekten dedın gbı bı kıtleyse memografı ıster senden korma oldumu opurum bıtanem kocaman...

Back