• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudunuz Zekanızı Ele Veriyor

Herbela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
528
2
118
Ankara
İngiliz Daily Mirror gazetesi, fiziksel görünüş ve zekâ arasındaki bağlantı üzerine yapılan birçok araştırmayı bir araya getirdi.

Gazeteye konuşan Prof. Dr. Joanna Rowe, açık renk gözlülerin daha zeki olduğunu, koyu renk gözlülerin ise, fiziksel güç gerektiren işlerde daha başarılı olduğunu kaydetti.

İşte vücudun farklı bölümlerinin zekâ hakkında verdiği ipuçları...

KAFA
Kafasının eni, boyu, çapı daha büyük olanlar daha zeki oluyor.

ALIN
Geniş alınlı olanlar iş yaşamında daha başarılı oluyor.

DUDAK
İnce dudakları olanların daha zeki olduğu düşünülüyor.

PARMAKLAR
İşaret parmağı kısa olanlar özellikle matematik alanında başarılı oluyor. Yunan ve Roma mitolojisine göre ise kısa başparmağı olanların daha zeki olduğu düşünülüyor.

UZUNLUK
Stanford Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, uzun boylu çocuklar 3 yaşından itibaren testlerde daha iyi sonuçlar elde ediyor.

GÖZ
Geniş gözlü kişiler ya da renkli gözlüler daha zeki oluyor.

ALIN

simdilerde ev hanimiyim..ama daha basarilimiydim o tartisilira.s..tesekkurler mihrace

KAFA
Kafasının eni, boyu, çapı daha büyük olanlar daha zeki oluyor.

ALIN

DUDAK
İnce dudakları olanların daha zeki olduğu düşünülüyor.

PARMAKLAR
İşaret parmağı kısa olanlar özellikle matematik alanında başarılı oluyor. Yunan ve Roma mitolojisine göre ise kısa başparmağı olanların daha zeki olduğu düşünülüyor.

kadar bende mecvut amma zekam beni nereye götürdü derseniz :)

ALIN

simdilerde ev hanimiyim..ama daha basarilimiydim o tartisilira.s..tesekkurler mihrace

O zaman hemen kendimize bir iş arıyoruz:Roflol:

1_sen siz de eşiniz tarafından el üstünde tutuluyor olmalısınız. Geniş alınlı olanların böyle bir özelliği var. Ama o da yok diyorsan:sm_confused:

Hepsine katılamayacağım.Eşim ince dudaklı ve süper zekidir ama alnı benden daha az geniş,bir tezat mesela :)

Canım hepsi aynı anda bulunmazya o kadar kusur olacak elbet.:)

Aslında ben de fazla inanmıyorum ama koca kafalıların zeki olduğu doğru sanırım. Bi tane de bizde var:)

kafa desen kucuk
alnım desem acık degıl
dudaklarda etlı
parmaklarda standart
goz desem oda cekık
hıc bırı uymuyor ki yahu bunların :1no2:

Back