Vücudunda Mavi, Yeşil yada Lacivertimsi beni olan var mı ?

tuzluçerez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
470
2
Selam arkadaşlar... Elimin üstünde yeşil ve omzumda lacivert ( tükenmez kalem batırmış gibi ) renkte iki ben var.. İki Doktorla görüştüm fakat biri tehlikeli olduğunu aldırmam gerektiğini kanser riski olabileceğini , diğeride zararsız olduğu aldırmama gerek olmadığını söyledi...Kafam karıştı :çok üzgünüm: Aranızda bu renk beni olan yada ben aldıran var mı acaba? Yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum lütfen ((

canım benim doğuşdan sol omuzumda yeşil benim vardır aynı yerde annemde ve erkek kardeşimdede vardır aynı renkden ayrıcada kırmızı benlerim vardır bazı yerlerdeki bunlar sonradan çıkmışdır hiç aklıma bile gelmedi doktora sormak ben birşey olacağını hiç sanmam olsa anneme olurdu yaşı 70 benimde 40.

rengi böyle olunca aklım çok karışmıştı... bi de güneşten korumam mümkün değil.. o yüzden riskinden de korkuyorum açıkcası... ayrıca küçükken oynadım da ( ( bunun da yapılması tehlikeliymiş) ailede benden başka kimse de de yok.. bide benimki biraz tümsek leke gibi değil yani... diğeride dağınık biraz... senin ki nasıl canım... güvenebileceğim bi doktora daha sormak istiyorum...

benimde sirtimda ben vardi ,bazi sisliyodu korktum ve aldirdim cok sukur labaratuar testlerinde temiz cikti,,,,,

kirmizi benlerimde vardir ama rahatsiz olmadigim icin doktora sormadim....
bence sen her ihtimale karsi yinede aldir.ne olur ne olmaz

canım benimde tümsek yeşil benim kırmızı benlerimde tümsek leke gibi değil ama kırmızı benlerim sonradan çıkdı hiç korkmak aklıma bile gelmedi canım birşeyleri çok kurcalamakda iyi değil bence allah korusun birşey olacak olsa zaten o belirti verirdi bana göre

ameliytla mı aldılardın canım... yoksa lazer falan mı? iz kaldı mı peki...

ameliyatla aldirdim canim,oyle cabuk olduki doktor kalkabilirsin diyince,bittimi ki dedim yani hic anlamadim bile....

ilk zaman o yerde kahverengi leke oluyo tabi ama zamanla oda kayboluyo simdi bende hic yok.....

sende bence her ihtimale karsi aldir,,,,:1hug:

Aslında bende şimdiye kadar rahattım ama dr la konuştuktan sonra aklım karıştı... Allah korusun tabi de yine de önlem almak lazım... benimkileri güneşten korumam da mümkün değil.. bunlar hep tetikleyici nedenlermiş... Uzun dönemde belirtilerini gösterir zaten.. Fırsat bulunca aldırmayı düşünüyorum... İsterseniz sizde bi drla konuşun...a.s.

benimde sol kolumda var bir tane, ben haatanede çalışırken doc. dr söylemişti buna bir
bakalım belki riskli birşeydir diiye ama göstermedim hiç, aslında göstermek lazım canım....

aldıktan sonra inceliyolar sanırım... yani aldırmadan tehlkesi varmı yokmu anlaşılabiliyor mu bilmiyorum.. güneşten sakın falan demişti dr ama korunacak gibi değilki elimde ve omzum da :))

kızlarr bnm bacaklarımn üst arka kısmında inanılmaz derecede koyu kırmızı benler çıkmaya başladı sayısı da 100aşkınn doktora gittmde bişi olmadgını lazerle veya ameliyatla gececegini söledi. ayrıcaa kırmızı benler sivilce gibi sıktıgım zaman patlıyor ve inanılmaz durmaz derecede kan akıyor. lütfen bilgisi olann varsaa paylaşsınn...

neden çıkmış ki stresten falan mı acaba ? lazer kesin çözüm mü acaba? lazerden sonra tekrar çıkmasın... bence başka bi dr a da göster canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…