• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücuduna Bioalcamid Dolgu yaptıran var mı?

Kalıcı dolguyu meme popo gibi büyük alanlara sakın yaptırmayın. İyice inceleyin. Korkunç sorun yaşayanlar var. Bunlar poliacriamid türevi dolgulardan...Aquamid , bioalcamid, Aquafilling, Activegel küçük farklarla aynı türevdir. Hepsi çok risklidir. Hele enfeksiyon kapılırsa ki...bu yüksek bir olasılıktır. Korkunç oluyor.
Dolgu botox mezoterapi islemlerinde komplikasyon riski nedir? Uygulama oncesi ne sekilde anlasilabilir

Arkadaşlar herkese merhaba🌷

İlgili konulara dolgu çıkarma hususunda, tavsiye niteliğindeki yazdığım öneriler sanırım yanlış anlaşılmalara sebep olmuş.. Öncelikle altını çizerek belirteyim HİÇBİR DOKTOR İLE İŞBİRLİĞİ , (bazılarının tabiriyle ) KOMİSYONCULUK YAPMIYORUM ! Yapmış olsam sürekli isim yazardım buradaki konularda SÜREKLİ YAZILDIĞI gibi... Sadece bunu yakın çevremin olumlu tedavisine şahit olduğum için çare arayan arkadaşlara yardımcı olmak adına paylaşmıştım sizlerle.. Şimdi anlaşıldığı üzere ASIL bu KOMİSYONCULUĞU yapanlar yaftalamış olmuyor mu ??? Ve benim komisyoncu olduğumu beyan edenlerden ricam, bu iddialarını ispat etsinler, aksi halde iftiracı olduklarını itiraf etmiş olacaklar. Sizlerden cok cok ricamdır lütfen kime karşı güvenip güvenmeyeceğinize daha OBJEKTİF yaklaşın. Zira durum istenilen ücretler duyulduğunda anlaşılıyor olmalı.. Allah sizi bu tedavi döneminizde tüm kötü niyetlilerden uzak etsin.

Back