Bu adam estetik cerrah degilmi yaAynen öyle öner özsoyeri yaptı ruhsatı bile yokmuş kaçak yapıyormuş botoks işlemini
Ruhsatsız çalışıyormuş böyle bir operasyon yapmaya yetkisi bile yokmuş zaten haberlerde de var oradan da görebilirsiniz inş başka kübralar ölmez tek istediğim buBu adam estetik cerrah degilmi ya
İzmirdeki yerin adını paylaşabilir misiniz?. Bu dolgunun tehlikeli olduğunu duydum ama buna rağmen insan hayatıyla oynuyorlar. İfşa edilmeli bunlar.Arkadaslar merhaba. Aranizda biolcamid dolguyu vucuduna yaptiran varmi?cogu doktor bu dolguyu yapmiyor. Izmir de bi yerin reklamini goruyorum fiyatlari cok uygun. Ama yazdigim hicbir doktorda bu dolguyu yapmak istemedigini söylüyor. Bilgisi olan veya yaptiran varmi acaba
Ruhsatsız kaçak olarak açmış clinic new life istanbulda. Ve genç bir kadının katili oldular işte. Sizi Allah korumuş. Tez vakitte belalarını bulmaları dileğiyle.Clinic newlife izmir de . Ama olen bayan istanbul da degilmiydi. Bide bu adamin dolgusu tehlikeli.
Bu arada paylaştıklarını yabancı doktorların sayfasından araklamış. O doktorlardan biri ifşa etti öner denen adamı.Ben sorgulayinca benide engelledi zaten. Yok once cok heveslendim ama sonra arastirinca vazgectim ztn. Ama yapilan islemleri paylasiyolar durmadan merak ettim yaptiran varmi diye yoksa baska sayfalardan alipmi paylasiyorlar
Hangi doktorun sayfasından araklamis peki söyler misinizBu arada paylaştıklarını yabancı doktorların sayfasından araklamış. O doktorlardan biri ifşa etti öner denen adamı.
Evet İzmir de ama başka şehirlere de gidip rezidanslarda bu işi yapıyorlarmışClinic newlife izmir de . Ama olen bayan istanbul da degilmiydi. Bide bu adamin dolgusu tehlikeli.
drdominicbray hem bugün paylaşım yapmış öner denen adamla ilgili hem 26 temmuzdaHangi doktorun sayfasından araklamis peki söyler misiniz
26 twemmuzdakini keşke önce gorebilsekdikdrdominicbray hem bugün paylaşım yapmış öner denen adamla ilgili hem 26 temmuzda
Son olan olaydan sonra bu adamla ilgili herşey ortaya çıktı. Öncesinde bu adamın bu kadar ileri gidebileceğini kimse bilemezdi.İnşallah sonu ibretlik olur.26 twemmuzdakini keşke önce gorebilsekdik
Gercekten oyle baska sehirlerede gidiyorlardi ztn. Ben antalyadayim izmir e gelemem dedim. Bana gelip evinizde yapalim dediler . Ben o cvbi alinca sok oldum ztn. Hangi doktor eve gidip yaparRuhsatsız kaçak olarak açmış clinic new life istanbulda. Ve genç bir kadının katili oldular işte. Sizi Allah korumuş. Tez vakitte belalarını bulmaları dileğiyle.
Vefat eden bayan sizin yakininizmiydi26 twemmuzdakini keşke önce gorebilsekdik
Evet yakınımVefat eden bayan sizin yakininizmiydi
Gerçeken mi ya iyiki sizi kandiramamislar sizin adınıza sevindimGercekten oyle baska sehirlerede gidiyorlardi ztn. Ben antalyadayim izmir e gelemem dedim. Bana gelip evinizde yapalim dediler . Ben o cvbi alinca sok oldum ztn. Hangi doktor eve gidip yapar
Çok üzüldüm basiniz sagolsun. Botoks muydu basinda botoks diye cikti ama belki rahmetlide dolgu yaptirmistiEvet yakınım
BotoksÇok üzüldüm basiniz sagolsun. Botoks muydu basinda botoks diye cikti ama belki rahmetlide dolgu yaptirmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?