Bioalkamid dolgu Türkiyede yok. 2000 lerin başında vardı.Arkadaslar merhaba. Aranizda biolcamid dolguyu vucuduna yaptiran varmi?cogu doktor bu dolguyu yapmiyor. Izmir de bi yerin reklamini goruyorum fiyatlari cok uygun. Ama yazdigim hicbir doktorda bu dolguyu yapmak istemedigini söylüyor. Bilgisi olan veya yaptiran varmi acaba
Ithalati yasakmis ama bu doktor kendi getiriyormuş Ispanyadan. Ben turkiye de yasakmis diyince doktorun sekreterinden resmen azar isittim. Bi cok ulkede yasak degil tehlikeli olsa onlarda kullanmazdi dediBioalkamid dolgu Türkiyede yok. 2000 lerin başında vardı.
Kalıcı dolguyu meme popo gibi büyük alanlara sakın yaptırmayın. İyice inceleyin. Korkunç sorun yaşayanlar var. Bunlar poliacriamid türevi dolgulardan...Aquamid , bioalcamid, Aquafilling, Activegel küçük farklarla aynı türevdir. Hepsi çok risklidir. Hele enfeksiyon kapılırsa ki...bu yüksek bir olasılıktır. Korkunç oluyor.Ithalati yasakmis ama bu doktor kendi getiriyormuş Ispanyadan. Ben turkiye de yasakmis diyince doktorun sekreterinden resmen azar isittim. Bi cok ulkede yasak degil tehlikeli olsa onlarda kullanmazdi dedi
Merhaba. Bioalkamid yapan dr İzmirde mi ? Instagramda gördüm. Meme ve popoya yaptırma canım benim. Ancak küçük bölgelere yaptırabilirsin. Ayrıca bir komplikasyon çıkarsa bu dolguyu alabilecek mi kesin konuş. Bu konularda oldukça tecrübeli ve bilgiliyim. Benim yüzümde benzer Aquamid vardı. 15 yıl sonra geçen yıl korkunç enfeksiyon yaşadım. Yapan dr hiç bir şey yapamadı. Çok kötü aylar geçirdim. Hele meme kanseri bu kadar yaygınken memeye dolgu yapan doktor cinayet işler suç işler. Silikon takılabilir. Popoya da ya yağ enjeksiyonu ya da silikon protez olur.Ithalati yasakmis ama bu doktor kendi getiriyormuş Ispanyadan. Ben turkiye de yasakmis diyince doktorun sekreterinden resmen azar isittim. Bi cok ulkede yasak degil tehlikeli olsa onlarda kullanmazdi dedi
Amerika da bütün kalıcı dolgular yasak. Sallamış resmen. Hele bioalcamid dolgu firması 2012 de kapanmış. Bir şekilde kaçak üretimdir.Bana prospektüsünü atti. Ama cok kucuk yazili. Tehlikeli olsa Amerikada serbest olurmuydu dedi
Ben cok umitlenmistim.. gercekten fiyatlari cok uygundu. Bi doktor niye yasak olan biseye girisir.Amerika da bütün kalıcı dolgular yasak. Sallamış resmen. Hele bioalcamid dolgu firması 2012 de kapanmış. Bir şekilde kaçak üretimdir.
Ben sorgulayinca benide engelledi zaten. Yok once cok heveslendim ama sonra arastirinca vazgectim ztn. Ama yapilan islemleri paylasiyolar durmadan merak ettim yaptiran varmi diye yoksa baska sayfalardan alipmi paylasiyorlarDolgunun orjinal adı BİOALCAMİD FİLLER YANİ BİOALCAMİD dolgudur Ama sayfalarında BİOARCAMİD DOLGU diye ınstagramda adı geçen klinik yazmış. BİOALCAMİD yerine Bioarcamid ne demek ??? Sayfalarında nedenini sordum. Ne yapmışlar biliyor musunuz??? Beni engellemişler. Asla oraya gitme. Demekki el altından benzer isimde uyduruk bir dolgu yapıyorlar. Beni engellemeleri , yasal bir şey yapmadıklarını kanıtlıyor. Neden BİOALCAMİD orjinal dolguyu BİOARCAMİD olarak lanse etmişler ınstagramda bunu sordum. Bu engelleme nedeni mi ??? Demek ki yaptıkları dolgu BİOALCAMİD değil. Zaten BİOALCAMİD orjinal firması 2012 de yasaklanarak kapatılmış. Tavsiyem uzak dur.
Fiyatı ne kadardıBen cok umitlenmistim.. gercekten fiyatlari cok uygundu. Izmir karsiyaka da clinic newlife. Dr öner özsoyeri doktorun adi. Bilenler var mi acaba. Bi doktor niye yasak olan biseye girisir.cozemedim
5 bin gibiydi galibaFiyatı ne kadardı
Aynen öyle öner özsoyeri yaptı ruhsatı bile yokmuş kaçak yapıyormuş botoks işleminiMerhaba canım. Dünkü ölen kızın doktoru bı kişi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?