Vucudumuzdaki ilk gebelik belirtileri neler

mysticbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
177
75
43
Merhaba ben 12 haftalık hamileyim ve vucudumdaki değişiklikler beni yavaş yavaş depresyona sokuyor galiba,
acaba gögüslerdeki değişiklikler kaçıncı ay başlıyor ve neler oluyor bana yazabilirmisiniz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

benim ilk belirtim iş ve sosyal hayatımı etkileyecek kadar fazla olan uyku durumuydu. bu 4 hafta ile 8-9 hafta arasında çok oldu. sonra 6. haftada mide bulantısı başladı, 14te bitti. göğüslerim 7. haftada büyümeye ve sızlamaya başladı. bel ve sırt ağrılarım çok fazla ara ara tutuluyorum. bir dönem de sağ dizim ağrıyordu. kim hamilelik kolay dedi ki, meleğin için hepsi bal gelmeli

MİNİCİK MELEĞİNİ KUCAĞINA ALINCA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR İNŞALLAH BENDE ŞUANDA 6 HAFTALIK HAMİLEYİM
MİDEM ÇOK FENA DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞUM KOCAMA KAHVALTI HAZIRLAMAK EN BÜYÜK ZEVKİMKEN ÖYLE İSTEKSİZİMKİ SAĞOLSUN HALDEN ANLAYAN BİR EŞİM VAR YORGUNUM İÇİM TİTRİYO GÖĞÜSLERİM Bİ BÜYÜDÜ SANKİ. EL DEĞİLMİYO HASSASLAŞTI İLK ÜÇ AY NORMALMİŞ AMA. BEBEK KESESİNE Mİ RAHMEMİ YERLEŞİRKEN BUNLAR OLUYOMUŞ HİÇ GEÇMEDİMİ 9 AY SONRA MECBUR GEÇECEK YİNEDE ÇOK GÜZEL Bİ TELAŞ KAFANI BAŞKA ŞEYLERE YOR BEN MESELA BEBEĞİM İÇİN LİSTE HAZIRLADIM ONLARI NASIL TAMAMLIYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM:) İNŞALLAH RAHAT BİR DOĞUM GEÇİRİRİZ:)

Hemen yaşadığım ilk belirtileri yazayım :):) Geçtiğimiz hafta sabahları mide bulantım çok oluyordu, bu hafta yok gibi pek hissetmiyorum arada oluyo.. Sürekli uykum geliyo, uykuyu çok düşünüyorum :) karnım şiş şişkinlik var gazım varmış gibi.. Sonra kasıklarımda ağrı oluyor, yorgunluk hissediyorum sürekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…