Vücudumun her yerindeki tüy sorunum için yardım

Vicodin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
16
0
Arkadaşlar bıktım artık bu tüylerden her yerimde tüy var göbek kollar sırt falan sırtımda ve yüzümde sivilcelerim var hatta (yüzümdekiler geçti şimdi daha iyi sırtımdakilerde hafifledi) dermatoloğa gittim krem verdi sivilcelerim için jinekoloğa görün dedi jinekolog hormon tahlileri falan istedi... hormonlarımda hiç bi sorun yok jinekolog stresten olabilir dedi ya da yumurtalıklarında kist olabilir dedi (bu arada annemin yumurtalıklarında 15 x 20 cm boyutunda kist varmış kilolu olduğu için alınamıyo :/ beni de etkiler mi acaba diyorum :/ ) ultrasonda baktı işte normal olduğunu herkeste olabildiğini söyledi ve doğum kontrol hapını verdi şuan 4. ayım...
biraz uzun oldu hayatımı anlattım özet olarak demek istediğim hormonlarım falan gayet iyi peki bu sorunun sebebi sadece kistler mi ben genetik olduğunu da düşünüyorum bacaklarım için karınca yumurtası kullanıyorum biraz etkili oluyo gibi ama masaj yapmıyorum sadece aldıktan sonra sürüyorm siz ne önerirsiniz? kollarımı almak istiyorum ağdayla ama korkuyorum daha sert çıkar diye... sarartmak istiyorum sertlendirirsin diyolar korkuyorum napcam ben ya...

Esmersin sanırım...
Bende kollarımdaki tüyleri hiç sevmem. Sarı sarı ama o kadar çok ki bacağımda bile o kadar yok.
1 kere jiletle, 2 kere epilatör ile, 2 kere ağda ile aldım. Hala bebek tüyü gibi yumuşacık, sapsarı. Ama uzun işte çok birde.
Eğer çok rahatsızsan epilasyona başla.:44:

benimde tüy problemim vardı, doktora gittim her türlü testi yaptı hepsi normal, kistim yok hatta adet düzenim de harika bir gün dahi şaşmamıştır şimdiye kadar. sonunda vücudumun hormonlara fazla duyarlı olmasından kaynaklandığını söyledi. belki sende ki de öyledir ve ne yazık ki ben de boğuşuyorum. sıkıldım artık. ya can yakmayan ya da kesin bir çözüm istiyorum.

slm kızlar bende aynı dertten muzdaribim sir agda makinası aldım sürekli kuaföre gitmeyeyim iyice azaltsın hem diye daha bir defa kulaandım şimdilik iyi gibi onu bi deneyin derim en azından evde kendi mahremiyetinde yapmış oluyorsun

Benim de aynen öyle göbekten popoya göğüslere kadar ister tüy ister kıl ne ararsan var Para biriktirip lazere gidicem valla ağda mağda çekilmez bu.

Durumunuz zor tabii..Ama sihirli bir çözümü yok..En iyi yapacağınız şey sir ağdacıya giderek azaltmak..Zamanla azalıp incelecek birdenbire çözüm yok..Sabır gerekiyor..Lazer yaptıran birinin bıyık kısmında siyahlık kaldı gitmiyor 1 yıldır bilemiyorum...

Arkadaşlar kesinlikle sir ağda diyorum başka bi şey demiyorum..Tüyler incecik oluyor...inanın..Ve zamanla azalıyor.

aynen sir ağda en iyisi ama hemen etki beklemeyin uzun bi sürede tüyler zayıflayıp azalıyo. benimde kollarım felaket kıllıydı 2 3 yıldır sir ağdayla aldırıyorum kesinlikle başka bisey kullanmadım suan eskisine göre daha az ve daha seyrek lazer epilasyonda yaptırdım koltuk altıma okadar para vermemle kaldım hiç bir sonuç yok bide çok bilindik bi güzellik salonuna gidiyodum ama boşuna paralarım gitti.. en azından lazere gitcekseniz kesinlikle hastanede yaptırın derim ablam hastanede yaptırdı cokta güzel sonuç aldı

Acaba hangi sir ağdayı kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz bir sir ağda var mı?

Arkadaslar biraz alakasiz olacak ama yumurtaliklsrinda kist olup sogan suyu icipde o kistten salgilanan testesteron yuzunden olan killari tuyleri azalan varmi adet degil kil tuy sorunu duzelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…