Arkadaşlar bıktım artık bu tüylerden her yerimde tüy var göbek kollar sırt falan sırtımda ve yüzümde sivilcelerim var hatta (yüzümdekiler geçti şimdi daha iyi sırtımdakilerde hafifledi) dermatoloğa gittim krem verdi sivilcelerim için jinekoloğa görün dedi jinekolog hormon tahlileri falan istedi... hormonlarımda hiç bi sorun yok jinekolog stresten olabilir dedi ya da yumurtalıklarında kist olabilir dedi (bu arada annemin yumurtalıklarında 15 x 20 cm boyutunda kist varmış kilolu olduğu için alınamıyo :/ beni de etkiler mi acaba diyorum :/ ) ultrasonda baktı işte normal olduğunu herkeste olabildiğini söyledi ve doğum kontrol hapını verdi şuan 4. ayım...
biraz uzun oldu hayatımı anlattım özet olarak demek istediğim hormonlarım falan gayet iyi peki bu sorunun sebebi sadece kistler mi ben genetik olduğunu da düşünüyorum bacaklarım için karınca yumurtası kullanıyorum biraz etkili oluyo gibi ama masaj yapmıyorum sadece aldıktan sonra sürüyorm siz ne önerirsiniz? kollarımı almak istiyorum ağdayla ama korkuyorum daha sert çıkar diye... sarartmak istiyorum sertlendirirsin diyolar korkuyorum napcam ben ya...
biraz uzun oldu hayatımı anlattım özet olarak demek istediğim hormonlarım falan gayet iyi peki bu sorunun sebebi sadece kistler mi ben genetik olduğunu da düşünüyorum bacaklarım için karınca yumurtası kullanıyorum biraz etkili oluyo gibi ama masaj yapmıyorum sadece aldıktan sonra sürüyorm siz ne önerirsiniz? kollarımı almak istiyorum ağdayla ama korkuyorum daha sert çıkar diye... sarartmak istiyorum sertlendirirsin diyolar korkuyorum napcam ben ya...