Ne yaptınız benimki de gül hastalığına benziyor.Aynısını bende yaşıyorum üç dört tane vardı büyük büyük sonra doktor egzama olabilir dedi krem verdi sonra birden hızla yayılmaya başladı küçük küçük kabarcıklı bir şekilde lekeler çıkıyor yine doktora gidicem gül hastalığına çok benziyor krem sürsem hangi birine süreyim okadar çok ki
Ayın 22 sinde randevum var krem surmeye devam ediyorum siz?Ne yaptınız benimki de gül hastalığına benziyor.
Bana da mantar olabileceğini söyledi krem verdi onu kullanıyorum rengi biraz açıldıAyın 22 sinde randevum var krem surmeye devam ediyorum siz?
Kardeşimde çok olurdu küçükken onda çok dirençli olurdu aynı sizinki gibi uyuz derdi annem travogen sürerdi ve kükürtlü sabunla yıkardiBana da mantar olabileceğini söyledi krem verdi onu kullanıyorum rengi biraz açıldı
Aynen bende benzettim.Bu uyuz falan değil %100 madalyon hastalığı. Rosa’da diyorlar. İlk madalyon da o göbek kısmındaki en büyük olan, ilk o çıkmıştır muhtemelen, sonra böyle yayılım yapar. 2,5 ay da zor geçti benim doktora gittim. Ağızdan alerji ilacı kullandım, vücut içinde krem verdi.
Hayır net madalyon :) çok benzerler sadeceMantar bu benim göğsüm de cıkar sıcak havalarda
egzamanın sebebi önce bağırsak problemleri ve düşük bağışıklıktır. Önce bunu toparlamak gerekir .Beslenme ve yaşam tarzınızda ki bazı değişikliklerle toparlamanız mümkün. Ama öncelikle uyuz olmadığınızdan emin olmalısınız. Bu arada ezama için deterjanlarınızı da değiştirmenizi tavsiye ederim ben öyle yaptım. Çamaşır suyunu da hayatınızdan çıkarın. Bağırsak sağlığı için probiyotik prebiyotik ve lif desteği de gayet iyi gelir.Ne yaptınız benimki de gül hastalığına benziyor.
Stresli bir dönemden mi geçtinArkadaşlar 2 ay önce kaşıntı ve hafif kızarıklarla doktora gittim uyuz olduğunu söyledi.kremleri vs kullandım geçti. Fakat 2 hafta sonra çok fena bir şekilde kızarıklar kabuklu yara şeklinde şuan neredeyse vücudumun her tarafını sarmış durumda… kaşıntı yok kabuklu büyüklü küçüklü kızarıklar var. Acile gittiğimde dirençli uyuz olabileceğini söyledi cildiyeye gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu düşmedi. Ben uyuz olduğunu düşünmüyorum kaşıntım yok bu çok hızlı yayılan birşey fotoğraf ekledim bunun gibi daha da fenası diyebilirim.. yaşayan varmı ne iyi gelir ?
Doktor da dedi ilaç kullanmadan geçmez çok yoğun dediBu uyuz falan değil %100 madalyon hastalığı. Rosa’da diyorlar. İlk madalyon da o göbek kısmındaki en büyük olan, ilk o çıkmıştır muhtemelen, sonra böyle yayılım yapar. 2,5 ay da zor geçti benim doktora gittim. Ağızdan alerji ilacı kullandım, vücut içinde krem verdi.
Evet fazlasıyla.Stresli bir dönemden mi geçtin
Onun vücuduna etkisi canımEvet fazlasıyla.
onu yapmak çok zor ama geçer inşallahOnun vücuduna etkisi canım
Sen rahatlarsan onlarda geçer
Kendini üzme hicbirsey değmez
onu yapmak çok zor ama geçer inşallah
Aa çok geçmiş olsun sizede. Evet benimkide fazla yoğun rengi açılmaya başladı onu farkediyorumGeçer canım merak etme, madalyon hastalığı iz bırakmıyorbende hiç kalmadı ve aşırı yoğundu her yerimde vardı vücudumun tek bir iz bile yok. İlaçlarını kremlerini ihmal etme benimde stresten oldu eşim lösemi tedavisi alırken