Vücudumu saran yaralar bunlar nedir ? Yardım

nur58k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
71
14
25
Arkadaşlar 2 ay önce kaşıntı ve hafif kızarıklarla doktora gittim uyuz olduğunu söyledi.kremleri vs kullandım geçti. Fakat 2 hafta sonra çok fena bir şekilde kızarıklar kabuklu yara şeklinde şuan neredeyse vücudumun her tarafını sarmış durumda… kaşıntı yok kabuklu büyüklü küçüklü kızarıklar var. Acile gittiğimde dirençli uyuz olabileceğini söyledi cildiyeye gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu düşmedi. Ben uyuz olduğunu düşünmüyorum kaşıntım yok bu çok hızlı yayılan birşey fotoğraf ekledim bunun gibi daha da fenası diyebilirim.. yaşayan varmı ne iyi gelir ?

Eklentiler

• 677583CF-250B-4E4B-8D5F-B89621034F59.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 242
Aslında uyuz gibi babamda da oldu kaşıntı azalmıştı gece de uyutuyor ama vücudundan geçmedi ilacını değiştirecek o da sıra bulabilirse küçük yerde değilseniz özele gidin

Aynısını bende yaşıyorum üç dört tane vardı büyük büyük sonra doktor egzama olabilir dedi krem verdi sonra birden hızla yayılmaya başladı küçük küçük kabarcıklı bir şekilde lekeler çıkıyor yine doktora gidicem gül hastalığına çok benziyor krem sürsem hangi birine süreyim okadar çok ki

Ne yaptınız benimki de gül hastalığına benziyor.

Bu uyuz falan değil %100 madalyon hastalığı. Rosa’da diyorlar. İlk madalyon da o göbek kısmındaki en büyük olan, ilk o çıkmıştır muhtemelen, sonra böyle yayılım yapar. 2,5 ay da zor geçti benim doktora gittim. Ağızdan alerji ilacı kullandım, vücut içinde krem verdi.

Aynen bende benzettim.

Ne yaptınız benimki de gül hastalığına benziyor.
egzamanın sebebi önce bağırsak problemleri ve düşük bağışıklıktır. Önce bunu toparlamak gerekir .Beslenme ve yaşam tarzınızda ki bazı değişikliklerle toparlamanız mümkün. Ama öncelikle uyuz olmadığınızdan emin olmalısınız. Bu arada ezama için deterjanlarınızı da değiştirmenizi tavsiye ederim ben öyle yaptım. Çamaşır suyunu da hayatınızdan çıkarın. Bağırsak sağlığı için probiyotik prebiyotik ve lif desteği de gayet iyi gelir.

Stresli bir dönemden mi geçtin

Doktor da dedi ilaç kullanmadan geçmez çok yoğun dedi

onu yapmak çok zor ama geçer inşallah

Geçer canım merak etme, madalyon hastalığı iz bırakmıyor bende hiç kalmadı ve aşırı yoğundu her yerimde vardı vücudumun tek bir iz bile yok. İlaçlarını kremlerini ihmal etme benimde stresten oldu eşim lösemi tedavisi alırken

Aa çok geçmiş olsun sizede. Evet benimkide fazla yoğun rengi açılmaya başladı onu farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…