kollar için ne yapabilirim asıl önemli olan şey kollarımın incelmesi ve sıkılaşması
benim de tam tersi kilomu göstermem 61 kiloyken 57 58 gibi duruyorum. merdiven basen yapar ben basen istemiyorum :) hiç kimse yok mu kolları kalınken incelten? imkansız bi şey mi istiyorum dambılla çalışsam 2 ayda hiç etkisini göstermez mi?
üst beden ve kol sorununu bende yasiyorum. umarim yardimci olabilen arkadaslar cikar. Sorunumu buraya yazmamda umarim bir sakinca yoktur?
tabi ki yok :) kimse yardımcı olmazsa birbirimize yardımcı oluruz en azından bu süreçte...
ben kendim her gün minimum 30 dakika fitness bisikletine binmeye ve kollarım için de dumbella çalışmaya başladım, sana da öneririm canım umarım bir etkisini görürüm gördüğümde yazacağım...
kendini nasil motive edebilyiorsun? ben motivasyon sorunu yasiyorum. Niyetleniyorum planlar hepsi tamam oluyor sevdigim yemegi gördügümde dayanamiyorum, yarin yaparim diyorum. Spordada simdi degil yarin diyorum bu düüsnceden nasil kurtulcam??? birde en kötüsü ekimde nisan, seneyede dügün var.