vücudumu nasıl toparlarım ?

swarley

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
503
1
arkadaşlar merhaba boyum 1.67 kilom 66. vücudumun şeklini anlatayım üst bedenim çok kalın omuzlarım çok geniş kollarım aşırı kalın. ama alt bedende ise bacaklarım incecik kalçam çok düz ve belimde kalın vücudumu nasıl düzeltebilirim ve nasıl zayıflayabilirim sizce estetik bi görünüme kavuşmak için kaç kilo olmalıyım ve bahsettiğim özelliklerimi nasıl toparlayabilirim not yaşım 19 :26:

canım merdiven çıkmak kalçalara çok iyi geliyo 1ay aralıksız gergün 30dk merdiven çık sonucu göreceksin kalçalar hem yuvarlaklaşıyo hem genişliyo bi dene bence:)

kollar için ne yapabilirim asıl önemli olan şey kollarımın incelmesi ve sıkılaşması

kollar için ne yapabilirim asıl önemli olan şey kollarımın incelmesi ve sıkılaşması

canım zaten belli sen kilo aldığında direkt üst bölgelerine dağılıyo kilolar
kilo vericen yapacak bişey yok üst tarafını incelttikten sonra kalçaların için merdiven çıkma egzersizi yaparsın

Benimde buna benzer sorunum var maalesef. boyum 157 59 kiloyum. Ama baskalarina kac kiloyum tahmin edersiniz dedigimde 65-67 diyorlar. Yani vucudum cok yagli. Kilo vermem gerek tamamda, hangi sporu yapayim, pilates sikilasmada ise yaarami? birde üst bedenim cok daha genis ve acayip orantisiz duruyor, hic belim yok yani dümdüz genis tahta gibi duruyorum. Vucudumu orantili hale ve daha zayif sikilsamis minyon hale nasil getirebilirim? Sene nisanda dügünüm var o zamana kadar adam akilli olmak istiyorum. suanda 40 bedenim.

benim de tam tersi kilomu göstermem 61 kiloyken 57 58 gibi duruyorum. merdiven basen yapar ben basen istemiyorum :) hiç kimse yok mu kolları kalınken incelten? imkansız bi şey mi istiyorum dambılla çalışsam 2 ayda hiç etkisini göstermez mi?

üst beden ve kol sorununu bende yasiyorum. umarim yardimci olabilen arkadaslar cikar. Sorunumu buraya yazmamda umarim bir sakinca yoktur?

ben kendim her gün minimum 30 dakika fitness bisikletine binmeye ve kollarım için de dumbella çalışmaya başladım, sana da öneririm canım umarım bir etkisini görürüm gördüğümde yazacağım...

ben kendim her gün minimum 30 dakika fitness bisikletine binmeye ve kollarım için de dumbella çalışmaya başladım, sana da öneririm canım umarım bir etkisini görürüm gördüğümde yazacağım...

kendini nasil motive edebilyiorsun? ben motivasyon sorunu yasiyorum. Niyetleniyorum planlar hepsi tamam oluyor sevdigim yemegi gördügümde dayanamiyorum, yarin yaparim diyorum. Spordada simdi degil yarin diyorum bu düüsnceden nasil kurtulcam??? birde en kötüsü ekimde nisan, seneyede dügün var.

kendimi sevdiğim adamla motive ediyorum :) kendim için de yapıyorum tabi ki ama, daha çok o istediği için yapıyorum bunu aslında. kendim için yapma düşüncesi beni tembelleştiriyor. ama onunla eylülde temelli yan yana olma durumumuz var normalde uzağız. bu yüzden karşısına güzel bir vücutla çıkmak istiyorum. o da istiyor. bu yüzden sporu erteleyecekken aklıma onu getiriyorum ya da yemek yerken kendimi tutamadığımda. bu şekilde motive oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…