- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
Lütfen sonuna kadar bütüm.yazdiklarimi okuyunuz neden böyle olduğumu anlayacaksınız lütfen önerilerinizi yazın ihtiyacim var buma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,aynı sorun bende de var ve şu an dişlerimin hepsi birden ağrıyor,özelden hapın ısmini yazar mısınız?Sarı kantaron hapı var bizde eşim ile kullanıyoruz.. Oldukça etkili oldu bizde bilginiz olsun.... İstem dışı çeneyi sıkmaktan dişlerim ağrırdı benim, çözümüm bu hap oldu...
Herkesi kendine taraf etti erkeklere.bile böyle konuşuyor o kızdan o kadar çok Igreniyorum ki neler neler yaptı 2.klozet 2 normal wc var bizim tarafta bebikngirdigim klozette kiz evdeki kedisinin kılını koparip attı peçeteler attı böyle sonra da bakin ben atmışım gibi etrafa konuştu neler neler bilseniz afedersiniz wc de boklu peçete bıraktı ben yapmışım.imaji çizmek.icin yerlere böyle peçeteler atma ben yapmışım.imaji çizmek.icin o kızı parcalayasim geldi ama yapamadım memuru cunku o kızı öldüresim geldi ama yapamadım sonra ne oldu hala düşündükçe sinirleniyorum hala sonra kendimi.sikiyorum çenemi sıkıyorum bunun çok psikologa anlattim ama.o an için rahatladım sadece bir süre rahatladım bu uzun vadeli olmadi ama 1 saatlik seans paralarım da bir sürü gitti