• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucudumu istemsiz sıkıyorum nasil engel olabilirim?

Lütfen sonuna kadar bütüm.yazdiklarimi okuyunuz neden böyle olduğumu anlayacaksınız lütfen önerilerinizi yazın ihtiyacim var buma

Sarı kantaron hapı var bizde eşim ile kullanıyoruz.. Oldukça etkili oldu bizde bilginiz olsun.... İstem dışı çeneyi sıkmaktan dişlerim ağrırdı benim, çözümüm bu hap oldu...
Merhaba,aynı sorun bende de var ve şu an dişlerimin hepsi birden ağrıyor,özelden hapın ısmini yazar mısınız?

Aslında çoğu insan kaslarını istemsiz olarak gün içinde sıkıyor. Ben de mesela bu yazıyı okurken her zamanki gibi boyun kaslarımi sıktığımı, omuzlarımın yukarıda olduğunu fark ettim. (Her zamanki gibi). Ben sürekli kendimi uyarıyorum farkına vardıkça başka çare bulamadım. Çevrenizdeki insanlara söyleseniz onlar da uyarsa daha çok dikkat edersiniz belki vücudunuzu sıkmamaya.

Meditasyon, yoga, nefes terapisi gibi şeyler denebilirsiniz.

Her sabah akşam YouTube'da savasana diye bi duruş var düz yatıp gevşiyorsunuz. Onu yapın. Yoga birebir bu durumda. Ben düzenli yapıyorum. Şuan o kadar mutluluk odaklıyımki sinirimi bozucak bişey olunca nefes alıyorum. Bu eş dahi olsa. Takmıyorum. Antidepresan etkisi yarattı bende. Hayat daha güzel geliyor :)

Herkesi kendine taraf etti erkeklere.bile böyle konuşuyor o kızdan o kadar çok Igreniyorum ki neler neler yaptı 2.klozet 2 normal wc var bizim tarafta bebikngirdigim klozette kiz evdeki kedisinin kılını koparip attı peçeteler attı böyle sonra da bakin ben atmışım gibi etrafa konuştu neler neler bilseniz afedersiniz wc de boklu peçete bıraktı ben yapmışım.imaji çizmek.icin yerlere böyle peçeteler atma ben yapmışım.imaji çizmek.icin o kızı parcalayasim geldi ama yapamadım memuru cunku o kızı öldüresim geldi ama yapamadım sonra ne oldu hala düşündükçe sinirleniyorum hala sonra kendimi.sikiyorum çenemi sıkıyorum bunun çok psikologa anlattim ama.o an için rahatladım sadece bir süre rahatladım bu uzun vadeli olmadi ama 1 saatlik seans paralarım da bir sürü gitti

Telefonu kayıta alıp kızı yalnız yakalayıp neden böyle şeyler söylüyorsun dersiniz veya iş yerinde herkes varken gidip bastıracaksınız. Çok sakin ve güler yüzlü bir şekilde, hukukçudan yardım alıp sana dava açarım, şikayet ederim, bak bu senin yaptıkların normal değil dersiniz. Diğer insanları da şahit gösteririm bakalım nasıl olacak böyle diye korkutursunuz. Diğeri için önerim ciddi egzersiz yapmanız. Fiziksel yorulduğunuzda istemeden de olsa endorfin salgılanacak.

Canım bendede var ama ben yeni yeni fark ettim fizik tedavi yapıyoruz boynunu yumuşatmak için . Oradaki fizik tedavimi yapan kız havluyu kaynarca ısla gün içinde bi kaç kez boyun ( benim orası sert) bölgene uygula dedi . Ardındanda biraz kaslara baskı yap dedi . Bende istemsizce aynı dediklerini yapıyorum hatta gece uyurken dişlerimi gıcırdatıyomulum aparat takıyorum şimdi . Gündelikte fark ediyorum sıktığımı . Bunun farkına vardıkca rahat bırak kendini demişti doktorum . İlaça karşıyım kaslar kendiliğinden yumuşaya bilir sonuçta . Piskolojiyi doğru yönetmek lazım , zor biliyorum .

Bu arada diş sıkması için eğer iyi biz uzman bulursan botox iyi oluyor. Haricinde gündüz de sıkmaman lazım. Sürekli dikkat et kendine.

Adaleti sağlamak bizim işimiz değil bu yüzden intikam, kin, nefret duygularınıza engel olmaya çalışın.

Ben de kendimi sıkıyorum, hatta nefesimi tutuyorum. O yüzden yoga yapıyorum yatmadan önce, çok iyi geliyor, tavsiye ederim.

İş yerinden fiziksel olarak kaçamıyorsan psikolojik olarak kaç.
Bende iş yerinde çok mobbinge maruz kaldım hemde toplu mobbing ama şunu unutma fiziksel olarak iş yerinde olabilirsin ama mental olarak kaçmak senin elinde.
Ben gün içinde bir bardak sıcak su alır bitki çayı demler mola sırasında dışarı çıkar kamelyaya oturur bitki çayımı paşalar gibi içerim. Biraz geçince sade bir Türk kahvesi söyler yanına bitter çikolata çıkarır bir keyif daha yaparım imkan varsa bir de güzel şarkı dinlerim... Boşsam internetten hobilerimle ilgili bir iki sayfaya bakar. Akşama ne yemek yapsam da kendimi şımartsam haftasonu nereyi keşfetsem kafasında kendi hayatımı yönetirim.
İş yerindekiler de bu kız nasıl böyle mutlu ya bizde ondan bişeyler kapsak diye merakla muhabbete gelirler üstüne. Özetle beynini sal gitsin.
Ayrıca nefret ve intikam berbat duygulardır. Sevmediğim insana fiziksel olarak tahammül edemezken bir de beynimin başköşesine niye oturtayım ki...
Son olarak insanlara haklılığını kanıtlamaya çalışmak yerine kendi hayatına odaklanıp imkanın neyse en iyi şekilde değerlendirip mutlu ol. Senin mutlu olduğunu gören herkes zaten senin hayatına öyle bir imreniyor öyle bir hayran oluyor ki düşmanların eteğinden ayrılmıyor. Özetle dışa değil içe dön...

Son düzenleme:
Canım kaç kere uyardım ama biz senin hakkında konuşmuyoruz deyip geçiyor yanındakilerle onu tutuyor yani yalancı şahitlik ediyorlar temizlikçi kadınları da.kendine başlamış bir gün temizlikçi kadın bana wc de bir laf attı gittim bunu dikkate ettim amir hepsini topladı fakat kadın demedim.ben öyle.birsey dedi yanındaki diğer kadın da demedi diye yalancı şahitlik etti bu kiza da amirin önünde anlattim yaptığı herşeyi ama sen tamamen yanlış anlamlarına getirdi olayı yani amirce sen birileri konuşunca senin hakkında mi konuştuklarını sanıyorsun diye Bana deli muamelesi yaptı yani birşey yapamiyorum bir tane şahit olsa bu kızın yaptıklarını itiraf eden vallahi yazılı ifadesini alıp altına imza da attırıp direkt idare.mahkemesine verirdim ama herkes bir şekilde o kizin iftiralarına bulaşmış oldukları için kimse söylemiyor gerçeği ispatlayamiyorum yani

Yani bu kızda büyücülük işleri de var çünkü normal de 3 arkadaş bile.bir araya gelince anlaşamadığı durumlar mutlaka olur ama bu kiz ile kimse anlaşmazlık yaşamıyor aksine onun yaptığı haksız şeylere bile.ortak oluyorlar kızın annesi büyücü şifacı diye face adresi var annesinin eşi spirutuel biri cincilik gibi şeyler ne uğraşıyor kesin insanları kendine bağlamak.sozunu dinletmek için birşeyler yaptığını düşünüyorum odamda sandalyemin altında kedi kumu gibi siyah bir kum gördüm zamanında ama o zaman dikkate almadım pek sonradan düşününce kızın bana da birşeyler yaptığını hissediyorum büyücülük manasında kızın kedisi var.evinde kiz tam.bir bana takık ruh hastası inanalar onun etrafına toplanıp ta.nasil onun tuvalet bok muhabbetlerini dinliyorlar ona da.inanmiyorum.hadi bir kere.iki.kere değil sürekli.surekli 1 yıldır devam.eden bir mevzu insan hergun yapar mi yaa bunu yada etrafındakiler ne kadar bunu dinlemeye.tahammul.eder normal etki altında olmayan bir insan tabi ama etrafında ki insanlarin da etki altına aldığını dusunuyirum

Bende şu an toplu mobinge maruz kalıyorum birimdeki.diger iki bayan da o kıza.uyuyor onlarda da zaten bir cekemezlik.hali.var.benim.isimi zorla bıraktırmak istiyorlar cunku ilerde orada müdür falan olmamdan korkuyorlar hatta o kizin birimdeki bir erkek memura.basina müdür olsun da for dediğini kulaklarımla duydum yani durum.bu orda benim.oblarin başına müdür olmamdan korkuyorlar işimi bıraktırmak için her türlü pisliği yapiyorlar zorla bıraktırmak için bendd bırakmıyorum onlarda deli oluyor o kadar yaptıklarına rağmen pes.edip.te gitmedigim için oradan

Bende öyleydim uyandığımda yorgun oluyordum resmen ..uyumadan önce lavanta çayı iç öyle bir uyuyor dinleniyorsun ki şaşırırsın

Passiflora aldım şu an hap olarak ama çok aşırı derecede kendinizi sıkmışsanız eğer oda ise yaramıyor evet bende sabahları kalktıgımda dinlenmiş olarak kalkmıyorum genelde

Kötülükten zevk alan boş özgüvenli insanlar, yokmuş gibi davranın. O kötü enerjinin içine girmemeye çalışın, konuşsun istediği kadar. Ona inanan, öyle insanla çalışan da onun gibidir zaten.

Back