• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucudumu istemsiz sıkıyorum nasil engel olabilirim?

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Vücudumu istemsiz cok sıkıyorum özellikle boyun kısmım.cok gergin beynimi de sıkıyor gibi hissediyorum çenemi çene kaslarımı çok sıktığımi hissediyorum beynime komut veriyorum.sal.beynini sal kendini diye ama.cok zorlaniyorum zaman zaman kendimi.sikmaktam unuyamadigim oluyor o zaman da pasif lora etkisi hapı kullanıyorum uykuya geçebilmek için psikolojik olduğunu da hissediyorum ama.son zamanda daha da artti bu istemedigim iş ortamında istemedigim hergun onları gördükçe insanlardan nefret ettiğim.bir ortamda calisiyorum başka yere gitmem.mumkun değil ki kaçayım kaçacağım yer yok

Vücudumu istemsiz cok sıkıyorum özellikle boyun kısmım.cok gergin beynimi de sıkıyor gibi hissediyorum çenemi çene kaslarımı çok sıktığımi hissediyorum beynime komut veriyorum.sal.beynini sal kendini diye ama.cok zorlaniyorum zaman zaman kendimi.sikmaktam unuyamadigim oluyor o zaman da pasif lora etkisi hapı kullanıyorum uykuya geçebilmek için psikolojik olduğunu da hissediyorum ama.son zamanda daha da artti bu istemedigim iş ortamında istemedigim hergun onları gördükçe insanlardan nefret ettiğim.bir ortamda calisiyorum başka yere gitmem.mumkun değil ki kaçayım kaçacağım yer yok
Aynı durumdayım, maalesef bir çözüm bulamadım

Doktora giderseniz antidepresan verecek ama ilerde sartlarinizi degistrirseniz daha iyi olur belli ki. Sorunu kaynagindan cozmek lazim

Is yerimi ordaki insanları sevmiyorum bana yaptıkları kötülüklerden dolayı intikam.hirsi ile dolu içim öfke ile dolu buda psikolojik olarak kendimi sokmama sebep oluyor diye düşünüyorum ne yapabilirim psikologa çok gittim zamanında çok anlattım anlattim yükümü boşalttim o dönemler ama şu an mağlum.corono var uzun süredir gitmiyorum psikolog o an için rahatlatıyor geçici bir rahatlama yani

Işte gidebilecek yer olsaydı emin olun kadar uzaklasirdim ama şu an için yok ilerde ne olur onu bilemem ama hem ben ünv mezunu işinde tecrübesi olan biriyim sonradan benim.birimime gelen benden daha düşük seviye insanlar içinde işimi.birakmak istemiyorum katlanıyorum yani tüm.bunlar için ama bu da iste vücudumda böyle şeylere sebebiyet veeiyor

Tatlim mesafe köy ciddi ol bürokratik ol, sen işin dışı kimseyle tek kelime konuşma yüzlerine bile bakma , ekmek aslanın ağzında , kim haddi olmadan konuşuyor ise yüzüne bak ve cevap verme

Psikolog anlık falan rahatlatmıyor, eger uzman bir terapistle calısırsanız 2-3 aydan sonra yavasca degisim gösterirsiniz, terapi anlatıp yük boşaltma yeri degil, iç görü kazanma ve duygularınızın kökenini öğrenip yön/kontrol sağlamanız icin gerekli. İmkanınız varsa iyi bir uzmanla yola çıkın.. Dişlerinizi de sıkıyo musunuz?:/

Sarı kantaron hapı var bizde eşim ile kullanıyoruz.. Oldukça etkili oldu bizde bilginiz olsun.... İstem dışı çeneyi sıkmaktan dişlerim ağrırdı benim, çözümüm bu hap oldu...

Dua edin . Psikologa anlatıp nasıl içinizi dönüyorsa iz dua edip yine dökün ne sıkıntınız ne intikam duygunuz varsa . Olanları kabul etmeye çalışın . Gelecek kaygısıyla yaşamadan ben güzellikleri hak ediyorum Allah hepimizi eşit yarattı ne ben kimseden üstünum ne kimse benden üstün diyerek kendinizi rahatlamak için bol bol telkin verin . Korona geçer cecmez de psikologa devam edin . Ben dua ederek namaz kılarak inanılmaz rahatlıyorum yoksa kafayı yerim . En azından beni duyanin olduğunu biliyorum imtihanda olduğumu biliyorum . Siginagim olduğunun farkında oluyorum . İnsanim mutluluk kalıcı olmadığı gibi mutsuzluk da kalıcı değil . Bu da geçer Ya Hu ! Demişler. .

Namaz da kıldım Coronodan dolayı evde olduğum.gunlerde haftaya 3 gün Diğer hafta 2 gün şeklinde ise gidiyorum evden calisiyorum dediğim gibi evde olduğum günlerde namaz da kıldım çok konustum Allah ile çok yardım istedim ondan secdede yalvardım benim etrafımdan bu insanlari çek diye bulduğum.ogrendigim her esmayi okumayı alışkanlık haline getirdim ama değişmiyor dua etmem de onlarin kötülüklerini haksizliklarini engelemiyor

Ben 7 senedir orda calisiyorum isimde alanimda uzmanlardım artik ama bizim birime başka birimde sekreterlik yapan biri geldi bizim birimde çalışmaya başladı kiz beni çekemiyor hasedinden bana iftira atma çamur atma yoluna gidiyor etrafına insanalr topluyor insanlarda o kıza yöneliyor kızın birde büyücülük yönü var annesi büyücünün teki bana okuma okunmuş bir sey yedirme gibi şeyler de yapiyorlar fark ediyorum bazen de aptal gibi verdikleri şeyleri çikolata gibi yediğim de oldu

Kız ne kadar arkadaşlarını satsa da ne kadar onlara kötü davransa da insanlar bunun etrafından uzaklaşmiyorlar adeta büyülenmiş gibi kızı tutuyorlar bana iftira atma.camur atma olayında bile kızı tutuyorlar iş yerinde birimdeki diğer çalışanlara benim dedikodumu yapıyor hemde iftira atarak çok igrenc iftiralar atarak yapıyor bunu ne diyor biliyor musunuz ortak kullanım alanı olan wc üzerinden yapıyor bunu güya ben wc ye giriyor musum sıçıyor musun korkutuyor musum bunu böyle bas bas kapali kapılar ardında herkese böyle söylüyor öyle birsey de yok birimdeki.butun herkesi böyle yanına çekti diğer iki kiz da beni cekemediginden o kızdan taraf oldualr

Herkesi kendine taraf etti erkeklere.bile böyle konuşuyor o kızdan o kadar çok Igreniyorum ki neler neler yaptı 2.klozet 2 normal wc var bizim tarafta bebikngirdigim klozette kiz evdeki kedisinin kılını koparip attı peçeteler attı böyle sonra da bakin ben atmışım gibi etrafa konuştu neler neler bilseniz afedersiniz wc de boklu peçete bıraktı ben yapmışım.imaji çizmek.icin yerlere böyle peçeteler atma ben yapmışım.imaji çizmek.icin o kızı parcalayasim geldi ama yapamadım memuru cunku o kızı öldüresim geldi ama yapamadım sonra ne oldu hala düşündükçe sinirleniyorum hala sonra kendimi.sikiyorum çenemi sıkıyorum bunun çok psikologa anlattim ama.o an için rahatladım sadece bir süre rahatladım bu uzun vadeli olmadi ama 1 saatlik seans paralarım da bir sürü gitti

Şikayet edemiyorsun cunku odasında birkaç kişi ile konuşuyor ama sen koridordan sesini duyuyorsun kalın açık odanda otururken de kendin hakkında konuştuğunu duyuyorsun ama gidip te sorsan sen benim hakkımda mi.konusuyorsun diye sana deli muamelesi yapiyorlar yaparlar yani

Işte bunları düşündükçe çileden çıkıyorum.bu haksızlıkları düşündükçe çileden çıkıyorum evliyim 3 yıllık çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor enson mart ayında tüp bebek yapmaya çalıştık tek yumurtam gelişti ve oda boş cikti herşey üst üste geliyor hayatımın en kötü zamanlarininyasoyorum o kiz yüzünden allah im o kizin canını alsın istiyorum şimdi anladiniz mi neden çenemi dişlerimi sikiyorum

Back