• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumdan rahatsız oluyorum :/

Kasları kısaltıp kalınlaştırmaktan da korkuyorum. Pilates için burda gidebileceğim bir yer yok evde kendim yapsam?
Bir de eliptik bisiklet hak bilgisi olan var mı

Bu takinti f:KK43: bnde de var malesef dogumdan sonra esim beni bir kere bile giyinirken vs gormemistir cinsel hayatimizda da hep bi orami burami örtme çabasi diyetisyene gittim psikiyatriye yonlendireyim dedi ( boyumla kilom orantiliymis ama benm vucudumla ilgili takintilarim varms bu bir hastalikmis:KK43: ) Allah kimseye vermesin diyorum kendimden nefret ettim yeminle bu yuzden:KK43:

Bu takinti f:KK43: bnde de var malesef dogumdan sonra esim beni bir kere bile giyinirken vs gormemistir cinsel hayatimizda da hep bi orami burami örtme çabasi diyetisyene gittim psikiyatriye yonlendireyim dedi ( boyumla kilom orantiliymis ama benm vucudumla ilgili takintilarim varms bu bir hastalikmis:KK43: ) Allah kimseye vermesin diyorum kendimden nefret ettim yeminle bu yuzden:KK43:
Tam olarak benim yaşadığım benim de kilom normalmiş ama etlerim çok gevşek :(( hiç rahat edemiyorum

Bende dogumdan sonra 24 kilo verdim benim de etim gevsektir normalde ama öyle sarkma vs hic olmadi aksine sıkılastim dogru sporu yapmamış olabilir misiniz?
Ben leslie ve tony karen hill vidolariyla yaptim hep sporumu hala da yaparim tony karen vidosu kaslara agirlik veriyor tavsiye ederim ayrica ebru sallinin gobek kalca bacak pilates i var. Onu da yapın
Bir de ben diyet ve spora basladigim gunden itibaren 7/24 citcitli bady seklinde korse kullandim gobek ve kalca kismimda sarkma olmadi hatta dogumdan sonra kalan sarkikligi toparladi tavsiye ederim.

merhaba kk. Yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve 25 kilo verdim. Hamilelikte aldığım tüm kilolar gitti bi 8 kilo daha fazlam var ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum çünkü bütün vücudum gevşedi ve sarktı. Koşmaya hızlı hareket etmeye utanıyorum çünkü etlerim sallanıyor. Çok kilo verenlerin sarkık derileri gibi düşünmeyin,benim tüm vücudum yumuşak ve gevşek,sürekli spor yapıyorum ama düzelme yok
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki,başkalarının yanında kızımla hoplayıp zıplayamıyorum,kimseye el sallayamıyorum(tuzluklar sorunu :KK43: ) eşimle olan özel hayatımızda bile bunu komplex yapıyorum o yüzden eşimden uzak duruyorum
Bütün sosyal hayatımı etkiliyor bi sürü örnek verebilirim,hayattaki en büyük komplexim bu
Önerisi olan veya aynı şeyle savaşan varsa fikir alabilirim
Tuzluklar sorunu nedir acaba?

Bende dogumdan sonra 24 kilo verdim benim de etim gevsektir normalde ama öyle sarkma vs hic olmadi aksine sıkılastim dogru sporu yapmamış olabilir misiniz?
Ben leslie ve tony karen hill vidolariyla yaptim hep sporumu hala da yaparim tony karen vidosu kaslara agirlik veriyor tavsiye ederim ayrica ebru sallinin gobek kalca bacak pilates i var. Onu da yapın
Bir de ben diyet ve spora basladigim gunden itibaren 7/24 citcitli bady seklinde korse kullandim gobek ve kalca kismimda sarkma olmadi hatta dogumdan sonra kalan sarkikligi toparladi tavsiye ederim.
Link var mı acabe

Kasları kısaltıp kalınlaştırmaktan da korkuyorum. Pilates için burda gidebileceğim bir yer yok evde kendim yapsam?
Eliptik kalori yakmak için ideal. evde egzersiz videolarını dikkatlice izleyerek pilates yapıp kaslarınızı uzatabilirsiniz. ancak dikkatli olmanız gerekir. instagram videolarımda pilates videoları paylaşırken püf noktaları da veriyorum göz atabilirsiniz. instagram'a yazıp bi bakın hoşunuza giderse. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Antrenör olarak bütün vücut sıkılaştırmakta en büyük tavsiyem eliptik bisiklet... Bütün vücudu aynı anda sıkılaştırabilir istikrarlı olursan. Banyo yaparkende kabak lifi ve yosun sabunu eşliğinde masaj yap 10 dakika kadar birkaç aya istediğine ulaşırsın. (Evde ip atla birde buda çok yararlı olur kollara bacaklara ) Kol için birer litre su doldur şişeye yukarı doğru kafa üzerine gelecek şekilde çalışabilirsin bu sarkan kolları toplar

Takipteyim. Bende bu konudan muzdaripim. Dogum yaptm 5 ay once 65 kiloyum ama daha fazla gozukuyorum. Emzirdigim icin diyet yapmiyorum. Sporada cesaret edemedim tavsiyeniz var mi kizlar? :)

o sallananlar yag. Kiloyu sagliksiz (sporsuz) verdiginiz icin kas kitleniz eridi ama yag kitleniz ayni kaldi.
kas gelistirmeniz lazim-
benim bir arkadasim skinny fat- kendi 49 Kilo ama sallanmayan yeri yok. bunlar hep sagliksiz Hayat tarzindan

Antrenör olarak bütün vücut sıkılaştırmakta en büyük tavsiyem eliptik bisiklet... Bütün vücudu aynı anda sıkılaştırabilir istikrarlı olursan. Banyo yaparkende kabak lifi ve yosun sabunu eşliğinde masaj yap 10 dakika kadar birkaç aya istediğine ulaşırsın. (Evde ip atla birde buda çok yararlı olur kollara bacaklara ) Kol için birer litre su doldur şişeye yukarı doğru kafa üzerine gelecek şekilde çalışabilirsin bu sarkan kolları toplar

eliptik bisiklet dediginiz Crosstrainer degilmi? yillardir Fitness yapiyorum ve ilk defa Crosstrainer ile sikilastigini duydum. Bilimsel bir aciklamasi varmi?

Hazır işin uzmanını bulmuşken, :KK48: eliptik bisikleti her gün mü tavsiye edersiniz, yoksa gün aşırı mı? Ne kadar sürelerle?

Korkma- o kaslar öyle sandigin gibi iki haraket yapmayla kalinlasmiyor. ben yaklasik 15 senedir Fitness yapiyorum. ilk zamanlar senede 3 Kilo kas yapabiliyordum- suanda 500 Gramm kas yapsam Kurban keserim. Kadin vücüdunda Testesteron fazla olmadigi icin biryerini yirtsan kas fiskirmaz. korkmadan yap- en kötü ihtimal mermer gibi olursun :)

merhaba kk. Yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve 25 kilo verdim. Hamilelikte aldığım tüm kilolar gitti bi 8 kilo daha fazlam var ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum çünkü bütün vücudum gevşedi ve sarktı. Koşmaya hızlı hareket etmeye utanıyorum çünkü etlerim sallanıyor. Çok kilo verenlerin sarkık derileri gibi düşünmeyin,benim tüm vücudum yumuşak ve gevşek,sürekli spor yapıyorum ama düzelme yok
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki,başkalarının yanında kızımla hoplayıp zıplayamıyorum,kimseye el sallayamıyorum(tuzluklar sorunu :KK43: ) eşimle olan özel hayatımızda bile bunu komplex yapıyorum o yüzden eşimden uzak duruyorum
Bütün sosyal hayatımı etkiliyor bi sürü örnek verebilirim,hayattaki en büyük komplexim bu
Önerisi olan veya aynı şeyle savaşan varsa fikir alabilirim
25 kilo bayağı vermişsin. Bol su içip sana uygun sporları yaparsan zamanla gevşemiş derin toparlanmaya başlar herhalde. Maddi gücün varsa estetik de yaptırabilirsin. Hızlı mı kilo verdin. Yavaş yavaş egzersiz yaparak kilo verildiğinde böyle sarkmalar olmaz. Sen şok diyet falan mı yaptın? İki yıl önce çocuk dünyaya getirdin. Bir yılı emzirmeyle geçti desek ikinci o kadar kiloyu birden vermişsin. Sağlıklı bir yöntem uyguladığını sanmıyorum her nedense. Tabi yanılıyor olabilirim.

Ben de bugun konu acacaktim tam da. Arkadaslar belki gorur de yanitlar. 17 kg verdim dogumdan sonra,sadece yuruyus yapıyorum ve ideal kiloma ulastim ama ust bacak iclerimde gevsemeler var 10000 adim haftada en az 5gun devam ediyorum. Bebegi bırakacak yerim yok sadece yuruyusle sikilasabilir miyim?

Ben anladım sizi. Benim etim de çok yumuşak ve esnek. Bekarken 49 kilo iken de böyleydi. Doğumdan sonra da 59 kiloyum yine aynı. Hatta kazara koluma falan dokunan biri "enee ne kadar yumuşak" diye tepki veriyor. Haliyle bıngıl bıngıl duruyor deri, zayıf olsam da. Sanırım düzenli spor yapmak lazım bunun düzelmesi için ama tembelim ben :)

Back
X