Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak benim yaşadığım benim de kilom normalmiş ama etlerim çok gevşekBu takinti fbnde de var malesef dogumdan sonra esim beni bir kere bile giyinirken vs gormemistir cinsel hayatimizda da hep bi orami burami örtme çabasi diyetisyene gittim psikiyatriye yonlendireyim dedi ( boyumla kilom orantiliymis ama benm vucudumla ilgili takintilarim varms bu bir hastalikmis
) Allah kimseye vermesin diyorum kendimden nefret ettim yeminle bu yuzden
![]()
Ben tedavi goruyorum canim sana da tavsiye ederim emin ol bir sure sonra ilerliyor bu takintiTam olarak benim yaşadığım benim de kilom normalmiş ama etlerim çok gevşek( hiç rahat edemiyorum
Tuzluklar sorunu nedir acaba?merhaba kk. Yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve 25 kilo verdim. Hamilelikte aldığım tüm kilolar gitti bi 8 kilo daha fazlam var ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum çünkü bütün vücudum gevşedi ve sarktı. Koşmaya hızlı hareket etmeye utanıyorum çünkü etlerim sallanıyor. Çok kilo verenlerin sarkık derileri gibi düşünmeyin,benim tüm vücudum yumuşak ve gevşek,sürekli spor yapıyorum ama düzelme yok
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki,başkalarının yanında kızımla hoplayıp zıplayamıyorum,kimseye el sallayamıyorum(tuzluklar sorunu) eşimle olan özel hayatımızda bile bunu komplex yapıyorum o yüzden eşimden uzak duruyorum
Bütün sosyal hayatımı etkiliyor bi sürü örnek verebilirim,hayattaki en büyük komplexim bu
Önerisi olan veya aynı şeyle savaşan varsa fikir alabilirim
Kollarımın altı sarkıkTuzluklar sorunu nedir acaba?
Link var mı acabeBende dogumdan sonra 24 kilo verdim benim de etim gevsektir normalde ama öyle sarkma vs hic olmadi aksine sıkılastim dogru sporu yapmamış olabilir misiniz?
Ben leslie ve tony karen hill vidolariyla yaptim hep sporumu hala da yaparim tony karen vidosu kaslara agirlik veriyor tavsiye ederim ayrica ebru sallinin gobek kalca bacak pilates i var. Onu da yapın
Bir de ben diyet ve spora basladigim gunden itibaren 7/24 citcitli bady seklinde korse kullandim gobek ve kalca kismimda sarkma olmadi hatta dogumdan sonra kalan sarkikligi toparladi tavsiye ederim.
Tabi ama korse olayini da ihmal etmeyin lütfenLink var mı acabe
Tabi ama korse olayini da ihmal etmeyin lütfen
Eliptik kalori yakmak için ideal. evde egzersiz videolarını dikkatlice izleyerek pilates yapıp kaslarınızı uzatabilirsiniz. ancak dikkatli olmanız gerekir. instagram videolarımda pilates videoları paylaşırken püf noktaları da veriyorum göz atabilirsiniz. instagram'a yazıp bi bakın hoşunuza giderse. :)Kasları kısaltıp kalınlaştırmaktan da korkuyorum. Pilates için burda gidebileceğim bir yer yok evde kendim yapsam?
Bir de eliptik bisiklet hak bilgisi olan var mı
Antrenör olarak bütün vücut sıkılaştırmakta en büyük tavsiyem eliptik bisiklet... Bütün vücudu aynı anda sıkılaştırabilir istikrarlı olursan. Banyo yaparkende kabak lifi ve yosun sabunu eşliğinde masaj yap 10 dakika kadar birkaç aya istediğine ulaşırsın. (Evde ip atla birde buda çok yararlı olur kollara bacaklara ) Kol için birer litre su doldur şişeye yukarı doğru kafa üzerine gelecek şekilde çalışabilirsin bu sarkan kolları toplar
Hazır işin uzmanını bulmuşken,Antrenör olarak bütün vücut sıkılaştırmakta en büyük tavsiyem eliptik bisiklet... Bütün vücudu aynı anda sıkılaştırabilir istikrarlı olursan. Banyo yaparkende kabak lifi ve yosun sabunu eşliğinde masaj yap 10 dakika kadar birkaç aya istediğine ulaşırsın. (Evde ip atla birde buda çok yararlı olur kollara bacaklara ) Kol için birer litre su doldur şişeye yukarı doğru kafa üzerine gelecek şekilde çalışabilirsin bu sarkan kolları toplar
Kasları kısaltıp kalınlaştırmaktan da korkuyorum. Pilates için burda gidebileceğim bir yer yok evde kendim yapsam?
Bir de eliptik bisiklet hak bilgisi olan var mı
25 kilo bayağı vermişsin. Bol su içip sana uygun sporları yaparsan zamanla gevşemiş derin toparlanmaya başlar herhalde. Maddi gücün varsa estetik de yaptırabilirsin. Hızlı mı kilo verdin. Yavaş yavaş egzersiz yaparak kilo verildiğinde böyle sarkmalar olmaz. Sen şok diyet falan mı yaptın? İki yıl önce çocuk dünyaya getirdin. Bir yılı emzirmeyle geçti desek ikinci o kadar kiloyu birden vermişsin. Sağlıklı bir yöntem uyguladığını sanmıyorum her nedense. Tabi yanılıyor olabilirim.merhaba kk. Yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve 25 kilo verdim. Hamilelikte aldığım tüm kilolar gitti bi 8 kilo daha fazlam var ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum çünkü bütün vücudum gevşedi ve sarktı. Koşmaya hızlı hareket etmeye utanıyorum çünkü etlerim sallanıyor. Çok kilo verenlerin sarkık derileri gibi düşünmeyin,benim tüm vücudum yumuşak ve gevşek,sürekli spor yapıyorum ama düzelme yok
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki,başkalarının yanında kızımla hoplayıp zıplayamıyorum,kimseye el sallayamıyorum(tuzluklar sorunu) eşimle olan özel hayatımızda bile bunu komplex yapıyorum o yüzden eşimden uzak duruyorum
Bütün sosyal hayatımı etkiliyor bi sürü örnek verebilirim,hayattaki en büyük komplexim bu
Önerisi olan veya aynı şeyle savaşan varsa fikir alabilirim