- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisiklete başlamadan önce biraz vücut ısınma hareketleri yap sonra başla ağır tempoyla 1 dakika kadar sonra hızlan yorulana kadar aynı tempoda devam et. Yorulduğun zaman sakın bırakma en ağır şekilde yap ama bırakma biraz dinlenince yine hızlan bu şekilde devam et. İlk başta çok zorlama 10 15 dakika yeter daha sonra günde 20 dakika yapsan bile çok fark eder. Bacaklarının Ağrıdığını hissedersin ilk günden zaten :)) Hergün yapsanda olur normal spor salonunda haftanın 2 3 günü yaptırırlar vücut dinlensin diye ama evde yapıp yapabileceğin yarım saat zatenHazır işin uzmanını bulmuşken,eliptik bisikleti her gün mü tavsiye edersiniz, yoksa gün aşırı mı? Ne kadar sürelerle?
eliptik bisiklet dediginiz Crosstrainer degilmi? yillardir Fitness yapiyorum ve ilk defa Crosstrainer ile sikilastigini duydum. Bilimsel bir aciklamasi varmi?
Tabiki. Baldır,kalça, arka bacak, omuz , karın, göğüs kaskarını kolları aynı anda çalıştırabilen tek alet eliptik bisiklet. Yüzme bu konuda en iyi ama evde olacaksa eliptik tabik i vücudun %80 ini aynı anda çalıştırır.
Bu konuda haklisin ama konusahibi "sagliksiz" kilo verdiği icin kas kayibina uğramış. Bence büyük kaslardan başlayarak ağırlık calişsa daha etkili olur... 2li split ve haftanin diğer iki günü cross. Sadece cardio fayda etmez diye düşündüm.
Çok teşekkürler.Bisiklete başlamadan önce biraz vücut ısınma hareketleri yap sonra başla ağır tempoyla 1 dakika kadar sonra hızlan yorulana kadar aynı tempoda devam et. Yorulduğun zaman sakın bırakma en ağır şekilde yap ama bırakma biraz dinlenince yine hızlan bu şekilde devam et. İlk başta çok zorlama 10 15 dakika yeter daha sonra günde 20 dakika yapsan bile çok fark eder. Bacaklarının Ağrıdığını hissedersin ilk günden zaten :)) Hergün yapsanda olur normal spor salonunda haftanın 2 3 günü yaptırırlar vücut dinlensin diye ama evde yapıp yapabileceğin yarım saat zaten
Çok teşekkürler.Bisikletin ayarları var, kademe kademe zorlaşıyor. Ben genelde ağır ağır, uzun süreli yapmaya çalışıyordum ama anlattığınız çok daha mantıklı. Hem 20 dk olunca insanın gözünde büyümüyor. Sabah duştan önce bile yapılır.
![]()
Bunların hepsini dikkate alacağım. Çok teşekkürler tekrar :)Ağır çok çabuk yorar hemen bırakırsın hem birden yüklenmek zararlı kasların çok ağrır diğer türlü kendi vücut hareketinle gelişme olur daha çok aç müziğini aç başla hemen bitiyor yahu :))) Zamanla zaten kademeleri atlarsın vücudun biraz direncini artırsın hafif gelir zaten
Bunların hepsini dikkate alacağım. Çok teşekkürler tekrar :)
Zayıflamaya ihtiyacınız olmasa da, bizi unutmayın diyet topiclerinde. Her zaman tavsiyelerinizi, yorumlarınızı beklerizNe demek arkadaşım bütün kadınlar güzel bakımlı olsun kendine dikkat etsin yahu :)))))
O 25 kiloyu birden sporsuz verirsen böyle olur işte. Sporla birlikte vermen gerekiyordu. Biran önce spora başlamalısın bence vücudunu sıkılaştormaya ihriyacın var profesyonel hoca ile konuşup ek vitamin destekleri vücut sıkılaştırıcı bazı şeyler kullanabilirsin. Hap değil dediklerim bi spor hocasıyla konuşursan anlatır.merhaba kk. Yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve 25 kilo verdim. Hamilelikte aldığım tüm kilolar gitti bi 8 kilo daha fazlam var ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum çünkü bütün vücudum gevşedi ve sarktı. Koşmaya hızlı hareket etmeye utanıyorum çünkü etlerim sallanıyor. Çok kilo verenlerin sarkık derileri gibi düşünmeyin,benim tüm vücudum yumuşak ve gevşek,sürekli spor yapıyorum ama düzelme yok
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki,başkalarının yanında kızımla hoplayıp zıplayamıyorum,kimseye el sallayamıyorum(tuzluklar sorunu) eşimle olan özel hayatımızda bile bunu komplex yapıyorum o yüzden eşimden uzak duruyorum
Bütün sosyal hayatımı etkiliyor bi sürü örnek verebilirim,hayattaki en büyük komplexim bu
Önerisi olan veya aynı şeyle savaşan varsa fikir alabilirim
Spor yapmadığımı nerden çıkardınız?O 25 kiloyu birden sporsuz verirsen böyle olur işte. Sporla birlikte vermen gerekiyordu. Biran önce spora başlamalısın bence vücudunu sıkılaştormaya ihriyacın var profesyonel hoca ile konuşup ek vitamin destekleri vücut sıkılaştırıcı bazı şeyler kullanabilirsin. Hap değil dediklerim bi spor hocasıyla konuşursan anlatır.
Anlatmak istedigim yablış anlaşıldı üzgünüm şöyle demek istemiştim oysaki Gerektigi kadar yapılsa o sarkmalar meydana gelmez vücut sıkılaşır.Hergün aynı şeyleri yapmak spor sayılmaz her geçen gün arttırmak gerekir bence spor hocasıyla çalışmalısınız.Spor yapmadığımı nerden çıkardınız?