• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumdan rahatsız oluyorum :/

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk. Yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve 25 kilo verdim. Hamilelikte aldığım tüm kilolar gitti bi 8 kilo daha fazlam var ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum çünkü bütün vücudum gevşedi ve sarktı. Koşmaya hızlı hareket etmeye utanıyorum çünkü etlerim sallanıyor. Çok kilo verenlerin sarkık derileri gibi düşünmeyin,benim tüm vücudum yumuşak ve gevşek,sürekli spor yapıyorum ama düzelme yok
Bu durumdan o kadar rahatsızım ki,başkalarının yanında kızımla hoplayıp zıplayamıyorum,kimseye el sallayamıyorum(tuzluklar sorunu :( ) eşimle olan özel hayatımızda bile bunu komplex yapıyorum o yüzden eşimden uzak duruyorum
Bütün sosyal hayatımı etkiliyor bi sürü örnek verebilirim,hayattaki en büyük komplexim bu
Önerisi olan veya aynı şeyle savaşan varsa fikir alabilirim

ilk defa duyuyorum boyle bıseyı ama 25 kılo verdım demıssınız suanda boyunuz ve kılonuz kac hala kılolumu gorunuyorsnuz. sporda yapıyorum dıyorsunuz sıkılastırıcı dıyetler egzersızler yaptınız mı bı dıyetısyene gorunmenızde fayda olabılır

Bir iki spor yapmayla düzelecek bişey değil ki. İyi olana kadar doğru spor yapmak.lazım

Uzman bir spor eğitmenine danışın.
Sarkık deri değil diyorsanız kesin çözüm onlardan gelir.

En az 1 yil duzenli spor yapmalisiniz baska yolu yok.
Muhtemelen kiloyu kastan verdiniz o yuzden cok yogun yag dokunuz kaldi, simdi yağdan verip kas dokunuzu artirmaniz lazim.
Imkaniniz varda spor egitmeni eşliğinde calisin, yoksa internetten videolar esliginde egzersiz yapabilirsiniz. (Jillian ile 30 days shared mesela) egzersiz oncesinde sekersiz sade kahve ve protein alirsaniz yag yakiminiz da hizlanir. Kolay gelsin.

siz yaptığınız sporu yeterli görebilirsiniz ama belli ki yetersiz.

Kilo verirken kas kaybettiğiniz için fit görünüm kazanamamış olabilirsiniz. Eğer fazla kardio egzersizi yapıyorsanız azaltın ve bunun yerine bol ağırlık çalışması yapın. Ayrıca günlük protein ihtiyacınızı karşılamayı da ihmal etmeyin. Önemli olan tartıdaki sayıdan çok kas kütlesidir ve sizi fit gösterecek olan budur.

Bende dümdüz olan kalcamdan emzirmekten sarkan koca memelerimden hoslanmiyordum takî tek bacağı kesildikten sonra kanseri yenen genç bir kızın "ben bı bacaktan ibaret değilim ki daha fazlasiyim "sözünü okuyana kadar...
ne kadar güzel bir söz değil mi?
Kendimize hiç değer vermiyoruz, hiç!!!

Benim vücudumda öyle şişman değilim aslında ama 55 kilo ile evlenmiştim 70 72 kilo oldum bi anda kilo aldım şu an 66 olsam da güzel durmuyor yağ oranım çok fazla bende merak ediyorum neler yapılabilir :(

Helal olsun ne güzel kilo vermissiniz

Hamileligimde 14 kilo veren ben doğum sonrası tamamen kendi gerizekaliligimdan inanılmaz kilo aldim dünyanın en büyük totosuna sahibim ve yeni is kurdum onun telasiyla normal insanlara benzemeyi umut ediyorum :)

Motivasyonunuzu dusurmeyin bı spor salonuna yazilin haftasonu gidip buna yönelik çalışın derim
Ben okadar kilo versem ise şınav ceke çeke giderdim

Mutlaka ağırlık calismalisin. Protein e dayalı bir beslenmeyle ve pilates takviyesiyle müthiş olursunuz. En az 3 aydan sonra değişiklikler başlar ve bir yıl sonra amacınıza ulasirsiniz.

Hamilelik sonrası kilolar için ben hiçbir şey yapmadım , şehir değiştirme ev taşıma yurtdışına git gel koşturmaca derken kendiliğinden kilo vermeye başladım. bende de hafif sarkma var. Deri sarkması için de önerim şudur benim kız kardeşim doğumdan sonra göbeğini pilates ile çok iyi toparladı. hiç doğum yapmış gibi değil. ben de başlamak istiyorum . tavsiye ederim.

Jillian 30 day shred videolariyla çalış canım. 30 gün günde yarım saatle taş gibi olursun :)

Back
X