Vücudumdaki tüyler ile ilgili yardım

eternallove

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
29
0
16
İstanbul
15 yaşıma gircem vücudumun heryerinde tüy var kalın değil ama siyah tüyler hormon bozukluğum yok.Yüzümdede ince ince koyu renk tüyler var acaba tüyleri almadan limon tuz kullansam faydası olur mu ? inceltir mi daha da yada rengini açar mı? Çünkü almak istemiyorum yüzümü daha çok erken :/

cnım bende 16 yaşındayım ve bendede aynı sorun var maalesef :/
benım bildiğim kadarıyla ağdadan sonra limon-tuz uygulaması işe yarıyor.ben alnımdaki ve dudak üstü tüylerimi sir ağdayla alıyorum artık evde
ve hiç çoğalma ,sertleşme gibi bi sorun yaşamadım eskisi gibi çıktı ama azalmadı da
istersen sende alabilirsin ondan sonrada limon-tuz karışımını uygularsın belki azalabilir :)

o zaman yüzündeki tüyleri sarartabilirsin:) başkada bi çözümü yok

Senindemi her yerinde ya benim gogsumle boynumun arasinda bile var

evet benimde öyle bence göğsündeki ,göbeğindeki vs tüyleride sarartabilirsin. Almana gerek yok diye düşünüyorum:)

Son düzenleme:
cok rahatsı ediyosa senı aldır bence annenın ne dusundugu degil senın ki onemli .kıl bu sonucta tekrar uzayacak yanı neyıne kıyamıyosun anlamadım aldır aldır daha seyrek cıkıyo zaten aldırınca cok mutlu olacaksın lımon tuz kulllan ardında ınsallah faydasını gorursun

ya bi aldırınca sürekli aldırmak gerek okul falan açılıyo bide şimdi :/ lazere gidene kadar yüzümdekilere hiç dokunmayayım diyorum :/ ama sarartıcı kullanmaya da korkuyorum uzatır falan diye :/ belki limon tuz da almadan işe yarıyodur diye umutlandım ama alınması gerekiyomuş :/ Rengini doğal yollardan açabilsem uzatmadan falan o da güzel olur papatya suyu falan kullanılır mı acaba ?

Son düzenleme:
Ayy az once bisey denedim hemen yaziyim mobilden dedim. Yuzume clean n clear in bi urunuyle peeling yaptim sonra belki kil koklleri de acilmistir umuduyla mutfaga kostum limon surdum yuzume sasirtici ama yuzumdee yanma hissettim kollarimi aldiktan sonra limon surdugumde de ayni yanmayi hissetmistim bilmiyorum ama bu yontem cok mantiksiz gelmedi deniycem haftada bir falan her peelingten sonra belki faydasini gorurum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…