• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucudumdaki morlukları doktor önemsemiyor?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
904
106
23
Merhaba daha önce de regl dönemine yakın bacaklarımda morarmalar oluşuyordu bunun için dahiliye bölümüne gittim hormon da dahil Bir sürü test yapıldı demir eksikliği ferittin değerleri düşük çıktı ilaç verdi ilaç ishal yaptığı için bıraktırdı ve tekrar ilaç yazmadı bundan bir iki ay sonra tekrar bacaklarımda morluk oluşmaya başladı bu defa daha büyük morluklar yine doktora gittim doktor kadınlarda olabileceğini bunu normal olduğunu söyledi ve önemsemedi dedim ki ben doğum yaptım ve dedim emzirdim bu dönemde dedim bana vitamin vesaire takviye verilmedi saçlarım çok dökülüyordu Çok halsizim dememe rağmen düzenli besleniyorum Demir değerlerim yükselsin diye her hafta et tavuk balık işte meyve kahvaltılarda sebze yeşillik yiyorum tahin pekmez ama bir türlü olmuyor çünkü ben de iştah az çok fazla yemek yiyemiyorum kilom 50 ne yapacağımı şaşırdım bu ay reglimde çok az geliyor korkutuyor beni demir ilacına başladım inşAllah düzelir

Back