Vücudumda kaşıntı

cerenora

Balı kaymağı fazla kaçmış
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
2.510
81
Hanımlar,uzunca zamandır bütün vücudumda sebepsiz bir kaşıntı var. Kaşıntı sonunda hiçbir döküntükızarıklıkbenek falan olmuyor. İçim hiç rahat değil.Gündelik hayatta da zorlanıyorum.Fikri olan var mı?

canım geçmiş olsun öncelikle alerji olmuş olabilirsin
alerji uzmanına git istersen sevgiler a.s.

yok aynı şey annemde de olmuştu şimdi bende de var. doktor deri altı doku yenilemesi gibi bişey söylemiş ama ilaçları vardı.annem kullanmadı 4-5 yıl sürmüş.ben de şimdilik önemsemiyorum o kadar çok doktora gittimki yeeter. dayanamıycak duruma gelirsem gitcem.. geçmiş olsun..

slm.. bende ayni dertten muzdaribimbir seneyi askin suredir hemde.one bacaklarimda basladi sonra butun vucudumda var kasimadan duramiyorum kasiyincada haliyle yara oluyor. dr da gidiyorum su an radyasyon terapisi goruyorum sebebini bulamadi.butun testlerim yapildigi halde .10 seansim bitti bir 10 seans daha gidecegim .bakalim tr ye gidince ordada bir uzmana gorunmeyi dusunuyorum .insallah gecer

çok geçmiş olsun.bende de aynı durum var.çıldıracak dercede kaşıntı.ama doktor birşey yok dedi.
bu arada radyasyon terapisi ne demek gauntlet arkadaşım?

Merhabalar

bu kaşıntı illettinden bende şikayetciyim.Hemde çok uzun süredir.Özellikle mevsim değişiminde dahada yoğunlaşıyor.Bikaç kere doktora gittim ama tahlillerim temiz çıktı.Psikolojik diyerek gönderdiler.Bende hiç bi allerjik reaksiyon,kabarma veya kızarma gibi bi belirti yok.Sadece deri çok kuruyunca kepek gibi dökülüyor.Çözemedim gitti

bende de çok oluyordu kaşıntı oluyor ve uyuşukluk oluyordu ancak bunun sebebi radyasyona cok tabi kalmamdandı yani tv cep telefonu bılgısayar gıbı araclarla cok hasır nesır olmamdan dolayı.
belkı sızın de ondandır. sureklı kremlenıyordum boydan boya.

Arkadaşım ürtiker ile ilgili bir başlık altında dördüncü sayfadaki yazımı okur musun? aynı şeyleri tekrar yazmak istemedim.Derdimiz tıpatıp aynı şifa bulursun inşallah.

benım kaşıntılarımın sonucunda egzama cıktı.umarım sızınkıler degıldır...

of bana kasinti demeyin ölüyorum hele en cok dün gece utanmasam agliycam yani o derece
ayaklarim özellikle ayak ve el parmaklarim kasiniyor sonrada sisiyor ayaklarimi basamiyorum o derece yani
soguk suya koydum öyle biraz kesildide uyuyabildim
yokmu bu kasintiya cözüm bulan

Arkadaşlar alerjiniz yoksa psikolojiktir...Yani benimki öyleymiş herşeyi içinize atma sıkıntı stresden oluyormuş....

ürtiker olabilir arkadaşlar
arkadaşımdada vardı onunda yüzü kaşındı ve kabardı
dr.ye gitti tahlil falan yaptırdı ürtiker demişler
tedavi olmazsa kronikleşebiliyormuş
sıkıntı stres en önemli sebebiymiş

of ıkı gundur ben de sebepsiz kasınıyorm böyle bütün vucudumu gezıyor karınca gibi..özellikle geceleri daha fazla..sac dıplerıme kadar hem de..ama kızarıklık kabarıt baska bısey yok..benm yaz alerjım var zaten sıcaklar baslaynca yuzum ıcın ıcın kandan kasınır..ama bu vucutta olması daha da korkunc ınsallah gecıcıdr..cok gıcık bı durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…