- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- Konu Sahibi Birgaripanne
Kizlar hayirli aksamlar buyuk bir derdim var sık sık aklima gelmez ama geldigi zamanda aynada gordugumde de pisman oluyorum
Konu basligi gayet acik
Vücudum
Bikini bolgesi koltuk alti kararmalar var
2 sezeryandan sonra gobek sekil bozuklugu ve gobek deliginin tekrar eski hala gelmemesinden korkuyorum
Esim problem etmiyor ama sanirim ben biraz evham yapiyorum yaada diger kadinlarin vucudu gibi olma istegi mi bilemiyorum 8 nisandan beri kilo veriyorum toplamda 15 kilo ama hala fazlam var ve ara verdim beyin yorgunlugunu atmak istiyorum artik
Ama tekrar baslayip sıkılastirmam lazim sporla
Ama ne gucum kaldi ne de motivem ustune ustluk zayifladikca catlaklarda iyice belirginlesiyor ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum estetikte olmak istemiyorum imkanim yok ileride olsa da verecek param yok
Onceliklerim baska
Motive olmaya ihtiyacim var
Vucudumun sarkmasindan korkuyorum
Ve goruntu itibari ile esimin sogumasindanda
Zannetmiyorum ama bilmiyorum hep bi tereddut olur ya
Konu basligi gayet acik
Vücudum
Bikini bolgesi koltuk alti kararmalar var
2 sezeryandan sonra gobek sekil bozuklugu ve gobek deliginin tekrar eski hala gelmemesinden korkuyorum
Esim problem etmiyor ama sanirim ben biraz evham yapiyorum yaada diger kadinlarin vucudu gibi olma istegi mi bilemiyorum 8 nisandan beri kilo veriyorum toplamda 15 kilo ama hala fazlam var ve ara verdim beyin yorgunlugunu atmak istiyorum artik
Ama tekrar baslayip sıkılastirmam lazim sporla
Ama ne gucum kaldi ne de motivem ustune ustluk zayifladikca catlaklarda iyice belirginlesiyor ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum estetikte olmak istemiyorum imkanim yok ileride olsa da verecek param yok
Onceliklerim baska
Motive olmaya ihtiyacim var
Vucudumun sarkmasindan korkuyorum
Ve goruntu itibari ile esimin sogumasindanda
Zannetmiyorum ama bilmiyorum hep bi tereddut olur ya