Vücudum da en çok kol ve bacağım da böyle küçük küçük kırmızı benek gibi şeyler çıktı ama bir sürü sizce bu alerji vs den mi olr

Alerji olabilir benim de bazen oluyor en son ne yedim diye düşünerek tahmin edebiliyorum ve o gıdadan uzak duruyorum alerjik bünyemden dolayi. Siz ne yemistiniz? Ya da yeni bir sey mi denediniz krem vs ?

Yediğiniz birşey dokunmuş olabilir yada kullandığınız deterjan. Tatlıyı ve baharatı aşırı kaçırdınız mı veya yeni birşey yediniz mi?

Alerji olabilir benim de bazen oluyor en son ne yedim diye düşünerek tahmin edebiliyorum ve o gıdadan uzak duruyorum alerjik bünyemden dolayi. Siz ne yemistiniz? Ya da yeni bir sey mi denediniz krem vs ?
Bacağım ful böyle hatta bir tık daha büyük bazen bacak fondeteni sürüyordum ama hiç böyle olmuyordu

Demir ilacı kullanıyorum acaba yan etki yapmiş olabilir mi
Ben de bacaklarim hep boyle yazmaniza cevaben kansizliginiz var mi diye soracaktim ki yazmissiniz
Demir ilaci alerji yapar mi bilmiyorum ama eger vücudun belli bolgelerinde boyle minik kabarciklar varsa kansizliktan da olabiliyor benim kolumun arka yuzunde ve bacaklarimda var. Dr ilaclarini duzenli kullan aksatma demisti. Eger ilac alerji yapti diye düşünüyorsaniz birkac gun icmeyin ve gozlemleyin azalirsa doktorunuza ilaci degistirmesi icin soylersiniz

Cildiye de randevu yoksa Acile de gidebilirsiniz. Alerji ise hemen müdahale ediyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…