• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucudum da batma ve yanmalar benim gibi olan varmı

Beysahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
178
21
48
27
Arkadaşlar alakasız yerler de örnek veriyorum ayağımda aniden yanma bayma oluyor mesala kafamda bi anda batıyor bişey ve yanıyor sonra tam kalbimin olduğu midem de olabilir sırtımdan hissettiğim içimde aniden batma oluyo anksiyete hastasıyım bu batmalar örnek beriyoeum oturuyorum gene oluyor ama ayağa kalkıyorum daha da cok oluyo bi anda yürürken yanıyo ayağım böyle olan var mı

Arkadaşlar alakasız yerler de örnek veriyorum ayağımda aniden yanma bayma oluyor mesala kafamda bi anda batıyor bişey ve yanıyor sonra tam kalbimin olduğu midem de olabilir sırtımdan hissettiğim içimde aniden batma oluyo anksiyete hastasıyım bu batmalar örnek beriyoeum oturuyorum gene oluyor ama ayağa kalkıyorum daha da cok oluyo bi anda yürürken yanıyo ayağım böyle olan var mı
Malesef oluyor birde ben Bahçeli evde oturuyorum sanki içime böcek kaçmış ta bi beni ısırıyor gibi günde kaç kere kendimi kontrol ediyorum bi bilsen

Back