• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VUCUDA DOKUNUNCA COK ACIMA HISSIYATI HAMILELIK BELIRTISIMIDIR ?HASSASLASAN VUCTLARI OLANLAR HADI GLn

lachelnnihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
320
280
103
Sadece bu ay hissettiğim birşey her yere baktım.ama maleseff hiç bir belirti bulamadım.bununla ilgili belki burada vardır diye düşünüyorum eşim kolumu ya da herhangi bir yeri tuttuğunda canım çok yanmaya başladı.ilk başta sert tepki aldığımı düşünüyordum.ama öyle değilmiş ve son iki gündür göğüs ucu acimaya başladı elimle kontrol ederken farlkettim ...inşallah hamileyimdir kızlar var mi benim durumunda olanlar ve hamile olduğunu ogrenenler

Bir arkadaşımın hamilelik belirtisiymis bu ona arkadaşı sarilinca ne kadar çok sıktn etimi acittin demesiyle öğrenmiş hamile olduğunu arkadaşı doğru test yaptırmış ve sonuç pozitif olabiliyormus böyle durumlar kizlarrr haydi belki aramizda da yaşayanlar olmuştur ve hikayelerini paylassinlar bizimle en azından bir umut olur bizlere de

Canim ben 6. Haftama giricem, hic burada bahsedilenler gibi erken belirti yasamadim, suan sadece cok yorgunum ve goguslerim cok aciyor. Batmalarim bile 3
Haftadan sonra olmaya basladi.. Psikolojik olarak herkes en ufak bir degisikligi hamilelige bagluyor ama belirtiler neredeysr 5. Haftadan sonra basliyor.

Canim ben 6. Haftama giricem, hic burada bahsedilenler gibi erken belirti yasamadim, suan sadece cok yorgunum ve goguslerim cok aciyor. Batmalarim bile 3
Haftadan sonra olmaya basladi.. Psikolojik olarak herkes en ufak bir degisikligi hamilelige bagluyor ama belirtiler neredeysr 5. Haftadan sonra basliyor.
Hayırlı olsun tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah tez vakitte ve bekleyen herkese ...bilmiyorum bu ay gereksiz bi iç güdüyle ortaya çıktı vücudum acimaya başladı daha önce yoktu eşime kızıyorum falan ama durduk yere de niye acisin dedim sonra göğüs uçlarım kontrol ederken acidigini hissettimm bakalım bu ay belki de belirtilwrimdir diyorum.nasip insallalh rabbim.nasip etmiştir de içime doğmuştur .senin hiç mi belirtin yoktu arlafaism hamile olduğunu öğrendikten sonra mi bütün belirtilerin oldu .göğüs hassayieti adet döneminde de oluyor ya o yüzden onu belirti olarak düşünmek istemiyorum.benn

Back