Bende bugün yaptırdım uzayınca dökülcek dediler iyiydi ama canım aşırı yanmadı inşallah iyi sonuç alırızBende bugün vortex ile ilk seansima girdim , kıllar elime diken diken geliyor şuan ama dokulecegini söylediler , suanlik iyi gibi ama dediğim gibi ilk seans daha
IPL değil alexandrite ile es olduğunu söylediler ben bunu konuşmuştum arkadaşım da vortex ile işlem gördü şuan hiç çıkmıyorIPL sistemdir. Seanslar suresince temiz gezersiniz. Biraktiginizda tuyler geri gelecek. Asla kaliciligi yoktur.
Onlar oyle der. Ama IPL sistemdir. 3 ay killari uyutur. Sonra tekrar baslar cikmaya. Mesela bazi yerlerde gercek buzlazer diod sistem diye cakmalarini kullaniyor. Dedigim gibi seans aralarinda memnun olursunuz. Ama seanslari bitirip 6 ay ara verdiginizde ne demek istedigimi anlarsiniz.IPL değil alexandrite ile es olduğunu söylediler ben bunu konuşmuştum arkadaşım da vortex ile işlem gördü şuan hiç çıkmıyor
Şöyle zaten ben okuduğum şehirde yaptırıyorum şuan zaten 1 seans gittim daha 3 ay daha gidip mecburen bırakıcam bıraktığım zaman dediginiz gibi Olursa tekrar onla devam etmiycem, bu süreçte biraz azalır belki diye düşündüm ama bakalım görücezOnlar oyle der. Ama IPL sistemdir. 3 ay killari uyutur. Sonra tekrar baslar cikmaya. Mesela bazi yerlerde gercek buzlazer diod sistem diye cakmalarini kullaniyor. Dedigim gibi seans aralarinda memnun olursunuz. Ama seanslari bitirip 6 ay ara verdiginizde ne demek istedigimi anlarsiniz.
Jin
Şöyle zaten ben okuduğum şehirde yaptırıyorum şuan zaten 1 seans gittim daha 3 ay daha gidip mecburen bırakıcam bıraktığım zaman dediginiz gibi Olursa tekrar onla devam etmiycem, bu süreçte biraz azalır belki diye düşündüm ama bakalım görücez
hala devam ediyormusunuz lazere ne durumda suan tiyleriniz bende basliycam da bu cihazda lazer yaptirmaya bilgi verebilirmisinKızlar memnunum ben iyi gdyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?